Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar bu sabah burnumun içini temizlerken dikiş ipinide çekivermişim.bi sakıncası olur mu acaba.kendiliğinden mi koptu yoksa ben mi zorladım.kuruyan pıhtıyla geliverdi bir parça ip.bugün 18.günüm.ne zamana kadar kalacak bu dikişler.nasıl anlayacağız içinde artık kalmadığını.bilen arkadaşlar yardımmmmmmmmmm:32::43::50:

canım hiç endişelenme benim son kontrolümde sağ tarafta son iki dikişimi Emre bey almadı duruyordu. Sonra kendiliğinden düştü. Senin burnunun içi nasıl canım burun etlerinde şişlik varmı? Spreyini kullanıyormusun???

Arkadaşlar merhaba, 4 gün sonra 1. ayım doluyor. Araştırma yapan arkadaşlara belki faydası olabilir diye yeni resimler ekledim. Sevgiler...:93:

sedahas senin burnun ne alemde nefes almanda bir sıkıntı var mı galiba senin içinde de problem vardı

yok canım şükür ki bende öyle problemler olmadı fazla. şuan gayet normal, 3 gün sonra 3. ayım doluyor. hem görünüş hem de nefes açısından memnunum. umarım böyle gider bi sıkıntı yaşamam... :nazar:

yok canım şükür ki bende öyle problemler olmadı fazla. şuan gayet normal, 3 gün sonra 3. ayım doluyor. hem görünüş hem de nefes açısından memnunum. umarım böyle gider bi sıkıntı yaşamam... :nazar:

ben dahil tanidigim bir kac burun estetigi olmus arkadaslarim var ve hepimizin belli bir süre sonra nefes sorunlari geri geldi. :) bence nefes sorunu gecici birsey.

çok endişeliyim kızlar :59: bir sürü doktor ismi, bir sürü yorum bugün kafayı yedim resmen.. emre beye mail attım çok ilgiliydi ayrıntılarıyla yapılacakları yazmış.. ama uzun süredir boğaziçi tıp merkezinden veli beyi düşünüyordum ben hep. şimdi ne yapacağımı şaşırdım.. daha 4-5 ay sonra ameliyat olmayı düşnüyorum ama karar vermek çok zor.. neyi dikkate almam gerek bilmiyorum. iki doktor için de çok güzel yorumlar ve resimler var. fiyatları kıyaslarsam, yarı yarıya fiyat farkı var arada. ama bu fiyat farkı da beni korkutuyor, neden acaba o kadar bir uçurum var aralarında diyorum. anlicağınız çıldırmak üzereyimmmm:27:

canım korkma onların bi kısmı kendi kendine dökülüyor zaten normal. anlaşılmıyor, ben artık dikişler bitti sanıyordum, 1 ayı geçmişti, bigün temizlerken bir tanesi geldi. kalanlar da kendi kendine eriyor mu, sadece dökülenlerden ibaret mi bilmiyorum ama sorun olmuyor. 1. ay kontrolümde sormuştum Emre Beye bişey olmaz dedi.

canım hiç endişelenme benim son kontrolümde sağ tarafta son iki dikişimi Emre bey almadı duruyordu. Sonra kendiliğinden düştü. Senin burnunun içi nasıl canım burun etlerinde şişlik varmı? Spreyini kullanıyormusun???

umarım dediğiniz gibidir birşey olmaz yani.Bensenben,içindeki dikişleri mi almadı yoksa dış kanatlardakini mi acaba?sağ tarafım şiş ve tıkanık.solda temizleyince açılıyor.yinede açık ama eskiye nazaran.dışı şiş olduğu gibi içide şiş benim.spreyi günde 2-3 defa anak kullanabiliyorum ne yalan söyleyeyim.kendimi bildim bileli ilaç kullanma özürlüyümdür ben:40:

ben dahil tanidigim bir kac burun estetigi olmus arkadaslarim var ve hepimizin belli bir süre sonra nefes sorunlari geri geldi. :) bence nefes sorunu gecici birsey.

korkutmayın beni.eskisi gibi tıkanık bir burunla yaşarsam ameliyattan sonra bile çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için.:50::43:

umarım dediğiniz gibidir birşey olmaz yani.Bensenben,içindeki dikişleri mi almadı yoksa dış kanatlardakini mi acaba?sağ tarafım şiş ve tıkanık.solda temizleyince açılıyor.yinede açık ama eskiye nazaran.dışı şiş olduğu gibi içide şiş benim.spreyi günde 2-3 defa anak kullanabiliyorum ne yalan söyleyeyim.kendimi bildim bileli ilaç kullanma özürlüyümdür ben:40:

korkutmayın beni.eskisi gibi tıkanık bir burunla yaşarsam ameliyattan sonra bile çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için.:50::43:

kesinlikle sorun giderilmeli benim kaşç tane arkadaşım sıradan bir kbb uzmanına ameliyat olduktan sonra nefes alma sorunu geçmiş anlatıldığına göre basiit bir hadise bu kadart övülen bir doktorun hastalarında büyük oranda nüksetmemeli bence yanılıyor muyum

herkeste olacak birsey degil ama benim tanidigim herkesin tekrar nefes sorunu var malesef. degisik doktorlara ameliyat olduk plastik cerrah ve kkbci ama sonucta nefes sorunu tamamen yok olan birsey degilmis. belli bir süre cok iyi nefes aliyorsunuz ama zamanla yine alamamaya basliyorsunuz belki eskisi kadar kötü olmuyor ama yinede ameliyat sonrasi gibi degil.

herkeste olacak birsey degil ama benim tanidigim herkesin tekrar nefes sorunu var malesef. degisik doktorlara ameliyat olduk plastik cerrah ve kkbci ama sonucta nefes sorunu tamamen yok olan birsey degilmis. belli bir süre cok iyi nefes aliyorsunuz ama zamanla yine alamamaya basliyorsunuz belki eskisi kadar kötü olmuyor ama yinede ameliyat sonrasi gibi degil.

