arkadaslar en son doğal burnumla önden flashlı resimlerim vardı aksam oldumu kacardım objektiflerden hahah şimdi 7 24 gonül rahatlıı ilen çekiniorum çok mutluyum:)))))
cherry21 senin burnun nasil oldu bu arada? Seninkisi bir kac ay oldu sanirim. Yeni fotograf eklemeyi dusunuyormusun? Bizde cok mutlu oluruz.
Evet Megucim, burnunda, sen de çok güzelsiniz...kendine haksızlık etmişsin...mutlu olmana çok sevindim...:)
Chery21 senin burnun ne acidan ugrastirdi ameliyatmi zordu ??? Yoksa burun sekli olarakmi.. Egerki burun seklinden dolayiysa benimkide cok zorlayacak emre beyi..
Kizlar emre bey tasarimi hem yan profil hem on gorunum icinmi yapiyor ???
Birde ameliyattan birgun once ilk kez emre beye gidp ertesi gun ameliyat olan arkadaslar (genelde biz yurt disindakilerde boyle oluyor ) bu gorusme kac saat suruyor ??
Chery21 senin burnun ne acidan ugrastirdi ameliyatmi zordu ??? Yoksa burun sekli olarakmi.. Egerki burun seklinden dolayiysa benimkide cok zorlayacak emre beyi..
Birde ameliyattan birgun once ilk kez emre beye gidp ertesi gun ameliyat olan arkadaslar (genelde biz yurt disindakilerde boyle oluyor ) bu gorusme kac saat suruyor ??
Tugce benim burun ucum o kadar sis ki cok buyuk ve cok uzun gozukuyor :)) Eskisinden daha iyi tabi ama daha dur sislikleri bir insin ondan sonra eklerim söz.. biliyorsun benim burnum diger burunlardan daha kompleksliydi ve daha cok ugrasildi :)
kurapiye neden puf burnu gibi bi burun olmuomus yani yüzünemi yakısmazmıss?* yoksa yapılmazmıymıss..
Merhabalar saadet81, çok doğru seçim, kutlarım...sorularına kendimce cevap vereyim, süreç kişiden kişiye değişiyor açıkçası mesela ben ilk hafta biraz zorlandım, o haftayı genelde yatarak geçirdim...dışarı çıkıp yemek yemek şöyle dursun, yemek yemek bile çok zor geliyordu banaama bu kısa bir dönem...1 hafta sıkıyorsun dişini o kadar...ayrıca doğumda kilo aldıysan, çokta güzel bi yöntem kilo vermek için Burnuna gelecek olursak, bununla ilgili en doğru kararı Emre Bey verecektir, kendisiyle görüşmeye gittiğimde bana, iyi hekim aynı zamanda kusurları da iyi gören hekimdir demişti, gerçektende öyle, benim fark etmediğim pek çok şeyi tasarımda burnumu incelerken bir bir söylemişti ve ben gerçekten o zaman farkına varmıştım, sorun sadece kemer değilmiş diye... tüm düzeltmeleri o kusurlara göre yapacak, bu çok önemli ve son olarak Emre Beye doktor olarak, insan olarak sonsuz güvenebilirsin...burun konusunda dahi olmuş artık, o derece.. laf olsun diye yapmıyor işini, o yüzden burun ucu düşmesi konusunda için rahat olsun, yaptığı burunlar hem çok güzel, hem çok sağlıklı, hem de sağlam...tabi her zaman riskler var, kimileri çok ciddi riskler üstelik...ve bunlar en ince detayına kadar anlatılıyor tüm hastalara, ona göre seçimini yapıyorsun ameliyat konusunda...ama Emre Bey de bu riskleri minimuma indirmek için elinden gelenin -ki elinden gelen çok iyi ''bence''- çok daha iyisini yapıyor...umarım seni aydınlatabilmişimdir...burnunla ilgili de ben şunu söyleyeyim, ben böyle burunların hep çok güzel olcağını düşünmüşümdür, çünkü burnun hem büyük değil hem de çok hafif kemeri var...tabi bu benim yorumum...en doğru şeyi Emre Bey söyleyecektir...şimdiden iyi şanslar diliyorum sana...umarım istediğin buruna kavuşur ve her şeyi sorunsuz atlatırsın....
saadet81 demek sende cocugunu birakip gideceksin bende ayni sekilde oglumun biraz büyümesini bekledim simdi 2 yasinda ayri kalmak zor olacak ama beni öyle alcili falandagörmesini istemiyorum ..
