kizlar yani bandajlar ciktiktan sonra yenimi sislikler basliyo, ne kadar sürüyo sislikler? cünkü ben ameliyattan 3 hafta sonra ise baslamaliyim
canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana
kizlar bantlar ciktikdan sonra acaip bi siyah noktalar cikti burnumda, ve cikardigim bantlarin yapiskanlari boyle tenime yapismis sanki cikmiolarda..napacam siz nasil siyah noktalari giderdiniz ve o yapiskanlari?
bende artik peeling falan kullancamda, simdi kullanmaya korkuyorum nedense:26: canim senin sislerin ne durumda biraz azaldilarmi..
bence cokta dogru bı karar verdık ben daha kendısıyle gorusmeden boyle dusunuyorum cıddı cıddı kararda verdım amelıyt olmaya annemıde bu fıkre alıstırmaya calısıyorum nısanda ıstanbula gıdıcem yarın arayıp randevu tarıhı alcam gorusmek ıcın:26:
15inci günde alındı bandajlar dün yani bandajlar cıkınca daha fazla şişti
kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff..(( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:
Kızlar ben tanponları aldırdıgım gün maksimum seviyede nefes alabiliyordum Emre Bey burnumu güzelce vakumla temizledi,deniz suyu kullanıyorum fakat çok fazla bi açılma olmuyo bence normal bi durum sonuçta burun temizlenemiyor sümkürme yapamıyoruz tıkanık olması dogal,birde size sorayım dedim sizde nasıl bir durum var?
Benim Amelyatim 2 ay ve 3 hafta oldu ve halen cok sis yüzüm ve burnum sabir lazim iste..
Ama malesef dudagim halen güzel gözüEki Görüntüle 156586 kmüyor neyapacagimi bilmiyorum artik...
Canım tamponlar ilk alındıgında cigerlerine oksijen doluyor resmen =) daha sonra burun içi iyileştiği için olsa gerek tıkanıklık oluyo.. Hatta hiç nefes alamadığım zamanları bilirim.. Sonra zamanla zaten burun içinde şişler iniyo falan rahatlıkla nefes alabiliyorsun
Benim Amelyatim 2 ay ve 3 hafta oldu ve halen cok sis yüzüm ve burnum sabir lazim iste..
Ama malesef dudagim halen güzel gözüEki Görüntüle 156586 kmüyor neyapacagimi bilmiyorum artik...
Normal oldugu konusunda bi endişem yoktu ama birde sizinle konuşayım dedim,teşekkür ederim tatlım:)
merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem
acaba doktor beyin emailinde sorunmu var iki haftadir cevap bekliyorum ? kisa zaman önce cevap alan varmi arkadaslar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?