Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar en son doğal burnumla önden flashlı resimlerim vardı aksam oldumu kacardım objektiflerden hahah şimdi 7 24 gonül rahatlıı ilen çekiniorum çok mutluyum:)))))

Evet Megucim, burnunda, sen de çok güzelsiniz...kendine haksızlık etmişsin...mutlu olmana çok sevindim...:)

feverand aldınmı sonuçlarını cnmcımmm

Son düzenleme:
cherry21 senin burnun nasil oldu bu arada? Seninkisi bir kac ay oldu sanirim. Yeni fotograf eklemeyi dusunuyormusun? Bizde cok mutlu oluruz.

Tugce benim burun ucum o kadar sis ki cok buyuk ve cok uzun gozukuyor :)) Eskisinden daha iyi tabi ama daha dur sislikleri bir insin ondan sonra eklerim söz.. biliyorsun benim burnum diger burunlardan daha kompleksliydi ve daha cok ugrasildi :)

Chery21 senin burnun ne acidan ugrastirdi ameliyatmi zordu ??? Yoksa burun sekli olarakmi.. Egerki burun seklinden dolayiysa benimkide cok zorlayacak emre beyi..

Kizlar emre bey tasarimi hem yan profil hem on gorunum icinmi yapiyor ???

Birde ameliyattan birgun once ilk kez emre beye gidp ertesi gun ameliyat olan arkadaslar (genelde biz yurt disindakilerde boyle oluyor ) bu gorusme kac saat suruyor ??

Megumi sana resmine yorum yazmistim ama gozukmedi sanirim cok guzel gozukuyor burnun

canimcik,bende yurt disindan giden biri olarak,tum gorusmeler tek gunde toplaniyo ve bu gorusme tanisma,tasarim,hemsire bilgilendirmeside dahil 3 saat falan suruyo...ben aksam 7 den 10 kadar gorustum gece 12 i gibide hastaneye yattim..sabah 11 gibi de ameliyat oldum...kisiden kisiye degisiyodur tabi ama ortalama boyle....bide tasarim sadece yan taraftan oluyo,onden olmuyo..zaten gidince gorceksindir sende ama tasarim hic onemli olmuyo..cunku tam anlasilmiyo....bence sen tam ne istedigini cok acik vede net anlat ki sonra pisman olma,,bu tasarimdan inan daha onemli..mesela kavislimi istiyosun.duzmu insin istiyosun..bunun gibi seyler emre bey icin cok onemli kistaslar...

benim görüşmem 2buçuk saat filan sürdü.öncelikle sana puf burnu olmaz dedi :)
burnunu beğendğim başka bi arkadaşı söyledim onunki gibi istiyorum diye. yan profilden yaptı tasarımı ama benim çok gözüm alışamadı tasarıma yüzüme en çok nasıl yakışcaksa öyle olsun dedim .
dr zaten soruyo sana notlar alıo nası istiosan biraz kalkık biraz kavisli doğal olsun filan dedim ben mesela onları yazdı.nezaman geliyosun ameliyata :)

Tugce benim burun ucum o kadar sis ki cok buyuk ve cok uzun gozukuyor :)) Eskisinden daha iyi tabi ama daha dur sislikleri bir insin ondan sonra eklerim söz.. biliyorsun benim burnum diger burunlardan daha kompleksliydi ve daha cok ugrasildi :)

oo halen sis demek. Ozaman sende sislik baya bir zamandir devam ediyor sanirim? 3 ay falan oldumu senin ameliyat olman? Peki bu sislik normalmi?

Unicorn cnm mesaj icin cok teskukur ederim o kadar icim rahatladiki yazdikalrini okudugumda tarif edemem Emre Bey icin yapilan kk klubundeki yorumlar dogrultusunda emre beyde karar kilmistim artik hata yapmadigimdan senin sayende dahada emin oldum Dort gozle ameliyat olucagim zamani bekliyorum artik 1 hafta sikicam disimi hamilelikten kalan 5 kg vardi onlarida insallah bu donemde verir yeni burun verilmis kilolarla muhtesem donerim araniza :):) Guzel dileklerin icin cok teskkur ederim insallah tum formdaki arkadaslar verilen bu kadar emek cekilen sikmintidan sonra mutlu olarak bakabilirler aynaya :)

Evet ayni durumdayiz galiba bende Ameliyat olmaya karar verdim hamileydim beklemek zorunda kaldim simdi kizim 7 haftalik gonlum onu burda babasi ile birakmaya razi olmuyo o kadar minikki bensiz yapamaz .. esimle karar verdik bir 6 ay beklicem daha sonra turkiyeye 15 gun gelicegim tum islerimi halledip donecegim bazen icim elvermiyo ayri kalmaya canim yaniyo cok ozleirm biliyorum diyorumki berabermi gelsem ama onuda perisan etmek istemiyorum pesimde en iyisi biraz sikicam disimi gort gozle ameliyat olmak istiyorum ama sabredicem hemde bebeigm biraz buyumus olur babasi bakicak ben turkiyede iken :) icimi cok rahatlattiniz hepiniz cok teskkur ederim ..

canim hayirlisi olsun hakkinda ...a.s.

Selayhus benim ameliyatim cok zor gecmis cunku kalin derili bir hastaydim. Burnum cok kemikliydi kemerliydi buyuktu.. ayrica burnumda ic sorunlarida vardi sagolsun dr onlarida halletti. Senuzit problemim vardi burnum surekli tikanirdi bas agrisi yapardi fakat artik boyle bir sorunum kalmadi :) Emre bey ozellikle burun ucumla cok ugrasmis oyle dedi bana.

oo halen sis demek. Ozaman sende sislik baya bir zamandir devam ediyor sanirim? 3 ay falan oldumu senin ameliyat olman? Peki bu sislik normalmi?

Tugce haftaya 3. ay olacak.. evet bendeki sislik halen devam ediyor ve edecekmis. Kalin derili oldugum icin ozellikle burun ucumla cok ugrasildigi icin boyle sis kalmasi normal. Normal derililerde sisliklerin inme suresi 6 ay ise kalin derililerin 1 sene surebilirmis. Bu her doktorda boyle sadece emre beyde degil. Kalin derili olmak dezavantaj iste :)

ne talihsiz başımız var bölee :2:

Gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda o sislikler cabucak iner sende istedigin burnuna kavusursun. Dort gozle fotograflarini bekliyoruz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…