kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oozzllmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii
ozzlmcim çok geçmiş olsun tatlımm :) dönmüşsün ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim..sargiların felan varmıydı tatlım öylemi yola çıktın.meme altı kesisiyle oldun değil mi..o yöntemle kollar o kadar çok etkileniyor mu..memişlerini görüp kendini mutlu hissetmene inan çok memnun oldum.umarım ağrılarında bir an önce hafifler çok çabuk kendine gelirsin :) sonunda zühtü beyle bende görüştüm bu arada:))
ve kararımı verdim.sadece iş durumumu ayarlamam gerek.kendime göre tarihi ayarlayayımm ilk fırsatta da ameliyat.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii
canım benim sonunda oldun sende aramıza kaltıldın..cok cok geçmiş olsun o agrılar 3 günden sonra cok cok azalcak zaten buraya girebildiğine görede cok cok iyi durumdasın demektir..senin meme dokun az olduğundan dolayı gerilme cok daha fazla oluyodur.oda bir hafta sonraya hiçbişeyin kalmayacak aynı doktora olduğumuzdan az cok neler yaşadığını nasıl olduğunu tahmin ediyorum.tekrar cok cok gecmiş olsun fıstıkcım
Son düzenleme:
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
ozzlmcim çok geçmiş olsun tatlımm :) dönmüşsün ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim..sargiların felan varmıydı tatlım öylemi yola çıktın.meme altı kesisiyle oldun değil mi..o yöntemle kollar o kadar çok etkileniyor mu..memişlerini görüp kendini mutlu hissetmene inan çok memnun oldum.umarım ağrılarında bir an önce hafifler çok çabuk kendine gelirsin :) sonunda zühtü beyle bende görüştüm bu arada:))
ve kararımı verdim.sadece iş durumumu ayarlamam gerek.kendime göre tarihi ayarlayayımm ilk fırsatta da ameliyat.
canım sunu söylemek istedim aynı doktora bende olduğumdan ne sargı oluyor nede diren takılıyor direk sporcu südyeniyle cıkıyorsun ameliyattan. sende görüşmüşsün senide en kısa zamanda aramıza katılman dileğiylee herşeyin hayırlsıı olsun..
Zor kısmı atlatmışsın canım, geçmiş olsun hemen iyileşmen dileğiyle
canım çok geçmiş olsun. zoru atlattın artık.günden güne ağrıların azalacak hiç merak etme. iyice dinlen ve kendini yorma....
teşekkür ederim canım.bugün çok daha iyiyim :))
umarımm aranıza katıldığımz gün çabukk gelirrr şimdi nasılsıınız acaba onca zamandan sonra
aminnnn canim darisi sen ben gibi olmak isteyenlere. konu sahibi arkadasim cok gecmis olsun zoru atlatmissin 300ml nasil etraftan gorunurmu.of kizlar ya kafayi yiyecem ha surekli dusunmekten.haftaya gun aldim konusmaya ama kararsizim hadi banada desteginize ihtiyacim
canım sunu söylemek istedim aynı doktora bende olduğumdan ne sargı oluyor nede diren takılıyor direk sporcu südyeniyle cıkıyorsun ameliyattan. sende görüşmüşsün senide en kısa zamanda aramıza katılman dileğiylee herşeyin hayırlsıı olsun..
öyle olmasına sevindim canımm.çünkü bende ank.dışından geleceğim.ve fazla kalmadan geri dönmeyi planlıyorum.diren takmamasıda çok güzel bence..çünkü ağrılı olduğunu okudum burda.zaten doktor güven veriyorsa gerisi geliyor gibi:)) inş.canımm hayrlısıyla bir an önce bende olurum.hemen olsun bitisnn istiyorum aslına bakarsan :)) pekı canım bişey daha soaracam ameliyattan ne kadar sonra kendını tam olarak topladın.. ve denize ne zamn sonra girebiliriz bunu biliyormusun..doktora sormayı unutmuşumm..gerçi telde soraraım ama sen deneyimlisinn senden de duymayı isterim
geçmiş olsun canım inşallah bir an evvel ağrıların geçer....iyi gözün aydın 300 takmış nasıl durdu dışardan çok belli oluyormu bu şiş halleriyle etraftan gizlemek mümkün olacakmı ..fotolarını bekliyorum...ben daaha muayeneye gidemedim eşim sorun çıkarıyor..bakalım ...
