- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurapiye ve malteser kizlar tekrardan gecmis olsun ikinizde hareket durumu nasil ayaklanmaniz gerekse ne kadar yol gidebilirsiniz mesela ?? bende merak icinde beklemekteyim ikinizide
sizden sonra tatli-tugceyi bekliyecegim :)
yarin insallah istediginiz gibi olur
ben bana kalsa heryeri gezebilirim gibi hissediyorum ama çirkin gözüktüğüm için çıkmıyorum hastaneden zaten izin dde vermiyolar ama perşembe günü döncem ben uçakla 1saat sürcek yolum
ayrıca inşallah inşallah amin eyvahedigeldismile
insallah canim eger dinc hissediyorsan ne güzel gezmek acisindan sormadimda taxi ile bir yerden baska bir yere gitmek icin sordum .. sonucta 1 gece hastanede kalacagim ameliyattan sonra ve sonrasinda kontrole doktora gitmem gerekecek .. ama ben seni bastan beri cok fit gördüm olumunekankayizsmilen insallahta hep böyle sürer
-tatlicadiarzu-ekleyebildim foto sonunda ama çok şiş burnum yüzüm gözüm
tatlim,merak etme ilk gunlerde alciliyken burun gercekten kalkik gozukuyo..bende ilk gunlerde eyvah dedim keske kalkik istemeseydim falan dedim...cok sukur zamanla iniyo.ilk halinden eser kalmiyo...hic merak etme...
gelseydin keşke benimki tilki uykusu en ufak seste açarım gözümü
sana sürpüsüm var aşağıda kuaför varmış :) yarın fön çektircem ben bıktım böle paçozluktan
Bu hafta ameliyat olacak olan arkadaşlar varmı?
kurapiye ve malteser kizlar tekrardan gecmis olsun ikinizde hareket durumu nasil ayaklanmaniz gerekse ne kadar yol gidebilirsiniz mesela ?? bende merak icinde beklemekteyim ikinizide
sizden sonra tatli-tugceyi bekliyecegim :)
yarin insallah istediginiz gibi olur
kurapiye maltaser ne güzel ya siz oldunuz kurtuldunuz darısı başımıza artık bıran evvel yeni fotolar beklıoruzz heyecanla ...
darısı başınıza biraz zaman geçsin düzelsin eklicem inşallah yeni şiş olmayan burun fotosu :)
ay canım ya inşallh en kısa surede şeklını alır bu bekleme donemlerıde ınsanı çok meraklandırodur ay acaba nasıl oldu ay çok mu şöyle ay çok mu böle ınsan kudurur yaa valla
inşallah :) evet aynen o moddayım ne kadar incek nolcak nası bişi olcak yüzüme yakışcak mı diye psiko oldum![]()
evet ya çok tepede duruyo hakkaten.
doktora sordum ne kadar incek diye dalga geçti benle tanyeli burnu yaptım sana alnına kadar çektim diye sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-ekleyebildim foto sonunda ama çok şiş burnum yüzüm gözüm