Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Paylasalim Bari :) benim suan burnumda sis boxörler gibiym ama kafama Bile takmiyorum cunku biliyorum düzelcegini ve Güzel olcagini insallah suan da beni sinir Eden sey burnum kasinirken kasiyamamak vallah feci birsey

paylasmanin icinde malesef "s" harfini unutmusum ama cok gec farkettigim icin editleyemedim ama remziyecim anlamis yine.

tesekkürler.
senin bakim taa frankfurtlarda ne isin vardi :82:

paylasmanin icinde malesef "s" harfini unutmusum ama cok gec farkettigim icin editleyemedim ama remziyecim anlamis yine.

tesekkürler.
senin bakim taa frankfurtlarda ne isin vardi :82:
Ben wiesbadende oturuyorum Frankfurt da 39 km uzaklikta gezmeye Gittik Carsiya annemle birdahakine senide cagririz :82:

Benimde randevum araligin 20'sinde, aklima geldikce senin gibi midem falan bulanmaya basliyo :18: ignelerden korkma, igneler ne ameliyatin yanindaa Birde su morarmak falan korkutuyo beni

.

Evet bende trabzonluyum :):) tsk ederim Canim artik darisi senin basina:) kendinden ve gercekten istediginden emin ol Canim. Ben cok mutluyum emre beyde ameliyat oldugum icin. Insallah sende olursun

Amin canim ya bi hayirlisiylan olsakda daha bise istemicem Kendimden hem emin oluyorum hem olamiyorum, burda bazi resimleri gorunce boyle vazgececek gibi oluyorum sonra yok vazgecmek yok diyorum, ama acaip korkuyorum :92:

Benimde randevum araligin 20'sinde, aklima geldikce senin gibi midem falan bulanmaya basliyo :18: ignelerden korkma, igneler ne ameliyatin yanindaa Birde su morarmak falan korkutuyo beni

evet yaa resmen zombi gibi oluyosun ben aynaya bakmam bi kac gün galiba.. eoww simdiden huylandim ya sen 20sinde oluyosan belki karsilasiriz orda 21inde türkiyeye ucuyorum 22sinde muayene 23ünde ameliyat :F 24ünde christmas eve ve bi hafta sonra yilbasi patlatilan fisekler gibi rengarenk olacak yüzüm :F

yaa kizlar bende frankfurtda okuyorum beni de cagirin gelecek sefer noluuur

Korkmayın.. 15. günümdeyim sadece burnum şiş. gerisi eski aline döndü :) acısı, ağrısı olacak. çekiyorsun ama çabuk geçiyo :)

tek ödeyeceğin ücret 5000 liradır...her şey dahil..:)) refakatçi kalıyor tabi... yalnızca bi gece fln fazladan kalınırsa onun için ekstra bi para veriyorsun o kadar...iyi şanslar..:))

çok teşekkür ederim ozaman hemen muayene için bir randevu alabilirim bir an önce ameliyat olmak istiyorum

Kizlar... 3 aylik burun resimlerimi albümüme ekledim. Farkedeceksiniz ki burnumun sirt kismi oturmus gibi fakat ucu halen cok sis :) halen buyuk gibi gorunuyor.. zamanla inecek insallah. Dr 9 ay- 1 senede duzelir demisti :)

Kizlar... 3 aylik burun resimlerimi albümüme ekledim. Farkedeceksiniz ki burnumun sirt kismi oturmus gibi fakat ucu halen cok sis :) halen buyuk gibi gorunuyor.. zamanla inecek insallah. Dr 9 ay- 1 senede duzelir demisti :)

bizleri düsündügün icin tesekkürler

ucu sertmi ? sertse daha inecektir herhalde...güzel gözüküyor.

Olan arkadaşlara bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirirm.Tamponlar alındıktan sonraki bu nezle gibi sürekli burun akıntısı olayı ne kadar sürdü sizde arkadaşlar :84:

albümüne yazdim canim burayada yazayim istedim.. öyle pozitif bir enerji aldimki yüzünden hep gülmüsün resimlerinde burnunda güzel duruyor insallah tam istedigin gibide olacaktir..

Aynaya bakmadan nasil dayanican Karsilasiriz bencede, ayy heycanlaniyorum...butun kk'toplandik toplandik

Bugün cokkk güzeldi kocaman frankfurtda (almanyada) kübracimiiii gördüm ve cok sevindim fotorafdan daha Güzel burnusuuu

canim yaa okadar mutlu oldumki seni gördügümeee valla ilk önümden gectiniz annenle dedim wow ne gzl kizmiss yemin ederim sonraa döndün geldinn bi baktimm aa remziyee heheh nee güzel tesadüf oldu yaa iyiki sen beni gördünde tanismis olduk masallahh cok güzelsinn yaa burnunda öylee ...malteser sende buralarda oturuyosan bi burun günü yapariz bulusuruz ben cok isterim gercekten sizn gibi gzl insanlar tanidigima cok mutluyum

kızlar birşeye dikkat ettim de bazı arkadaşlar hep aynı profilden resim eklemiş. benim de sağ profilim sol tarafa göre çooook çok daha iyi görünüyor. ama tam önden ve sol profilden berbat. özellikle önden bakıldığında bütün hatalar belli oluyor. sağ profilden görenler ne kadar hoş bir burun, bu burunu mu tekrar ameliyat ettirmek istiyorsun diyebilir. tabiki kimsenin iki profili eşit ya da simetrik değildir ama burunda yapılan bir hata varsa onu da görebilmek açısından söylüyorum. fotoğraf ekleyen arkadaşlardan ricam her iki profilden ve tam önden de fotoğraf yüklerseniz daha aydınlatıcı olur. zaten her iki profilden ve önden resim ekleyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…