kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol:
Teşekkür ederim kızlar. Yarın ameliyattan sonra ilk defa işe gideceğim. Biraz gerginim. Off herkes burnumdan bahsedecek şimdiiiiii kafamçokkarıştı
kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol:
ya cok acaip bişi sormak istiyorum.2 gundur surekli kotu koku alıyorum bir türlü çözemedim.Bugün erkek arkadaşıma soriim bari dedim ve o da onayladı.Galiba koku burnumun içinden geliyor.Böyle birşey yaşayan oldu mu hiç acaba???
aslında tam olarak begenmedim demiyorum, kesinlikle eski halinden çok daha guzel ama benim istediğim aynen kelebek etkisinin tarzında birşeydi belkide benim burun yapım öyle olmaya müsait değildi o da olabilir.Daha kalkık olsa çok daha mutlu olacaktım.Bu saatten sonra kalkmaz diye dusunuyorum ama şişlikler inince daha biçimli hale gelir umarım
Evet cnm o kotu koku bendede vardi hatta evdeydim icimden bu kotu koku nerden geliyo diye evin her kosesini koklamaya basladim bulamadim.. Meger koku burnumun icinden geliyormus. :))) Cnm burunda biriken pislik ve kan toplanmasi sebebinden boyle koku olusuyor.. Zamanla azalip gecer merak etme
ya cok acaip bişi sormak istiyorum.2 gundur surekli kotu koku alıyorum bir türlü çözemedim.Bugün erkek arkadaşıma soriim bari dedim ve o da onayladı.Galiba koku burnumun içinden geliyor.Böyle birşey yaşayan oldu mu hiç acaba???
var var bnde de var yalnız değilsinsürekli etrafı koklayıp duruyorum 2 3 gndür.. psikopata bağlama diye susturuyodum kendimi
selam duffie
geçmiş olsun , burnunu henüz görmedim ama eminim güzel olmuştur =)
Senin şu yukarda bahsettiğin dert var ya, aynısı bende de var
Ben sırf bu yüzden işten ayrılıp öyle ameliyat olmaya karar verdim
Ağustos sonu işten ayrıldım, 3 Eylülde yani bu cuma günü ameliyatım vardı.
Ama inanılmaz bir talihsizlik yaşadım, ameliyat günü grip oldum ve ameliyatım iptal edildi.
Benim doktorumun da programı çok yoğun ve en erken 6 ekimde yer vardı
Ama o tarihe kadar ben yeni bir işe girmiş olucam ve aynı şekilde ameliyat sonrasında işe gidicem, benim de herkes burnumdan bahsedecek
Kızlar o kötü koku bende daha yeni geçti..İğrenç çürük gibi bir koku...O yüzden biliyorum nasıl birşey olduğunu....Benim burnumun içinde etler vardı yakıldı..Heralde ondan geliyor diye düşündüm..Ama altı ay oldu ancak geçti..Normal sanırım..Burda bir arkadaşda yazmışdı..Burnumun içinden iğrenç kokular geliyor diye..Geçiyor yani kalmıyor sonra...
6 ay evi koklamaya devammm :)))
acaba bu koku acık ameliyat olanlarda mı oluyor cunku bende hıc boyle bir sey olmadı
Kızlar o kötü koku bende daha yeni geçti..İğrenç çürük gibi bir koku...O yüzden biliyorum nasıl birşey olduğunu....Benim burnumun içinde etler vardı yakıldı..Heralde ondan geliyor diye düşündüm..Ama altı ay oldu ancak geçti..Normal sanırım..Burda bir arkadaşda yazmışdı..Burnumun içinden iğrenç kokular geliyor diye..Geçiyor yani kalmıyor sonra...
benimki kapali ameliyatti canim.. herkeste olmasi gerekmiyor, her bünye degisikmis:) hatta ameliyat formuna imza attigmda bu kokudanda bahsediliordu, kiminde bu koku hic gitmiyebiliyormusda... yani o risikoyu göze almamiz gerekiyor:bbo: