Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

İşte benim favorim gelmiş... senin burnuna hastayım 61-remziye-61 inşallah seninki gibi bir burun yapar banada, sen emre bey e istediğin burnu anlatırken nasıl anlattınki böyle güzel bir sonuç çıktı.

kizlar bikacinizi arkadas olarak eklemek istedim. kabul ederseniz cok sevinirim resimlerinize bakmak istiyorum. bende sonbahar gibi Emre beye ameliyat olmak istiyorum

İşte benim favorim gelmiş... senin burnuna hastayım 61-remziye-61 inşallah seninki gibi bir burun yapar banada, sen emre bey e istediğin burnu anlatırken nasıl anlattınki böyle güzel bir sonuç çıktı.

Canim benim ya :) insallah benimkisinden dahada güzel olur :) ben normal kavizli, burun ucu yuvarlak, burun deliklerim kücük olsun istedim. Ondan sonra emre bey photoshopla istediklerimi yaparken insan daha iyi görebiliyor. Ve emre bey arti birsey tavsiye etti - kadinsi havasi olsun diye burnum az cok az yukari kalkik olsun dedi. Fotoraf da daha güzel gözüküyordu ve onayladim. :) Sonucum istedigim burun fotoraf'dan dahada güzel oldu diye düsüyorum :) seninkisi insallah daha da güzellllll olur :):81:

meraba arkadaslar...benim amelyat olali 3 ay oldu tam olarak ilk basta amelyattan korktum agrili bi amelyat olucak diye neyse ki hic oyle olmadi emre beyin sayesinde zerre kadar canim yanmadi cok rahat bi amelyat ve amelyat donemi gecirdim emre bey hastalarina inanilmaz ilgili biri.. hic doktor arastirmasi yapmadan emre beyin dogru tercih oldugunu dusundum ve bu amelyati oldum.. su an 3 ayimi doldurmak uzereyim sisiliklerim hala devam ediyor cok dikkat edemedigimden dolayi.. her gecen gun sekli daha yerine oturuyor ve daha guzel olumlu yorumlar aliyorum etrafimdaki insanlar tarafindan.. amelyati olmadan once zerre kadar nefes alamiyordum.amelyattan sonra 7-8 hafta hala net nefes alamiyordum oyle kalacagini saniyordum ama su anda nefes problemim sisliklerim indikce kalmadi gibi ve dahada iyi olacagina inaniyorum bu amelyati olmak en dogru karardi benim icin bu amelyati olacak arkadaslar biraz cesaret sadece nefes problemi icin endiselenen arkadaslar hic endiselenmeyin sislikler azaldikca nefes alamama probleminizde azalacak

Ende
sende benim favorimsin :) burnunu cok beyeniyom

herkese slmlar.yaklaşık 3 yıl önce Emre Bey burun estetik ameliyatımı gerçekleştirdi. ameliyata karşı tabi ki herkes gibi biraz temkinliydim. internetten okuduğum bir çok paylaşım sitesinde burun ameliyatı olduktan sonra insanların kısa ve uzun vadede büyük problemler yaşadığını okudukça daha da korkmuştum. fakat güzellik uğruna bu korkularınızdan vazgeçmeye her an hazırsınız dolayısıyla da bu durum iyi bir doktor seçimi yapmanızı bir bakıma engelleyen bir durum. ben çok şanslıydım bunu ameliyatının üzerinden 3 yıl geçmiş ve hiç bir sorun yaşamamış biri olarak söyleyebiliyorum. ameliyatın hemen sonrasında internetten okuduklarımın aksine inanılır gibi gelmeyebilir ama abartmadan söylüyorum hiç bir ağrı ve sızı yaşamadım sadece doğaldır ki ödemle hafif morluğum oldu göz altlarımda ve bunlar yaklaşık 15 gün içinde tamemen kayboldular. kullanılan silikon tamponlar sayesinde şükür ki efsaneleşmiş metrelerce tampon çıkarma olayını yaşamadım 1 sn de tamponlardan kurtuldum dikişlerimin çoğu da kendiliğinden erimişti. bunlar kısa vadede yaşadığım olumlu gelişmeler oldu.
uzun vadede sabırla burnumun yeni şekline girmesini bekledim. bu 6 ay-1 yıllık süreçte çökme, yamulma, nefesin zorlaşması vs. gibi olumsuz durumların oluşabileceğini de okumuştum. ben bu olumsuz durumların hiçbirini yaşamadım ve yaşamıyorum.aksine eskiden olduğundan çok daha iyi nefes alıyorum. burnum çk etli bir yapıya sahip olduğu için her geçen gün değişimini büyük bir şaşkınlık ve mutlulukla izledik ben ve etrafımdaki herkes. şu an söyleyebilirm ki 3 yıl geçmesine rağmen hala gittikçe mükemmelleşen bir burnum var.ayrıca beni çk mutlu eden bir diğer konu da insanların estetik ameliyat olduğumu anlamamaları ben söylediğimde bile inanmakta zorlanıyorlar :))bu da sanırım ne kadar doğal bir buruna sahip olduğumun en güzel göstergesi.
Emre Bey'e bana aynaya her baktığımda yaşattığı bitmek bilmeyen bu mutluluk için sonsuz teşekkürler...
sanırım ben çok şanslı biriyim bunu etrafımda ameliyat olmuş fakat hala mutsuz olan insanları gördükçe çk daha iyi anlıyorum

