Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ya bu arada kızlar 2. ameliyat ilkinin üzerinden en az kaç ay sonra yapılabiliyo bilgisi olan var mı?
benim ilk ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti.en az bi yıl beklemek mi gerek acaba :59:

erdemilk,
atlatmış olmalısın canım,
çok çok geçmiş olsun :71:
bi süre giremezsin büyük ihtimal, fazla da merakta bırakma bizi :)

Arkadaşlar daha öncede sormuş olabilirim ama emin olamadım. mayısta da ameliyata kararlı olduğum için bi kez daha sorayım istedim.

şimdi ameliyat sonrası tamponlar takılıyken nefes alabiliyormuyuz?????? benim en büyük korkum bi daha o tamponlarla yaşamak, nefessiz.

günaydın arkadaşlarım.ameliyatımı oldum hastanedeyim.size merhaba diyeyim dedim.güzel geçmiş ameliyatım.yüzüm fena şişti ve mor şuan.ama engüzel yanı hiç ağrım olmadı.

günaydın arkadaşlarım.ameliyatımı oldum hastanedeyim.size merhaba diyeyim dedim.güzel geçmiş ameliyatım.yüzüm fena şişti ve mor şuan.ama engüzel yanı hiç ağrım olmadı.

süper cok sevindim senin icin. nasildi ameliyata seni götürürken, korku fln varmidi, narkoz nasildi, ...

Arkadaşlar daha öncede sormuş olabilirim ama emin olamadım. mayısta da ameliyata kararlı olduğum için bi kez daha sorayım istedim.

şimdi ameliyat sonrası tamponlar takılıyken nefes alabiliyormuyuz?????? benim en büyük korkum bi daha o tamponlarla yaşamak, nefessiz.

hmm benim bildigim kadariyla nefes alinmiyor, ama emin degilim

ameliyat oldunmu önceden? cokmu kötü tamponlarla

burnundan neden memnun degilsin canim?kime olmustun 1.ameliyatini?

ben doğan bi burun istiyodum ucu sivri olmasın diye söyledim kaç defa doktora oda sen bana bırak ben yüzüne yakışan burunu yapıcam dedi. ama ameliyat sonunda benim taleplerimle hiç uyuşmayan bi burun çıktı meydana.uzun ve aşırı sivri :(
ameliyatımı da boğaziçi estetikten ismail bey yaptı tanıyomusunuz bilmiyorum. kk da hiç onun hakkında bilgi yok.keşke ameliyattan önce üye olsaymışım buraya daha bilinçli hareket ederdim ozaman.

Burun ameliyati olmadan artik agri,sizi oluyormu diye sormucam .Anladim ki bilmeden surekli hatirlamadan bir an olup bitirmek daha kolay :) Ameliyat olmus tum arkadaslara gecmis olsun diyorum .

Hazal seni arkadas olarak ekledim kabul edermisin lutfen .Tesekkurler.

cok cok gecmıs olsun cnm umarım tam ıstedıgım bı burunla karsılasırsın ıı dınlenmeler........ :71:

Erdemlik72 gecmis olsun canim.

Kizlar az once baska bir forumda okudum: ameliyat fiyatlari 1000 TL yle artiyormus? Bu dogrumu?? Umarim oyle birsey yoktur

Selammmmmmmmm arkadaslarrrr bennnnnn geldimmmm geneee uzun zamandan beri yoktum burnusum 6 aylik oldu fotolarini koyarim artik aksama... Yeni arkadaslarada selamlarrr :):46::34:

arkadaşlar tekrar selam.hastaneden çıkış yaptım oteldeyim şuan.kendimi daha iyi hissediyorum.yalnızlık dışında keyfimde yerinde sayılır.ağrım sızım yok hiç olmadı zaten.sorularınız olursa ara ara cevap veririm.

tekrar çok çok geçmiş olsun.. :71:
yalnız olmak zor olmalı. ama geçer, anlamadan geçiyor.
hadi bakalım sırada tamponlar ve alçı var :)
aşama aşama geçicek hepsi...

Erdemlik72 gecmis olsun canim.

Kizlar az once baska bir forumda okudum: ameliyat fiyatlari 1000 TL yle artiyormus? Bu dogrumu?? Umarim oyle birsey yoktur

6000 mi olmuş anlayamadım böyle bir durum varsa ben ameliyat olamam en son görüştüğümüzde 5000 di bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen yeni ameliyat oln arkadaş bizim için doktora sorabili mi acaba

6000 mi olmuş anlayamadım böyle bir durum varsa ben ameliyat olamam en son görüştüğümüzde 5000 di bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen yeni ameliyat oln arkadaş bizim için doktora sorabili mi acaba

heralde her sene eylülde fiyatlar 1000 tl artiyor.

Back