çok sağol canım bugün geçti bile ağrılarım canım :)) ya bugün işime gidebildim kısa süreli de olsa.çevremde çok az insan biliyo 2 arkadaşıma gösterdim. çok beğendiler ve daha 4 günlükler yanii şişler ona rağmen çok doğal olmuş çok güzel olmuş dediler.ben de pek beğendim bakıyorum sürekli :)) canım ikna etmeya çalış derim ama eşin sana anne kadar bakamaz bence.annem olmasa ben bu süreci bu kadar sağlıklı atlatamazdım çok yardımcı oldu. annenin desteğini de al derim ben:))
çok sağol canım bugün geçti bile ağrılarım canım :)) ya bugün işime gidebildim kısa süreli de olsa.çevremde çok az insan biliyo 2 arkadaşıma gösterdim. çok beğendiler ve daha 4 günlükler yanii şişler ona rağmen çok doğal olmuş çok güzel olmuş dediler.ben de pek beğendim bakıyorum sürekli :)) canım ikna etmeya çalış derim ama eşin sana anne kadar bakamaz bence.annem olmasa ben bu süreci bu kadar sağlıklı atlatamazdım çok yardımcı oldu. annenin desteğini de al derim ben:))
ozzzllmmm burdasınnn cannımm:)ağrılarınn da geçmişş süper derimmm büyüklüğü nasıl şuanda.hiç normal sutyenle denedin mi merak edip :) 85 göğüs ölçüsüne kavştumu memişlerin...kollarını rahat hareket ettirebiliyor musun tatlım peki şuan..
evet döndüm canımmmm :)) çok teşekkür ederim şekercim :)) ok şükür sağlıklı bi şekilde atlattım zor kısmını. sargım yoktu direk sütyen takmış doktor.sadece dikiş yerlerimde bant var onlara da iki günde bir pansuman yapıyoruz.ben biraz temkinliyim daha duş falan almadım korkudan :)) bi de bakmadım dikiş yerlerime hiç içim kaldırmaz öyle şeyleri görürsem psikolojik olarak acıdığını hissederim :)) ben meme altı kesisiyle oldum canım.benim göğsüm yoktu ve bekarım doğal olarak çok gergindi derim.içine 300cc koyunca çok gerdirdi ve sonuçta kol kasların göğüs kaslarına bağlanıyo.koltuk altıma doğru da ödem yaptı.ama günde 3 litre falan su içiyorum ve şimdiden şişlerim epey indi farkındayım.sen de pazar görüşcektin yanlış hatırlamıyorsam.içine sindi mi ameliyat olmaya karar verdin mi.umarım en kısa zamanda sen de atlatırsın canımcım 3 gün gerçekten sıkıntı çektim ama bugün resmen sihirli bi değnek değmiş gibi rahat hissediyorum kendimi. doktorun ekstra verdiği ağrı kesiciler vardı onları bile almadım düşün yanii :))
Geçmiş olsun cnm,sen zoru atlatmışsın:)ne mutlu sana.mutluluğunu anlayabiliyorum,umarım hep daim olur.ağrılar 1 haftadan sonra hafifliyormuş,hepsi geçicek hepsi...rahat ol
çok sağol canım :))) olmayı düşünüyosan eğer darısı başına diyorum.aprılarım bugün hafifledi bile.4. günüm.1 hafta olduğunda daha da iyi olcam inşallah :))
oozzllmm cok gecmıs olsun..zoru atlattın artık bundan sonrası rahat..
çok sağol canımm :)) zoru atlattığımı bugün anladım
canım benim çok geçmiş olsun darısı bizim başımıza..
çok sağol canımmmm :)) inşallah siz de en kısa zamanda doğru kararı vererek sağlıklı bi şekilde atlatırsınız süreci :))