Geçmiş olsun.ne mutlu sana böyle uzun zaman geçmesine rağmen sorunsuz bir süreç yaşayabildiysen.bizimle fotolarını paylaşırsan ben dahil herkese moral oluyor burada

cok sevindim senin adina, insallah benimkide senin gibi rahat olur.

gızlarrrr haziran 18 burnum 1 yillik oluyor son kez resim ekleyerek aranizdan ayriliorum:).3.rev. kendinize ii bakin esen kalin:)))

gızlarrrr haziran 18 burnum 1 yillik oluyor son kez resim ekleyerek aranizdan ayriliorum:).3.rev. kendinize ii bakin esen kalin:)))

Megumi, KK'dan emeklilik zamanımız gelmiş duygulandım:))
bu arada fotoğraflarına baktım da.. ne bakması, bildiğin zevkle izledim.. daha önce yaklaşık bin kez söylemişimdir zaten dünyanın en eşsiz (hem dıştan hem de beyinsel anlamda) güzellikte kadınlarından biri olduğunu.. <3<3<3<3<3

tesekkur edrm cnm benim sen beni seviosun o yuzden sana oyle geliyor:)e yaz geldi burda jubilemi yapiorum artik yeter:)msn de gorusuruz:)) Emre Ilhan`a tesekkurlerrr..adios amigos:)

yüzün gercekten cok güzel,burnunda güzelligine güzellik katmis...ne güzel yaa umarim benimde emre bey sayesinde bu forumlari terk edicegim zamanlar gelecek

cok güzel bir burun ve burun sahibi. facebook'ta biri yazmisti senin icin güzel denilince akla gelen kisi hatta emre beyde kesinlikle diye bir yorum yapmisti. bencede kesinlikle. :) nazar boncugu tak heryerine.

merhaba arkadaslar,
resim paylasicam die soylemistim fakat 20 ileti yazmam gerekiyomus buara yogun oldugumdan yazmaya vaktim yok ( isteyen face adresimden bakabilir Lana Altprmk | Facebook eklemedn once kkden oldugunuzu belirtirseniz sevinirm takildiginz sorular olursada cvblayabilirm

Merhaba Lana, ben seni galiba emre beyin ofisinde gordum. 2010 aralik ayin sonunda annenle kizkardesinle gelmistin bu olabilirmi? yoksa ben seni baska birinemi benzettim

:)) Sevindim. Tesadufe bak :)
Nasilsin? resimlerine baktim hepsi cok guzel. zaten seni yakindan gormus biri olarak burnunu begenmistim ben. Seninki kac aylik oldu, hem nasil memnunmusun?
:)) tesekkur ederim 1 ay sonra 1 yasina giricek :)cok memnunum,cok sukur hic bir skntim yok.estetik oldugunu kimse anlamiyor cok dogal gorundugunu soyluyorlar.nefes konusundada cok rahatim.hersey cok ii cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…