O'nun yüzünden kendimi tanıyamaz oldum!

şimdi bu çocuk senden ayrılınca kendisininde hayatında biri olmuş olmayacak mı madem sütten çıkma ak kaşık olayına takılıyor, kendinin kararmasınada izin vermez. Hiç anlamıyorum hem namustan bahsediyor hem dindar bir ailede yetişmiş senin kapanmanı istiyor, arkasındanda dine yakışmayan ene(ben) duygusuyla hareket ediyor. Bu kadar kıskançsa zor bırakır seni , senden bi tavır görsün madem dik duruş istiyormuş, süründür.

Bu hayat senin ve zamanın kısıtlı inan bi insan için üstelik bu kadar saygsız ve bencili için kendini üzmene değmez bırak kopar tüm bağlarını önüne yoluna bak.... takılma bunlara hayat çok kısa Allah yolunu açık etsin ona da kendi gibi birini nasip etsin İNŞALLAHHHH.

Bulunmaz Hint kumaşı ya da narsizm kompleksini yaşıyor sanırım "şahs-ı muhterem", hem de baya uzun bir zamandır.

Özgüveni sıfır ve aşağılık kompleksi de cabası. O yüzden küçücük bir başarı elde edince ne oldum delisi olup üfürükten havaya girdi. Seni kendinden üstün gördüğü için de senin de özgüvenini yaralamak ve kendi seviyesine indirmek için de sözde başarısızlığını(!) ve kirli(!) geçmişini diline pelesenk etti malum şahıs.

Bence bir saniye için bile ikiletme, yok çok mu bekledinmiş, mesajıma niye cevap yazıyorsunmuş. Böyle karakteri oturmamış insanlarla zamanını harcama, kendine yazık edersin, çünkü her geçen gün yer bitirir seni halihazırda da tecrübe ettiğin üzere. :26:

Başörtü meselesine de gelince eğer gerçekten hazırsan buna ve istiyorsan takmaya devam et. Kim ne diyecek diye de düşünme, bu seninle Allah arasında bir şey, kimse karışamaz. Başkalarının sözüne göre, hele hele o şahsın sözüne göre hiç hareket etme, sil her şeyi geç.

Daha çok gençsin, hiç sıkma canını, karşına ondan yüz kat, bin kat efendileri, adamları çıkar. Çıkmasa bile de böyle biriyle ömür geçmez, o yüzden boşver, hayırlısını dile, geç.

Hayatının hatasını yapmış olursun bu adamla bir yuva kurarsan. Yarın öbür gün bu psikopat seni dövmeye bile kalkar ben sana söyleyeyim canım. 19 yaşındasın yuva kurma hayallerini biraz beklemeye alabilirsin bence. Hem kendini onarman için hem ayaklarının üstünde durabilmen için en önemli zamanları geçiriyorsun, eğer daha da geç kalırsan bunun için çok zorlanırsın. At kafandan şu rahatsız adamı da yaşadığını anla lütfen!

ya sen napmışsın niye böyle birine kendini bukadar zaman ezdirdin? tamam aşk sevgi ama bi yere kadar karşındaki insan sana değer vermiyosa yaptığın hiçbişeyden hoşnut olmuyosa devamlı iğneliyosa bu aşkmıdır? seni kölesi yapmaya kalkmış !! hem kendi bulunmaz hint kumaşımı ki? niye üzülüyosun sevin böyle bi insandan kurtulduğun için evlensen bu seni kanser eder vallahi gitsin tedavi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…