herkese slmlar.yaklaşık 3 yıl önce Emre Bey burun estetik ameliyatımı gerçekleştirdi. ameliyata karşı tabi ki herkes gibi biraz temkinliydim. internetten okuduğum bir çok paylaşım sitesinde burun ameliyatı olduktan sonra insanların kısa ve uzun vadede büyük problemler yaşadığını okudukça daha da korkmuştum. fakat güzellik uğruna bu korkularınızdan vazgeçmeye her an hazırsınız dolayısıyla da bu durum iyi bir doktor seçimi yapmanızı bir bakıma engelleyen bir durum. ben çok şanslıydım bunu ameliyatının üzerinden 3 yıl geçmiş ve hiç bir sorun yaşamamış biri olarak söyleyebiliyorum. ameliyatın hemen sonrasında internetten okuduklarımın aksine inanılır gibi gelmeyebilir ama abartmadan söylüyorum hiç bir ağrı ve sızı yaşamadım sadece doğaldır ki ödemle hafif morluğum oldu göz altlarımda ve bunlar yaklaşık 15 gün içinde tamemen kayboldular. kullanılan silikon tamponlar sayesinde şükür ki efsaneleşmiş metrelerce tampon çıkarma olayını yaşamadım 1 sn de tamponlardan kurtuldum dikişlerimin çoğu da kendiliğinden erimişti. bunlar kısa vadede yaşadığım olumlu gelişmeler oldu.
uzun vadede sabırla burnumun yeni şekline girmesini bekledim. bu 6 ay-1 yıllık süreçte çökme, yamulma, nefesin zorlaşması vs. gibi olumsuz durumların oluşabileceğini de okumuştum. ben bu olumsuz durumların hiçbirini yaşamadım ve yaşamıyorum.aksine eskiden olduğundan çok daha iyi nefes alıyorum. burnum çk etli bir yapıya sahip olduğu için her geçen gün değişimini büyük bir şaşkınlık ve mutlulukla izledik ben ve etrafımdaki herkes. şu an söyleyebilirm ki 3 yıl geçmesine rağmen hala gittikçe mükemmelleşen bir burnum var.ayrıca beni çk mutlu eden bir diğer konu da insanların estetik ameliyat olduğumu anlamamaları ben söylediğimde bile inanmakta zorlanıyorlar :))bu da sanırım ne kadar doğal bir buruna sahip olduğumun en güzel göstergesi.
Emre Bey'e bana aynaya her baktığımda yaşattığı bitmek bilmeyen bu mutluluk için sonsuz teşekkürler...
sanırım ben çok şanslı biriyim bunu etrafımda ameliyat olmuş fakat hala mutsuz olan insanları gördükçe çk daha iyi anlıyorum