Baharkaynak, sana da çok geçmiş olsun öncelikle... Bandajlar çıkınca daha da şiştiği bir gerçek, ama bu durum tamamen normal bir süreç, Bende de aynısı oldu ve herkeste olduğu gibi... Sabırla hepbirlikte inişe geçmesini bekleyeceğiztelaşlanmana gerek yok, sağlıcakla kal..
çoook teşekkür ederim... o kadar şiştim ki bandajlar çıkınca hiç sormayın korkuyorum bazılarının şişlikleri inmemiş böyle yorumlar okuyorum ve bende öyle olacam diye cok korkuyorum sabır ediyorum ama çok zor bi an önce insin istiyorum.. sizin ne kadar zamanda şişlikleriniz geçti
Kızlar ben tanponları aldırdıgım gün maksimum seviyede nefes alabiliyordum Emre Bey burnumu güzelce vakumla temizledi,deniz suyu kullanıyorum fakat çok fazla bi açılma olmuyo bence normal bi durum sonuçta burun temizlenemiyor sümkürme yapamıyoruz tıkanık olması dogal,birde size sorayım dedim sizde nasıl bir durum var?
slm arkadaşlar bende yaklaşık 2ay önce emre beye ameliyat oldum bir çoğunuza özelden ulaşmak istedim ama 100 msj sınırı olduğu için yazamadım istanbul dışında olduğum için bandajlarımı kendim çıkardım ve çıkardığım günden beride burnumun sağ tarafı hızla inmeye başladı ve halada inmeye devam ediyor sağ tarafta sürekli bi kıpırdanma hissediyorum yani ama sol taraf aynı duruyor banada burnum sola yatıkmış gibi geliyor bi süre sonra sol tarafta inmeye başlarmı sizce eşitlenmezse diye çok korkuyorum soldan ve sağdan burnumun görüntüsü çok farklı ve sol burun deliğim sağ deliğime göre çok dar sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ve yaşıyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem
merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem
Benim Amelyatim 2 ay ve 3 hafta oldu ve halen cok sis yüzüm ve burnum sabir lazim iste..
Ama malesef dudagim halen güzel gözüEki Görüntüle 156586 kmüyor neyapacagimi bilmiyorum artik...
emre bey muayene ücreti almıyor melyattan sonra sizin ne olur yol giderleriniz falan olur. alçılar 5inci günde çıkıyor alçı çıktıktan sonra bant yapıştırılıyor o bantlarda 15inci gün tamamen çıkıyor.. aslında kendinize ne kadar iyi bakarsanız ne kadar istirahat ederseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz bende amelyat sonrası morarma ve şişlik olmadı fakat 15inci gün bantlar çıktıntan sonra şişme oldu.. o da herkeste olurmuş normalmiş onun içinde istirahat edeceksiniz yormayacaksınız kendınızı. burun derisinin sert olması değilde kalın olması şeklin oturmasında biraz zaman alıyor yoksa zorlaştırmıyor yani problemde yok.
ben avusturyadan gelcem ameliyata, 1-2 hafta istirahat etmek yeterli degilmi acaba? cünkü alis verisede gitmek istiyorum :)
burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu
burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu
Kızlar ya benim bibuçuk ayı geçti ancak gözlerimin altına bi morluk çöktü.. Ameliyat sonrası morluklar gibi de değil böyle çok fazla değil ve sağ tarafta oluştu sadeceee
Yahuu herkes şişmeye başladı gözüm korkuyo bakınn:) hepiniz iyi olursunuz inş. arkadşlar biraz sabır işi bu işler.. ya Emre bey ameliyattan sonra muayene ücreti alıcak mı şimdi bizden, 2 kereden sonra alıyomuymuş? bide 5000 dedi sonradan şu parası bu parası çıkar mı ona göre hazırlıklı olalım
hande melek ameliyat öncesinden buz torbamı filan hazır ediyim mi? önreceğiniz bişeler var mı? ilaç harici şişlikler için yapmam gereken bişey falan? birde tam olarak ne kadar süre yatmam lazım,dinlenmem.. 10 gün sonra rahat rahat gezip dolanabılırmıyımcnm korkma herkes şişmio ben çok şişmedim kişiden kişiye göre değişio ki sonuçta geçici bi dönem şişsin nolcak) ameliyattan sonra muayene ücreti yok ekstra bi masrafta çıkmıo sadece işte ilaç falan alıosunuz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?