Vallah Canim tesssssadüf oldu görüsmemizkübra beni tanimadi ben Gittim sordum kubramisin diye türk dizidekiler gibi birdaha senide cagririz [/QUO
lütfen
Paylasalim Bari :) benim suan burnumda sis boxörler gibiymama kafama Bile takmiyorum cunku biliyorum düzelcegini ve Güzel olcagini insallah suan da beni sinir Eden sey burnum kasinirken kasiyamamak vallah feci birsey
Ben wiesbadende oturuyorum Frankfurt da 39 km uzaklikta gezmeye Gittik Carsiya annemlepaylasmanin icinde malesef "s" harfini unutmusum ama cok gec farkettigim icin editleyemedim ama remziyecim anlamis yine.
tesekkürler.
senin bakim taa frankfurtlarda ne isin vardi :82:
kizlar araligin 23ünde ameliyat oluyorum yani bi kac hafta kaldi yani cok heycanlandim birden ameliyat falan düsündükce migdem bulaniyo :| bi yandan da cok seviniyorum bu gargamel burnundan kurtulacagim icin.. emre bey de cok ilgili ve sefkatli konustu telefonda sevindim ve sasirdim biraz yakup beyle görüstügümde tam tersiydi :)) neyse ya ben cok heycanliyim ya.. off nasi geccek bu 6 hafta ... simdiden yiyecegim ignelerden tirsiyom :))
.
Evet bende trabzonluyum :):) tsk ederim Canim artik darisi senin basina:) kendinden ve gercekten istediginden emin ol Canim. Ben cok mutluyum emre beyde ameliyat oldugum icin. Insallah sende olursun
Ben wiesbadende oturuyorum Frankfurt da 39 km uzaklikta gezmeye Gittik Carsiya annemlebirdahakine senide cagririz :82:
Benimde randevum araligin 20'sinde, aklima geldikce senin gibi midem falan bulanmaya basliyo :18: ignelerden korkma, igneler ne ameliyatin yanindaaBirde su morarmak falan korkutuyo beni
Benimde randevum araligin 20'sinde, aklima geldikce senin gibi midem falan bulanmaya basliyo :18: ignelerden korkma, igneler ne ameliyatin yanindaaBirde su morarmak falan korkutuyo beni
evet yaa resmen zombi gibi oluyosun ben aynaya bakmam bi kac gün galiba.. eoww simdiden huylandim yasen 20sinde oluyosan belki karsilasiriz orda 21inde türkiyeye ucuyorum 22sinde muayene 23ünde ameliyat :F 24ünde christmas eve ve bi hafta sonra yilbasi patlatilan fisekler gibi rengarenk olacak yüzüm :F
yaa kizlar bende frankfurtda okuyorum beni de cagirin gelecek sefer noluuur
tek ödeyeceğin ücret 5000 liradır...her şey dahil..:)) refakatçi kalıyor tabi... yalnızca bi gece fln fazladan kalınırsa onun için ekstra bi para veriyorsun o kadar...iyi şanslar..:))
Kizlar... 3 aylik burun resimlerimi albümüme ekledim. Farkedeceksiniz ki burnumun sirt kismi oturmus gibi fakat ucu halen cok sis :) halen buyuk gibi gorunuyor.. zamanla inecek insallah. Dr 9 ay- 1 senede duzelir demisti :)
Kizlar... 3 aylik burun resimlerimi albümüme ekledim. Farkedeceksiniz ki burnumun sirt kismi oturmus gibi fakat ucu halen cok sis :) halen buyuk gibi gorunuyor.. zamanla inecek insallah. Dr 9 ay- 1 senede duzelir demisti :)
morarmaktan da korkmayın geçiyo ki hızla =)
evet yaa resmen zombi gibi oluyosun ben aynaya bakmam bi kac gün galiba.. eoww simdiden huylandim yasen 20sinde oluyosan belki karsilasiriz orda 21inde türkiyeye ucuyorum 22sinde muayene 23ünde ameliyat :F 24ünde christmas eve ve bi hafta sonra yilbasi patlatilan fisekler gibi rengarenk olacak yüzüm :F
yaa kizlar bende frankfurtda okuyorum beni de cagirin gelecek sefer noluuur
Bugün cokkk güzeldi kocaman frankfurtda (almanyada) kübracimiiii gördüm ve cok sevindim fotorafdan daha Güzel burnusuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?