Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar yani bandajlar ciktiktan sonra yenimi sislikler basliyo, ne kadar sürüyo sislikler? cünkü ben ameliyattan 3 hafta sonra ise baslamaliyim

Amelyattan sonra ki gibi çok aşırı bı sislik olmuyor fakat bandajlarim çıktıktan sonra evet bende sislik oldu ama herkesin yapısı farklı bende oldu sende olmayada bilir Emre beye sordum normal
olduğunu bant çıktıktan sonra sislik olabileceğini söyledi. Tuzlu yemeyeceksiniz dikkat edeceksin biraz o kadar

canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana

Tamam canim. Selamimi soyle. Ikinizede gecmis olsun optum sizi

kizlar bantlar ciktikdan sonra acaip bi siyah noktalar cikti burnumda, ve cikardigim bantlarin yapiskanlari boyle tenime yapismis sanki cikmiolarda..napacam siz nasil siyah noktalari giderdiniz ve o yapiskanlari?

kizlar bantlar ciktikdan sonra acaip bi siyah noktalar cikti burnumda, ve cikardigim bantlarin yapiskanlari boyle tenime yapismis sanki cikmiolarda..napacam siz nasil siyah noktalari giderdiniz ve o yapiskanlari?

bendede çok fazla siyah nokta oldu biraz zaman geçtikten sonra siyah noktalar için bantlarvar onlardan kullanmayı düşünüyorum peeling falan umarım gecer. o bantlarda zamanla çıkıyor banyo yaptıkça bide ben hafif hafif temizlemeye çalışıyorum onları arada bitti gibi onlar

bende artik peeling falan kullancamda, simdi kullanmaya korkuyorum nedense:26: canim senin sislerin ne durumda biraz azaldilarmi..

bende artik peeling falan kullancamda, simdi kullanmaya korkuyorum nedense:26: canim senin sislerin ne durumda biraz azaldilarmi..

bende daha başlamadım kullanmaya ama çok fazla siyah noktalarım oldu. yapışkan bantlar banyo yaptıkca sıcak suda cıkıyo yavaş yavas... benim şişlikler aynı hiç sorma şişim anlayacagın hala daha alışamadım... yeşil çay maydonoz suyu falan içiyorum devamlı bakalım inşallah geçer ya.. sende olmadı mı şişlik falan ne durumdasın

hadi bakalim insallah gecerler, bende her aksam yatmadan once papatya cayi iciyorum..papatya cayininda iyi geldigini soylemislerdi burda.. benim sisim fln azcik var yani oyle abartili birsey yok cok sukur..

Bu arada kizlar benim burnumda bir dikis daha var, tamponlari cikariyorken dikis yanlislikla ciktigindan emre bey tekrar dikmisti orda.. Emre bey kendiliginden duser o demisdi dusmesse ev doktoruna gidersin demisdi..dikis hala dusmedi,acaba nekadar bir surede dusmesi lazim?:87:

Benim Amelyatim 2 ay ve 3 hafta oldu ve halen cok sis yüzüm ve burnum sabir lazim iste..
Ama malesef dudagim halen güzel gözü kmüyor neyapacagimi bilmiyorum artik...

ben randevu için mail attım cvp bekliyom.ben şimdi ıstanbuldayım inşallah biran önce randevu tarihi veririler.

15inci günde alındı bandajlar dün yani bandajlar cıkınca daha fazla şişti

Baharkaynak, sana da çok geçmiş olsun öncelikle... Bandajlar çıkınca daha da şiştiği bir gerçek, ama bu durum tamamen normal bir süreç, Bende de aynısı oldu ve herkeste olduğu gibi... Sabırla hepbirlikte inişe geçmesini bekleyeceğiz telaşlanmana gerek yok, sağlıcakla kal..

kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff.. (( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:

Helbet, Ben de ameliyat olalı 1 ay sonra falan grip oldum ve dr.ye gittim. aferinsinüs ile vitamin kullandım çok iyi geldi. Bir de acile gidip serum yedim ( bayağı iyi geliyor kısa zamanda toparlanmanı sağlıyor). Burnum iyice şişmişti ve sümük eşliğinde dolandım bi kaç gün. Ama bana Emre Bey burun deliklerini açık tutarak ve fazla zorlamadan o fışfış işlemini yapabilirsin demişti onu yapmazsam daha kötü oluyordum çünkü. çok geçmiş olsun canım.

Kızlar ben tanponları aldırdıgım gün maksimum seviyede nefes alabiliyordum Emre Bey burnumu güzelce vakumla temizledi,deniz suyu kullanıyorum fakat çok fazla bi açılma olmuyo bence normal bi durum sonuçta burun temizlenemiyor sümkürme yapamıyoruz tıkanık olması dogal,birde size sorayım dedim sizde nasıl bir durum var?

Canım tamponlar ilk alındıgında cigerlerine oksijen doluyor resmen =) daha sonra burun içi iyileştiği için olsa gerek tıkanıklık oluyo.. Hatta hiç nefes alamadığım zamanları bilirim.. Sonra zamanla zaten burun içinde şişler iniyo falan rahatlıkla nefes alabiliyorsun

Benim Amelyatim 2 ay ve 3 hafta oldu ve halen cok sis yüzüm ve burnum sabir lazim iste..
Ama malesef dudagim halen güzel gözüEki Görüntüle 156586 kmüyor neyapacagimi bilmiyorum artik...

dudaklarınız neden o kadar şiş oraya da mi müdehale edildi dudağı şişen görmedim geçmiş olsun ama burnunuz yandan gzel görünüyor önden nasıl

Normal oldugu konusunda bi endişem yoktu ama birde sizinle konuşayım dedim,teşekkür ederim tatlım:)

Normal oldugu konusunda bi endişem yoktu ama birde sizinle konuşayım dedim,teşekkür ederim tatlım:)

merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem

Bence bir an önce arayın ve randevu alın Burcu Hanım sizi bilgilendiricektir,ne zaman olucagınız konusunda ben bir yorumda bulunamam ama yogun bir çalışma içinde oldugunu biliyorum.3 hafta iyileşmek için süper bir zaman şiş olucagınzı sanmıyorum fakat her bünyede bir degildir bunuda belirtmek isterim.

acaba doktor beyin emailinde sorunmu var iki haftadir cevap bekliyorum ? kisa zaman önce cevap alan varmi arkadaslar ???

Son düzenleme:
acaba doktor beyin emailinde sorunmu var iki haftadir cevap bekliyorum ? kisa zaman önce cevap alan varmi arkadaslar ???

moonshine76 ben facebook üzeri görüsüyorum emre beyle ...
haftada bir soruyor nasil oldugumu diyebilirim ..
sen facebook kullaniyorsan ekle istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…