• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim evime hic gelmedi :( sebebi ne olsblr sizce?

Siz gittiniz mi?

Düzeltme: davet etmemiş yeni gördüm.

O zaman yapacak bir şeyiniz yok.

canım sorun para ise bile ya kusura bakma durumumuz sıkısık getiremedim felan derdi okadar önemliyse belliki senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor. bendede vardı oyle kuzenler ama öyle deggilmiş simdi ne arayıp ne soruyorum nedengörüsme cabam var

Sebebini bilemeyiz ama bu kadar bahane inandırıcı değil, istemiyor demekki.

İki seçeneğiniz var bana kalırsa
Ya boşvereceksiniz.
Ya da son kez arayıp," bir sorun varsa söyle,ben bahane ürettiğini düşünüyorum, eski samimiyetin hatrı varsa dürüst ol ve söyle" gibi cümlelerle üstüne gideceksiniz.

gelmek isteyen her türlü geliyo, istemeyende böyle saçma sapan bahaneler üretipduruyo :ukala:

Evlenmissin gelememis evine hediye alamamıs cocuguna hediye getirememis belki maddi imkanlar yuzunden size karsi mahcup hissediyordur kendisini. Kimseyi ne yasadigıni bilmeden yargılamayin.
Siz bir adım atın hala uzak durursa o zaman gorüsmek istemiyor diye dusunun.

Çeşit çeşit senaryolar kurulabilir. Ama nedenini onun ağzından duymadığınız sürece kendinizi doldurduğunuz ile kalırsınız.
İletişimi belli bir süre kesin bakalım. Kendinizi gerin çekin üstüne gitmeyin. İlla ki kulağınıza gelir bir şeyler. Maddi imkanlar için mi yoksa size bir konu yüzünden kızgın olduğu için mi uzak? Hiç kapınıza gelip konuşmazsa arkadaşlığınızı istemiyor demektir. Ona göre tavrınızı belirlersiniz.

Arkadaslar benim dayimin kizi var cok severdik birbirimizi.. onceden ben memleketteyken uzaktik telefonla konusurduk cok samimiydik.. nisanliyken esim atancakti tercihleri beraber yaptik ve kuzenimin yasadigi yere yakin (10 km) mesafesi olan bi sehri yazdik tercihlere ve oraya atandi ve bende evlendim oraya geldim. 2015 agustos da evlendim ve kuzenim dugunume gelemedi durumunun musait olmadigini soyledi.. benden 6 yil once kuzenimin dugunu olmustu bana "gelmezsen kuserim" demisti ben memleketten kalkip gitmistim yasim kucuk olmasina ragmen.. benim dugunume gelmemesibene hic kirilmadim maddi durumu kotu gidiyormus cok kredi borclari varmis diye duymustum... Iste ben evlenip kuzenime yakin yere geldim dolmusla 30 dk. Taksiyle 10 dk. Ama hic evime gelmedi evleneli 1 bucuk yil oldu ve hala evime gelmedi. Hep konusmamizda durumumu ayarlayip gelcem diyor ama hala gelemedi. Dolmus parani ben veririm abla dedim en sonunda ama gelemedi bi turlu hep gelcem deyip durdu. Bebegim oldu messenger dan aradi tebrik etti konustuk kendi hatti blok olmus. Durumumu ayarlayip gelcem dedi bende tamam dedim yine ve gelemedi. Bebegim hasta oldu hastanede yattik hastane kuzenimin evine yuruyerek 20 dk... Annesi geldi yengem gecmis olsuna ama kuzenim orayada gelemedi. Istese yuruyerek de geleblrdi.. Yengeme sordugumda cocugu hasta dedi yok esinin bi akrabasi ölmus yok kayinvalidesi tasiniyormus.. hep bi bahanesi oldu. Biz ev aldik yengemler geldi hayirli olsuna araba ile dayimin kizi da onlarla geleblrdi ama gelmedi... ilk baslarda kafama takmiyirdum ama bi kac aydir aklima takiliyor yani insan bi dolmus parasini bulup gelemez mi bu kadar mi kotu? Gelmek istese erkk kardesi esi ile kac kez geldi bebegi tebrige ayri evi tebrige ayri geldi erkk kardeaisi.. onlarin arabasiyla gelirdi istese, beni de alin gecin derdi... Kendi annesinin evi de dolmusla gidilecek mesafede ama ona gidiyor duyuyorum. Telefonu blok olmus ama surekli sosyal paylasim sitelerinde akrabalarin paylasimlarini begenip yorum yapiyor. Esi izin vermiyor desem esi beni cok severdi... dugunume gelmedi eli bos gelmek istemiyor ( ben ona ceyrek takmistim) o yuzden eli hediye ile gelmek istoyor olablr belki ama maddiyaytan ayarlayip gelemiyor mu diyorum acaba bunu mu takiyor kafaya diyirum ama yani ben ondan bisey beklemiyorum ... eskiden uzaktayken cok samimiyken cnm öz ablam gibiydi simdi noldu anlamadim... duyduguma gore evinin karsisinda ki okulun kantininde ise baslamis.. artik bende ona ulasmaya calismiyorum. Kirildigimi da ilettim baskalariyla... ama eskiden uzaktayken iyiydik simdi noldu anlamadim
Gerçekten belki eşi izin vermiyordur beni severdi demişsin belki o bekarkendi sevmiyor artik eşinin size gelmesini istemiyor çok kıskanç biri belki..ya da düğüne gelememenin mahcubiyetini yaşiyor ayrıca kimseye dolmuş paranı ben veririm gel demeyin çok kırıcı...

Sebebi ister maddi olsun ister manevî, sonuçta çabanıza karşılık kapılar hep yüzünüze kapanmış. Yerinizde olsam daha aramam, kimseyle haber falan da yollamam.

Maddi sıkıntısı varsa olay sadece hediye değildir. Üstü başı, sizi çağırsa evi, ikramı istediği gibi olmayabilir. Maddiyat yüzünden eşiyle sorun yaşıyordur veya eşi gezmesini kısıtlıyor olabilir. Bir sürü ihtimal var. Üstelemeyin, bırakın görüşmek isteyince kendisi arasın.

Durum maddiyat olabilir eli boş gelmek istemez.Ama bu kadar zaman da gelirdi herhalde şimdi alamadım sonra alacağım derdi.Eğer sıkıntıları varsa içine kapanmıştır hevesi keyfi yoktur.Boyle olabiliyor insan çok sıkıntıya girdiğinde.

Back