Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu arada kızlar 2. ameliyat ilkinin üzerinden en az kaç ay sonra yapılabiliyo bilgisi olan var mı?
benim ilk ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti.en az bi yıl beklemek mi gerek acaba![]()
arkadaşlar teşekkür ederim.gelmedi henüz sıram.bekliyorum.vakitte geçmiyor(
ya bu arada kızlar 2. ameliyat ilkinin üzerinden en az kaç ay sonra yapılabiliyo bilgisi olan var mı?
benim ilk ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti.en az bi yıl beklemek mi gerek acaba![]()
günaydın arkadaşlarım.ameliyatımı oldum hastanedeyim.size merhaba diyeyim dedim.güzel geçmiş ameliyatım.yüzüm fena şişti ve mor şuan.ama engüzel yanı hiç ağrım olmadı.
Arkadaşlar daha öncede sormuş olabilirim ama emin olamadım. mayısta da ameliyata kararlı olduğum için bi kez daha sorayım istedim.
şimdi ameliyat sonrası tamponlar takılıyken nefes alabiliyormuyuz?????? benim en büyük korkum bi daha o tamponlarla yaşamak, nefessiz.
kızlar 1 ayın içinde çektiğim farklı günlerdeki resimlerimi yükledim yorumlarınızı bekliyorum :87:
burnundan neden memnun degilsin canim?kime olmustun 1.ameliyatini?
günaydın arkadaşlarım.ameliyatımı oldum hastanedeyim.size merhaba diyeyim dedim.güzel geçmiş ameliyatım.yüzüm fena şişti ve mor şuan.ama engüzel yanı hiç ağrım olmadı.
Erdemlik72 gecmis olsun canim.
Kizlar az once baska bir forumda okudum: ameliyat fiyatlari 1000 TL yle artiyormus? Bu dogrumu?? Umarim oyle birsey yoktur
6000 mi olmuş anlayamadım böyle bir durum varsa ben ameliyat olamam en son görüştüğümüzde 5000 di bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen yeni ameliyat oln arkadaş bizim için doktora sorabili mi acaba