• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kurapiye ve malteser kizlar tekrardan gecmis olsun ikinizde hareket durumu nasil ayaklanmaniz gerekse ne kadar yol gidebilirsiniz mesela ?? bende merak icinde beklemekteyim ikinizide
sizden sonra tatli-tugceyi bekliyecegim :)
yarin insallah istediginiz gibi olur

kurapiye ve malteser kizlar tekrardan gecmis olsun ikinizde hareket durumu nasil ayaklanmaniz gerekse ne kadar yol gidebilirsiniz mesela ?? bende merak icinde beklemekteyim ikinizide

ben bana kalsa heryeri gezebilirim gibi hissediyorum ama çirkin gözüktüğüm için çıkmıyorum hastaneden zaten izin dde vermiyolar ama perşembe günü döncem ben uçakla 1saat sürcek yolum
ayrıca inşallah inşallah amin eyvahedigeldismile

ben bana kalsa heryeri gezebilirim gibi hissediyorum ama çirkin gözüktüğüm için çıkmıyorum hastaneden zaten izin dde vermiyolar ama perşembe günü döncem ben uçakla 1saat sürcek yolum
ayrıca inşallah inşallah amin eyvahedigeldismile

insallah canim eger dinc hissediyorsan ne güzel gezmek acisindan sormadimda taxi ile bir yerden baska bir yere gitmek icin sordum .. sonucta 1 gece hastanede kalacagim ameliyattan sonra ve sonrasinda kontrole doktora gitmem gerekecek .. ama ben seni bastan beri cok fit gördüm olumunekankayizsmilen insallahta hep böyle sürer

insallah canim eger dinc hissediyorsan ne güzel gezmek acisindan sormadimda taxi ile bir yerden baska bir yere gitmek icin sordum .. sonucta 1 gece hastanede kalacagim ameliyattan sonra ve sonrasinda kontrole doktora gitmem gerekecek .. ama ben seni bastan beri cok fit gördüm olumunekankayizsmilen insallahta hep böyle sürer

inşallahh canım benm sen de çok rahat atlatırsın :) ertesi gün taburcu oluyo gidiyo herkes sanırım sıkıntı yaşamazsın çok uzak değilse mesafe

tatlim,merak etme ilk gunlerde alciliyken burun gercekten kalkik gozukuyo..bende ilk gunlerde eyvah dedim keske kalkik istemeseydim falan dedim...cok sukur zamanla iniyo.ilk halinden eser kalmiyo...hic merak etme...

evet ya çok tepede duruyo hakkaten.
doktora sordum ne kadar incek diye dalga geçti benle tanyeli burnu yaptım sana alnına kadar çektim diye sempatiksalakcinni

kurapiye maltaser ne güzel ya siz oldunuz kurtuldunuz darısı başımıza artık bıran evvel yeni fotolar beklıoruzz heyecanla ...

gelseydin keşke benimki tilki uykusu en ufak seste açarım gözümü :D
sana sürpüsüm var aşağıda kuaför varmış :) yarın fön çektircem ben bıktım böle paçozluktan

tüh ! keske biraz önce söyleseydin, simdi saclarimi fön cekip oturdum sempatiksalakcinni

olsun gideriz yarin ozaman vereliniortak

sag ol canim.
ben bir haftadir hastanedeyim burda kaldim onun icin söyleyemem bir sey. tek söyleyebilecegim; hem hastane hem burdaki görevlilerin hepsi süper...
...emre bey ve asistanlari icinde birsey söylemeye zaten gerek yokya ama icimde kalmasin, dahada süper a.s.

sayenizde herkezi :1hug:

darısı başınıza biraz zaman geçsin düzelsin eklicem inşallah yeni şiş olmayan burun fotosu :)

ay canım ya inşallh en kısa surede şeklını alır bu bekleme donemlerıde ınsanı çok meraklandırodur ay acaba nasıl oldu ay çok mu şöyle ay çok mu böle ınsan kudurur yaa valla

ay canım ya inşallh en kısa surede şeklını alır bu bekleme donemlerıde ınsanı çok meraklandırodur ay acaba nasıl oldu ay çok mu şöyle ay çok mu böle ınsan kudurur yaa valla

inşallah :) evet aynen o moddayım ne kadar incek nolcak nası bişi olcak yüzüme yakışcak mı diye psiko oldum :D

inşallah :) evet aynen o moddayım ne kadar incek nolcak nası bişi olcak yüzüme yakışcak mı diye psiko oldum :D

kaydirigubbakcemile3 ben amelıyat oldugumda kesın bende burun tam halını alana kadar paranoyak olcam kendımı tanıyorum ama işte aslında ole olmamak lazım ya ne örnekler gorduk davul gıbı oluo burunlar ılk basta ınsanın bunun kuculcegıne ınanası gelmıo ama hakaten ole sonradan bambaska bı burun oluo mesela puff un burnu ya fotoları ınceledıysenız ılk baslarda nekadar kocaman ve şiş ama şimdı hakaten fındık ya mınnoş mınnıcık bısı o yuzden kasma kendını canım olayın buyuk kısmını atlattın allahın ıznıyle az bıraz sabır sonra aynalar senınhihoyyyt bak bak durrr.. ben dıorum burnum ıstedgım gıbı olursa boş zamanlaranızda ne yaparsınız sorusuna aynaya bakarım demem gerekcek heralde :dance:

evet ya çok tepede duruyo hakkaten.
doktora sordum ne kadar incek diye dalga geçti benle tanyeli burnu yaptım sana alnına kadar çektim diye sempatiksalakcinni

Banada doktorum ameliyat sonrası demişti, yer çekimiyle ve burnun yerine oturmasıyla burun zamanla aşağı iniyor.Öylede oldu. Hiç merak etme kalkık olması iyi hatta..

-tatlicadiarzu-ekleyebildim foto sonunda ama çok şiş burnum yüzüm gözüm

kurapiye hiç korkma...ilk başlarda çok iyi durmuyor..kendimden yola çıkarak söylersem, berbat gözüküyordum, burnum kocamandı, davul gibiydi özellikle de ucu...seninki öyle bile durmuyor şu an inan...zamanla şeklini alıp çok güzel olacak, için rahat olsun...kalkıklığıda aynı şekilde düzelecektir hiç merak etme...yerimseniben

teşekkür ederim kızlar inecek inşallah dediğiniz gibi =) umarm çok uzun sürmez inmesi

kendi fotomun altına yorum yazamıyorum 100msjı doldurmamşım teşekkür ederim herkesee :)

vallah bende yazamiyorum 100 mesaj yazmam lazim yorum yaza bilmem icin :( daaaa cok sürer kizlar cünkü bu zamana kadar sadece 17 mesaj yazmisim :) :) bende tsk ediyorummmmm

selam kizlar !
bende sizlerle birkaç resim paylasmak istedim, albümü profilimden görebilirsiniz (özel albüm oldugu için arkadaslik talebi göndermeniz gerekiyor).
bu forumdaki yorumlarin sayesinde, yaklasik 3 ay önce bende Emre Ilhan'a septorinoplasti ameliyati oldum ve hersey yolunda çok sükür. doktorumu kesinlikle herkese tavsiye ediyorum !

Back
X