• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla nasil tanisabilirim ?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
iyi aksamlar ben arkadasimin adina yaziyorum sorunu umarim yardimci olabilirsiniz

Ben 25 yasimdayim ve 5 yildir bir iliskim olmadi cünki artik kolay kolay etkilenemiyorum güvenemiyorum. Tesadüfen bi cafeye girmistim yolun üstünde 7 ay önce o gün cok yorulmustum bir kahve icip dinleneyim dedim. Sonra bi adam girdi iceri ve ben gördügüm an etkilendim nasil oldu anlamadim ilk defa böyle oldu. Kisaca gülümsedikte birbirmize.
Neyse eve geldim internetten arastirdim biraz ve baktimki meger o cafenin sahibi o adammis.
Adamin sayfasinida buldum baktim cok kisi taniyor bunu cafede dolayi ve bayagi cok kizlar yaziyor resimlerine bilmem kac begeniler vs vs.

Neyse ben 7 ay boyunca hep takip ettim sayfasini hep gitmek istedim cafeye ama nedense cesaret edemedim. Dün Annemle alisverise cikmistik dönüste o cafenin önünden gectik tesadüfe bakin annem tutturdu oturalim buraya ayaklarim agridi diye. Ben tabi sasirdm bir yandan heycan basti. Girdik cafeye annem sevdi tabi dekoruna temiz ferah olmasina. Neyse girdigimizde elemanlar vardi sadece bir an üzüldüm Onun orda olmamasina.
Aradan yarim saat gecti ve bir baktim O geldi. Kapidan girdiginde bize selam verdi annem ordan anladi patronun o oldugunu.Bir baktim annem adama mekanin cok güzel oldugunu söylüyor tebrik ediyor vs vs (Annem genelde zaten cok konuskandir sohbet etmeyi sever) biraz dekorla ilgili bir kac söz edildi adam banada bakip anlatiyordu ayakta.
Benim kahvem bitmisti. Bana dediki

-"Sen neden birsey icmiyorsun?"
+ ictim kaldirdilar az önce
-" E birdaha ic
+ yok yok simdilik birsey icmiyeyim (cok heycanlanmistim)

Neyse biraz sohbete devam edildi ve sona dogru yine dedi

-" gercekten birsey icmicekmisin?
+ Hayir saolun kalsin
-" Bak bizim latte kahvemiz cok güzeldir getireyim sana "
+" yok gercekten zaten kalkmamiz lazim isimiz var daha birdahakine denerim artik latte kahvenizi" (heycandan sacmalamisim iyice)

O an heycandan tutturdum yok yok diye sonradan düsündümde bi kahve daha icseydim daha fazla sohbet edebilecektik belkide.
Her neyse dünden sonra daha fazla etkilendim hoslandim. O ikramlari zaten kesin is geregi yapti eminim sirf bana hitaben degildir.
Size sorum

Sizce ben bu kisiyle nasil tanisabilirim? nasil etkileyebilirim? Tekrar gideyim mi o cafeye? ve ne zaman?

Internetten eklemek istemiyorum cünki zaten sayfasina hep kizlar yaziyor beni tanimaz bile..

İçseydin Bi latte
Tanışırdın pat diye :KK53:
İğrenç Bi espri tamam susuyorum :eek: tatlım bikac kez daha git, arkadaşlarınla git ve uzun vakit geçir cafede, Onunda ilgisi varsa anlarsın zamanla. Sana ve arkadaşlarına farklımı davranıyor tartarsın, sonucta hepiniz müşterisi olacaksınız ama ayrıcalık varsa onu anlarsın

Bence şimdi sana heyecan verici geliyor tanışmak ama sevgili olursan çok yipranirsin gibi hissediyorum. Bıraz riskli bi meslek degil mi. Ben kiskanc biri olduğum icin böyle düşünüyorum tabi. Sen bilirsinn yine de. Bol şans; )

Tanisma olayina gelince de oraya giderek önce gözüne hitap et alistir kendini. Zaten sohbet olusur devami gelir. Ama önce bekar mi necidir bir bak derim

Bikac gun sonra gidersin yol ustu ugramis gibi.Adam ordaysa bi bak gulumse konusmak isterse gelir zaten.Latteyi denemeye geldim dersin belki beraber icersiniz o kadar övdükten sonra eslik edebilir sana yanliz gidersen tabi.

Yok yok kiz tanisma:KK48: :KK48: adamin hayati hakkinda bilgiye sahip misin biraz? Evli midir bir iliskisi var midir? Bence sosyal medyadan ekle ya. Bir sorun olacagini Sanmiyorum. Haydi bir cesaret.:KK19:

Bence iyice bir araştır önce hayatında biri var mı,çok fazla kız yazıyorsa ve o da cevap veriyorsa biraz çapkın biri de olabilir.

hayatiyla ilgili sanirsam yeterince bilgim var :KK48:
fazla samimi olmadigim bir arkadas bunu taniyor..caktirmadan ondan laf almaya calistim
ve cok iyi biri oldugunu söylüyor ve sevgilisi yokmus.

Bence şimdi sana heyecan verici geliyor tanışmak ama sevgili olursan çok yipranirsin gibi hissediyorum. Bıraz riskli bi meslek degil mi. Ben kiskanc biri olduğum icin böyle düşünüyorum tabi. Sen bilirsinn yine de. Bol şans; )

Tanisma olayina gelince de oraya giderek önce gözüne hitap et alistir kendini. Zaten sohbet olusur devami gelir. Ama önce bekar mi necidir bir bak derim

kizlar gece gece iyi güldüm ya cok tatlisiniz
öyle bir motive ettinizki hemen suan oraya gidesim geldii :KK70:

Sen oraya tekrar git , gittiğinde kazağını hırkanı vs bir şeyini unut geri dön sonra , adam orada ise unut ama .
Döndüğünde tek dönersin o vesile ile tek konuşma fırsatınızda olabilir.

kizlar gece gece iyi güldüm ya cok tatlisiniz
öyle bir motive ettinizki hemen suan oraya gidesim geldii :KK70:

Bi kac gun daha gitme. Sosyal medyadan da ekleme. Sonra bir gun rastgele gitmissin gibi lattenizi denemeye gelmistim dersin. Yani cok fazla ilgini belli etme. :KK51:

Son düzenleme:
Sen oraya tekrar git , gittiğinde kazağını hırkanı vs bir şeyini unut geri dön sonra , adam orada ise unut ama .
Döndüğünde tek dönersin o vesile ile tek konuşma fırsatınızda olabilir.
Iste bu! bu fikir harika
bir süre gitmeyecegim ama gittigimde aynen öyle yapacagm tesekkür ederim :)

Bence sosyal medyadan ekleme bir farkın olmalı. Sen bence latte içmeye git bir sure sonra en mantıklısı o ama çokta unutturma kendini

Back