Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Erdemlik sendemi yurtdisindansin?
Hangi otelde kaliyorsun?

Kizlar ben emre beyin baska forumunda okudum, ordaki kizlar yazmis gelecek ay 1000 TL kalicakmis? bende inanmak istemiyorum, umarim yanlistir.

heralde her sene eylülde fiyatlar 1000 tl artiyor.

bu biraz abarti degilmi birden 1000 tl artirmak :S 500 tl bil olsa yine cok. neden bir kac sene ayni fiyat olamiyor.
neden türkiyede her sene fiyatlar artiyor yurtdisinda bile fiyatlar böyle SIKLIKLA artmiyor.
düsünsenize biri para biriktirmeye basliyor 5000 tl fiyat veriliyor tam ameliyat olcak 500-1000 tl fazla ödemesi gerekiyor eee o parayi biriktirmeye basliyor o ara yine fiyat artiyor. :)

bilmiyorum söylenti doğru mu ama,
arz-talep meselesi arkadaşlar.
biraz iktisat bilgisi olan anlayabilir, örneğin 500 kişilik kapasite varsa ve 700 kişi talep ediyorsa, fiyatta bir dengesizlik var demektir. bu yüzden arzı ve talebi eşitlemek için fiyatta artış yapmak gerekir, dengeyi sağlama olayı yani. tabi ki biz talep edenler için hoş bi durum değil ama, arz edenlerin de bellli bi kapasitesi var, bu işin kanunu kuralı bu. adam yılda 300 ameliyat yapıyorsa ama 500 kişi onu tercih ediyorsa napsın, mülakat mı yapsın eleme mi yapsın, yok ben seni beğenmiyorum ameliyat etmicem mi desin, mecbur fiyat arttıracak. tabi işin enflasyon vs. boyutu da var.
keşke böyle olmasa da her isteyen tercih ettiği güvendiği doktora ameliyat olabilse ama napalım...

bu biraz abarti degilmi birden 1000 tl artirmak :S 500 tl bil olsa yine cok. neden bir kac sene ayni fiyat olamiyor.
neden türkiyede her sene fiyatlar artiyor yurtdisinda bile fiyatlar böyle SIKLIKLA artmiyor.
düsünsenize biri para biriktirmeye basliyor 5000 tl fiyat veriliyor tam ameliyat olcak 500-1000 tl fazla ödemesi gerekiyor eee o parayi biriktirmeye basliyor o ara yine fiyat artiyor. :)

o zaman bian önce ameliyat tarihi alın bence. şuan hangi fiyata anlaşırsanız onu ödersiniz arkadaşlar, siz anlaştıktan sonra yapılan fiyat artışı sizi bağlamaz, sanmıyorum.

o zaman bian önce ameliyat tarihi alın bence. şuan hangi fiyata anlaşırsanız onu ödersiniz arkadaşlar, siz anlaştıktan sonra yapılan fiyat artışı sizi bağlamaz, sanmıyorum.

ben ameliyat tarihi aldim iyikide ama yinede bi emre beye mail yazim, cvp geri gelirse yazarim size hemen

yok ben seyi kast ettim hani para biriktirenler tam olarak nezaman ameliyat olacagini bilmiyorlar yani akillarinda belli bir tarih yok ondan ameliyat icinde tarih alamiyorlar. 5000 tl diye biriktiriyorlar ama tarih alacagi zaman zam gelmis yine.
yoksa tabiki simdi tarih alinirsa ve bir fiyat veriliyorsa sonradan zam gelirse size verilen fiyattan baska birsey söyleyemezler. :)

yok ben seyi kast ettim hani para biriktirenler tam olarak nezaman ameliyat olacagini bilmiyorlar yani akillarinda belli bir tarih yok ondan ameliyat icinde tarih alamiyorlar. 5000 tl diye biriktiriyorlar ama tarih alacagi zaman zam gelmis yine.
yoksa tabiki simdi tarih alinirsa ve bir fiyat veriliyorsa sonradan zam gelirse size verilen fiyattan baska birsey söyleyemezler. :)

1 ay önce yazdığı cevapta 5000 idi heralde fiyat değişmemiştir mail atan arkadaş cevap aldığında bilgilendirirse sevinirim

evet canım haklısın tabi, şans meselesi biraz da. dediğim gibi keşke herkes en istediğine, en güvendiğine ameliyat olabilse. çünkü zaten doktor seçmek çok zor, seçtikten sonra kendini ona göre ayarlayan ve maddi durumu kısıtlı olanlar için kötü olur bu durum. şans...