Nasıl ya...nefes sorunu derken yani nefes sorunu olupta ameliyat olanlar ın mı sorun devam ediyor yoksa önceden nefes sorunu olmayıpta ameliyat olanlardada mı nefes sorunu olabiliyor.Karışık mı oldu biraz.
Arkadaşlar allah aşkına şu ameliyat olupta sorun yaşayan arkadaşlar ne olur yaşadıkları sorunları yazsalarda bizlerde başımıza neler gelebileceği ihtimallerini gözönünde bulundurabilsek keske.Benim anladığım kadarıyla ameliyat olupta %100 memnun olan çok az herhalde:43: herkeste ufak tefekte olsa bazı sorunlar çıkıyor galiba şişlik, asimetri, tıkanıklık, çökme vs...

tugba81, ilgine çok teşekkür eterim,
yazdıklarının benim için önemli olduğunu bilmeni isterim.

(Bu arada msj. sayım yeterli olmadığı için ö.msj. atamıyorum)

Nasıl ya...nefes sorunu derken yani nefes sorunu olupta ameliyat olanlar ın mı sorun devam ediyor yoksa önceden nefes sorunu olmayıpta ameliyat olanlardada mı nefes sorunu olabiliyor.Karışık mı oldu biraz.
Arkadaşlar allah aşkına şu ameliyat olupta sorun yaşayan arkadaşlar ne olur yaşadıkları sorunları yazsalarda bizlerde başımıza neler gelebileceği ihtimallerini gözönünde bulundurabilsek keske.Benim anladığım kadarıyla ameliyat olupta %100 memnun olan çok az herhalde:43: herkeste ufak tefekte olsa bazı sorunlar çıkıyor galiba şişlik, asimetri, tıkanıklık, çökme vs...

evet sorunu olupta sonra yine tekrarlaniyor ama dedigim gibi bu herkeste olacak degil ama ameliyat olmus tanidiklarim hepsi ayni seyden sikayetci.
bence %100 memnun bir hasta yoktur. biz kadin milletini kimse memnun edemezki ufak bir hata bile bizi cok rahatsiz eder. :)

sedahas sen yeni fotolarını koymayı düşünüyor musun senin durumun iyiydi galiba gerek nefes gerek biçim bir de ttasarımda nasıl karar veriyorsunuz

Bayanlar selam, şu albüm ve fotoğraf görme işini halledenilsem dünyalar benim olucak.. Daha çok mesaj yazmam lazim.. Herkese geçmişler olsun bu arada ve merhabalar.. Dünya aslında ne güzelmiş değil mi? haha. sevgiler.

çok endişeliyim kızlar :59: bir sürü doktor ismi, bir sürü yorum bugün kafayı yedim resmen.. emre beye mail attım çok ilgiliydi ayrıntılarıyla yapılacakları yazmış.. ama uzun süredir boğaziçi tıp merkezinden veli beyi düşünüyordum ben hep. şimdi ne yapacağımı şaşırdım.. daha 4-5 ay sonra ameliyat olmayı düşnüyorum ama karar vermek çok zor.. neyi dikkate almam gerek bilmiyorum. iki doktor için de çok güzel yorumlar ve resimler var. fiyatları kıyaslarsam, yarı yarıya fiyat farkı var arada. ama bu fiyat farkı da beni korkutuyor, neden acaba o kadar bir uçurum var aralarında diyorum. anlicağınız çıldırmak üzereyimmmm:27:

selam mervegun.. (çıldıran insan görünce ameliyat öncesi halim geliyo aklıma, dayanamayıp yazıyorum:)
bu bahsettiğin durum hepimizin başına geldi.. yani çıldırmak üzere olman gayet normal bir şey merak etme:) yapmanı tavsiye edeceğim tek şey; acele karar verme.. eğer ameliyatı herhangi bir zamana yetiştirmeye çalışmıyorsan yavaş yavaş, sindire sindire tüm örneklere bak derim.. sana asıl yardımcı olacak şey, yorumlardan çok örnek fotoğraflar.. mesaj sayısını geçince (pis bişey ama forum kuralı yapacak bir şey yok..banlanmayacağımı bilsem kendi kullanıcı adı şifremi vereyim ordan bak diyeceğim ama o da yemiyo işte:) bol bol incelersin kimin nasıl olmuş.. bahsettiğin uçurum da, fiyattan ziyade kesinlikle ameliyat sonrası sonuçlarda bence.. kolaygelsin sana.. bol sabır;)

Ya hu bu mesajı yazalı kaç gün olmuş ameliyat olanlardan bir kişide evet benim burnum süper ben çok memnunum yada benim burnumda problem yok diyememiş:::44:

Back