Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bak işte kişiden kişiye değişiyor. simavi arkadaş 22. günü evden çıkmıyormuş hala, ben 10. günümde okula devam ettim, ve o günden itibaren ameliyattan önce nasıl yaşıyorsam aynen öyle yaşadım. sadece burnuma daha fazla dikkat ve özen gösterdim o kadar. (mesela toplu taşıma araçlarından elimi burnuma siper ediyodum biri çarpar bişy olur diye :))

Tesekkurler arkadaslar cevaplar icin.
Simavi 22 .gun evde kalsam ben cidden bunalima girerim sen cok sabirlisin masallah hafta ici 2 gun cikmiyorum hafta sonue simin basini yiyorum bunaldim nefes alamiyorum diye :(
22.Gun dayanamam ben sezerya dogum yaptim hastane cikisi mother care magazasina gittim kiya fet almak icin kolumda hastae bandi ,kucagimda bebekle.Anlasilan 2-3 gun yatarim esim geldiginde ise dikkatli olmak sartiyla yemege hafif disari cikarim Esim bensiz turkiye'de gezemez turkce bilmiyor esimin gelisini ameliyattan 1 hafta sonraya ayarlarsam azda ols abir kac yere gideriz sanirim .Umairm yani :) Gecmis olsun yeniden tum ameliyat olan arkadaslara.

maşallah memnunum,hiç bir şikayetm olmadı ne sağlık ne de görsel açıdan :) fotolarım vardı hala duruyormu bilmıyorum forumda

demothy keşke fotoların olsa..senin burnun efsanedir bu forumda biliyosun:10:

hihihih bi narkozun etkisindeylken bile buraya yazıodum bi ara haklısın canım :D ne giydin topiğine bi foto ekledim orda azcık ucundan belli oluyo burun buraya taşiyim en iyisi :52:

Oldu sanırım :82:​

xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
1976 yılında ıstanbul’da doğdu. 1994 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinden mezun oldu ve aynı yıl Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi.Tıp eğitimini tamamladıktan sonra 2001-2005 yılları arasında Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ıhtisasını tamamladı. 2005-2006 yılları arasında Klinik Şefliği görevini de üstlendiği Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesinde askerlik görevini tamamladı. ıyi derecede ingilizce , başlangıç düzeyinde almanca bilmektedir.

b1181957668.jpg

Estetik ve Fonksiyonel Burun Cerrahisi ile asistanlığının ilk yıllarından beri özel olarak ilgilenmekte bu konu ile ilgili bir çok kez kadavra üzerinde özel çalışmalarda bulunmuştur. Ve bu konularla ilgili bilimsel çalışmaları devam etmektedir.Dr. A.Emre ılhan estetik burun ameliyatlardaki son gelişmeleri her yıl yurtdışında düzenli olarak düzenlenen kongrelere katılarak yakın olarak izlemektedir.

Özel Olarak ılgilendiği Konular:

- Estetik Burun Ameliyatları(Burun tıkanıklığı ile aynı seansta)
- Revizyon (düzeltme ) Burun Ameliyatları
- Fonksyonel Burun Ameliyatları(burun tıkanıklığı ameliyatları)
- Sinüzit Ameliyatları(Endoskopik sinüs cerrahisi)
- Kepçe Kulak Ameliyatları
- Botox Enjeksyonları( Yüz gençleştirme ve Aşırı terleme tedavisinde)
- Dolgu enjeksyonları(yüz ve dudak)
- Horlama ve Uyku Apnesi tedavisi
- Alt Çene problemleri ve Çene Eklem hastalıkları

Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/180198-op-dr-a-emre-ilhan-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Barış beye resimlierimi yolladım heyecanla bekliyorummm..lütfeeeen

Back