senin burnun büyük degil sadece kemerin var bence emre bey sana cok güzel bir burun yapacaktir icini rahat tutmalisin.
birde tasarimlardan en cok 3. tasarim hosuma gitti benimde ama tasarimlara bende o kadar önem vermiyorum sonucta doktorun elleri önemli
Evet ayni durumdayiz galiba bende Ameliyat olmaya karar verdim hamileydim beklemek zorunda kaldim simdi kizim 7 haftalik gonlum onu burda babasi ile birakmaya razi olmuyo o kadar minikki bensiz yapamaz .. esimle karar verdik bir 6 ay beklicem daha sonra turkiyeye 15 gun gelicegim tum islerimi halledip donecegim bazen icim elvermiyo ayri kalmaya canim yaniyo cok ozleirm biliyorum diyorumki berabermi gelsem ama onuda perisan etmek istemiyorum pesimde en iyisi biraz sikicam disimi gort gozle ameliyat olmak istiyorum ama sabredicem hemde bebeigm biraz buyumus olur babasi bakicak ben turkiyede iken :) icimi cok rahatlattiniz hepiniz cok teskkur ederim ..
Unicorn cnm mesaj icin cok teskukur ederim o kadar icim rahatladiki yazdikalrini okudugumda tarif edemem Emre Bey icin yapilan kk klubundeki yorumlar dogrultusunda emre beyde karar kilmistim artik hata yapmadigimdan senin sayende dahada emin oldum Dort gozle ameliyat olucagim zamani bekliyorum artik 1 hafta sikicam disimi hamilelikten kalan 5 kg vardi onlarida insallah bu donemde verir yeni burun verilmis kilolarla muhtesem donerim araniza :):) Guzel dileklerin icin cok teskkur ederim insallah tum formdaki arkadaslar verilen bu kadar emek cekilen sikmintidan sonra mutlu olarak bakabilirler aynaya :)
Rica ederim, ne demek, bende buradaki yorumlar nedeniyle gitmiştim Emre Beye, hiç pişman olmadım, umarım tüm diğer hastalar içinde aynısı geçerli olur... inş. hayal ettiğin burnun çok çok daha güzeline sahip olursun, 5 kiloda gider ztn, oo bir taşla iki kuş...İnş Selayahus da sende çok mutlu bir şekilde dönersiniz, bebişlere kavuşursunuz...herkese iyi şanslar...olumunekankayizsmile
yok canım bu hafta içerisinde alıcam inş. haftasonuda tutucam RİNOCENTER yollarını :))feverand aldınmı sonuçlarını cnmcımmm
oo halen sis demek. Ozaman sende sislik baya bir zamandir devam ediyor sanirim? 3 ay falan oldumu senin ameliyat olman? Peki bu sislik normalmi?
Selayhus benim ameliyatim cok zor gecmis cunku kalin derili bir hastaydim. Burnum cok kemikliydi kemerliydi buyuktu.. ayrica burnumda ic sorunlarida vardi sagolsun dr onlarida halletti. Senuzit problemim vardi burnum surekli tikanirdi bas agrisi yapardi fakat artik boyle bir sorunum kalmadi :) Emre bey ozellikle burun ucumla cok ugrasmis oyle dedi bana.
Tugce haftaya 3. ay olacak.. evet bendeki sislik halen devam ediyor ve edecekmis. Kalin derili oldugum icin ozellikle burun ucumla cok ugrasildigi icin boyle sis kalmasi normal. Normal derililerde sisliklerin inme suresi 6 ay ise kalin derililerin 1 sene surebilirmis. Bu her doktorda boyle sadece emre beyde degil. Kalin derili olmak dezavantaj iste :)
ne talihsiz başımız var bölee :2:
Selayhus benim ameliyatim cok zor gecmis cunku kalin derili bir hastaydim. Burnum cok kemikliydi kemerliydi buyuktu.. ayrica burnumda ic sorunlarida vardi sagolsun dr onlarida halletti. Senuzit problemim vardi burnum surekli tikanirdi bas agrisi yapardi fakat artik boyle bir sorunum kalmadi :) Emre bey ozellikle burun ucumla cok ugrasmis oyle dedi bana.
Tugce haftaya 3. ay olacak.. evet bendeki sislik halen devam ediyor ve edecekmis. Kalin derili oldugum icin ozellikle burun ucumla cok ugrasildigi icin boyle sis kalmasi normal. Normal derililerde sisliklerin inme suresi 6 ay ise kalin derililerin 1 sene surebilirmis. Bu her doktorda boyle sadece emre beyde degil. Kalin derili olmak dezavantaj iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?