kizlar mail yazdim, cevap geldi:

Ameliyat fiyatımız su an için artış düşünmüyoruz. Ancak heryıl eylül ayından itibaren Acıbadem hastanesi ile anlaşmamızı yeniliyoruz. Eylül ayından sonra hastanenin yapabileceği bir atış olursa ancak bu fiyatlara eklenebilir.

yani Eylül ayindan sonra belki fiyat artar

kizlar mail yazdim, cevap geldi:

Ameliyat fiyatımız su an için artış düşünmüyoruz. Ancak heryıl eylül ayından itibaren Acıbadem hastanesi ile anlaşmamızı yeniliyoruz. Eylül ayından sonra hastanenin yapabileceği bir atış olursa ancak bu fiyatlara eklenebilir.

yani Eylül ayindan sonra belki fiyat artar

hadi gözünüzaydın:):) :46:

bende kendileriyle konustum görüstüm ama bana bu ayin sonunda fazla talepten dolayi fiyatlarin 500-1000tl arasinda articagini söylediler ve bunun her yil da artabilcegini de uyardilar ve bu yüzden herkese bir an önce randevu alip ameliyat olmalarini tavsiye ederim bende öyle yaptim..tabi birde ameliyat tarihi almak ayri bir dert..ben meselsa gecen hafta kasim icin randevu aldim..cok sacma birsey fiyatlarinda sabit olmasi aslinda buruna göre degismesi lazim degilmi ?! bin bir cesit burunlar var kimileri az ugras ister kimisi ise cok..bende bir an önce ameliyat olup bu kurtulmak istiyorum ve önümüzdeki 50 yil (INSALLAH ALLAHIM UZUN ÖMÜR VERIRSE) birdaha burnumla alakali bir düsünce yaratmak istemiyorum..

bende kendileriyle konustum görüstüm ama bana bu ayin sonunda fazla talepten dolayi fiyatlarin 500-1000tl arasinda articagini söylediler ve bunun her yil da artabilcegini de uyardilar ve bu yüzden herkese bir an önce randevu alip ameliyat olmalarini tavsiye ederim bende öyle yaptim..tabi birde ameliyat tarihi almak ayri bir dert..ben meselsa gecen hafta kasim icin randevu aldim..cok sacma birsey fiyatlarinda sabit olmasi aslinda buruna göre degismesi lazim degilmi ?! bin bir cesit burunlar var kimileri az ugras ister kimisi ise cok..bende bir an önce ameliyat olup bu kurtulmak istiyorum ve önümüzdeki 50 yil (INSALLAH ALLAHIM UZUN ÖMÜR VERIRSE) birdaha burnumla alakali bir düsünce yaratmak istemiyorum..

evet haklisin!
annem zaten 5000 tlyi hic anlamiyo benim burnum icin, cünkü benim burnum cok fazla büyük degil, burun ucu beni rahatsiz ediyor
neyse..

Neden kasim ayina aldin? Ozamana kadar hep dolumu yoksa??

yok ya kesin dolu degildir, ben cünkü agustosa aldim

bu nasıl cevap ya çok talep var artabilir biz neye göre hareket edicez 2 ay sonra ameliyat günü alıyorsunuz heralde bizler için önceden verdiği fiyat geçerlidir aslında yoğun tepo beni her zaman tedirgin eder gereken özen gösterilecek mi diye endişe duyarım.neyse son gelen maile göre hareket edicez ve 5000 diycez heralde

bu nasıl cevap ya çok talep var artabilir biz neye göre hareket edicez 2 ay sonra ameliyat günü alıyorsunuz heralde bizler için önceden verdiği fiyat geçerlidir aslında yoğun tepo beni her zaman tedirgin eder gereken özen gösterilecek mi diye endişe duyarım.neyse son gelen maile göre hareket edicez ve 5000 diycez heralde

evet biz kesin 5000 ödüyoruz

Selammmmmmmmm arkadaslarrrr bennnnnn geldimmmm geneee uzun zamandan beri yoktum burnusum 6 aylik oldu fotolarini koyarim artik aksama... Yeni arkadaslarada selamlarrr :):46::34:

hosgeldın senı cok merak edıyordum cunku burnunu cok begenmıstım emre beyın yaptıgı enguzel burunlardan bırıydı son gordugumde yenı foto larını dortgozle beklıyorummmm... :71:

61_remziye_61 bende senin burnunu çok beğenmiştim memnunmusun bir problem var mı?
hatta yeni ameliyat resimlerini görmüştüm o zaman bile çok güzel görünüyordu yeni resimlerin var mı?

Back