Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani şu açılınca çift kişilik yatak olan koltuklar var ya çekince onlardan var odada.2 kişi rahatlıkla yatabilir.refakatçi 1 kişi sanırım ama ücrete tabi 2.kişide kalabilir gibime geliyor.hastanedeki odamın fotolarını çekmiştim ben burada yayınlarım diye sonra unuttum gitti.
slmm ben ameliyat olalı 8 ay olacak nerdeyse. Resim yükledim isteyenler bakabilir...
slmm ben ameliyat olalı 8 ay olacak nerdeyse. Resim yükledim isteyenler bakabilir...
selam kızlar, ben emre beye 13 mayıs sabahı ameliyat oldum. kendisi gerçekten çok ilgili ve işini çok ama çok severek yapıyor. ilk görüşmemizden itibaren kafamda hiçbir soru işareti kalmamıştı. tasarımımın yapıldığı görüşmede bile herşeyi ona bırakmıştım çünkü bir çok hastasını hem burada hem de muayenehanesinde yüzyüze görmüştüm ve gerçekten hepsi de birbirinden güzeldi. ameliyata büyük bir güvenle girdim hatta ameliyathaneye girerken neredeyse kahkaha atıcaktım:) hemşire ilk defa böyle bi hasta görüyorum demişti:) bugün tamponlarımı ve alçımı çıkardı ve hiç ama hiiç acı hissetmedim işini gerçekten çok iyi yapıyor ve hiç yorulmuyor. ben hayatımda bu kadar enerjik bir insan daha görmedim. iyiki bulmuşum kendisini ve rahatlıkla kendinizi ona emanet edebilirsiniz.
gayet hoş görünüyor yüzüne müthiş yakişmış şimdi durumun nasıl sıkıntılarından kurtuldun mu ?
ama ne resimlerbayildimmmm resmennn,güle güle kullan hande...
kızlar benim kafama en çok takılan bi konuyu sormak istiyorum..ameliyattann sonra burnunda kesi izi kalan oldumu hiç _??:26:
burun harika, ama sen de harikasın cicim maşallah![]()
nasil begendin mi burnunu?
canım diğer doktorların ameliyatlarını bilmiyorum ama emre beyin muayenehanesinde gördüğüm kişilerin hiçbirinde iz kalmamıştı ve şikayet edeni de hiç duymadım. o konuda emre beye kesinlikle güvenebilirsin.
hiiçççç bir iz kalmıyor. Merak ve tasa edeceğin en son şey bu olsun. ferah ol.
handecim beni hatırladın mı geçen hafta emre beyin muayenehanesinde karşılaşmıştık. hatta ortamızda fizik tedavi uzmanı bi bayan vardı çok güldürmüştü bizi:) kızlar ben handeyi yakından görmüş bii olarak söylüyorum evet fotoğraflarda güzel ama burnu ve kendisi yakından çok daha güzel bebek gibi olmuşsun canım maşallah..
hatırlamam mı cnm aaa :))) çok tşk ederim cnm benim güzel sözlerin için :)) senin ameliyatın nasıl geçti bende ne zaman yazıcaksın die bekliodum çok merak ediyorum bi sıkıntın yok inş ?
sanada maşallah cnm benim :) walla çok sevindim rahat geçirmene ben sana dedim korkulacak hiçbir şey yok çok rahat bi ameliyat diye. Herkes bir şeyler söylüo ama burda tecrübe konuşuo ahahaha :) anladığım kadarıyla şeklinden falanda memnunsun çok sevindim gerçekten resimlerini koyunca haber ver merak ederim ben:) çok geçmiş olsun :))çok rahat geçti canım bugün tam 1 hafta oldu morluklar neredeyse tamamen geçti diyebilirim. hala inanamıyorum olduğuma korkulcak hiçbişi yokmuş.. zaten o gün seni de görünce tamam ya emre bey kesinlikle doğru bir karar dedim kendi kendime:) bir kez daha maşallah diyim:)
sanada maşallah cnm benim :) walla çok sevindim rahat geçirmene ben sana dedim korkulacak hiçbir şey yok çok rahat bi ameliyat diye. Herkes bir şeyler söylüo ama burda tecrübe konuşuo ahahaha :) anladığım kadarıyla şeklinden falanda memnunsun çok sevindim gerçekten resimlerini koyunca haber ver merak ederim ben:) çok geçmiş olsun :))[/QUOTE
bayan tecrübE:))) teşekkür ederim tatlım tamam ben seni haberdar ederim:)
selam kızlar, ben emre beye 13 mayıs sabahı ameliyat oldum. kendisi gerçekten çok ilgili ve işini çok ama çok severek yapıyor. ilk görüşmemizden itibaren kafamda hiçbir soru işareti kalmamıştı. tasarımımın yapıldığı görüşmede bile herşeyi ona bırakmıştım çünkü bir çok hastasını hem burada hem de muayenehanesinde yüzyüze görmüştüm ve gerçekten hepsi de birbirinden güzeldi. ameliyata büyük bir güvenle girdim hatta ameliyathaneye girerken neredeyse kahkaha atıcaktım:) hemşire ilk defa böyle bi hasta görüyorum demişti:) bugün tamponlarımı ve alçımı çıkardı ve hiç ama hiiç acı hissetmedim işini gerçekten çok iyi yapıyor ve hiç yorulmuyor. ben hayatımda bu kadar enerjik bir insan daha görmedim. iyiki bulmuşum kendisini ve rahatlıkla kendinizi ona emanet edebilirsiniz.
Kizlar, Emre beye ameliyat olanlara birkac sorum daha var. Ameliyattan sonra agri ne kadar? Yani cok asiri mi? Ve sismeler ve morarmalar ne kadar oluyor ve kac gunde yok oluyor??? Cevaplarinizi bekliyorum...