• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim evime hic gelmedi :( sebebi ne olsblr sizce?

Psikolojisi bozulmus olabilir. Bazen yuzyuze kimseyle gorusmek istemeyebiliyor insanlar psikolojileri kotu oldugunda. Borcu varmis zaten.Onun irtibata gecmesini bekle kirildim falan deme o zaman gelecegi varsa da kacar. Bir de annesine gider yani normal. Ne kadar yakin olsaniz da siz kuzensiniz anne gibi olamazsin.
Annesine surekli gidiyo tabi giderdede banaa bi kezgun dahi gelmedi

Bana da hem dugununuze hem de bebeğinize hediye alamadığı icin gelmiyor gibi geldi . İşe girmiş maddi olarak biraz kendilerini toparlayıp gelir . Gelmezse zaten görüşmek istemiyor demektir . Belki de hiç alakasız birşeyden kırıldı , içinde büyüttü .

Arkadaslar benim dayimin kizi var cok severdik birbirimizi.. onceden ben memleketteyken uzaktik telefonla konusurduk cok samimiydik.. nisanliyken esim atancakti tercihleri beraber yaptik ve kuzenimin yasadigi yere yakin (10 km) mesafesi olan bi sehri yazdik tercihlere ve oraya atandi ve bende evlendim oraya geldim. 2015 agustos da evlendim ve kuzenim dugunume gelemedi durumunun musait olmadigini soyledi.. benden 6 yil once kuzenimin dugunu olmustu bana "gelmezsen kuserim" demisti ben memleketten kalkip gitmistim yasim kucuk olmasina ragmen.. benim dugunume gelmemesibene hic kirilmadim maddi durumu kotu gidiyormus cok kredi borclari varmis diye duymustum... Iste ben evlenip kuzenime yakin yere geldim dolmusla 30 dk. Taksiyle 10 dk. Ama hic evime gelmedi evleneli 1 bucuk yil oldu ve hala evime gelmedi. Hep konusmamizda durumumu ayarlayip gelcem diyor ama hala gelemedi. Dolmus parani ben veririm abla dedim en sonunda ama gelemedi bi turlu hep gelcem deyip durdu. Bebegim oldu messenger dan aradi tebrik etti konustuk kendi hatti blok olmus. Durumumu ayarlayip gelcem dedi bende tamam dedim yine ve gelemedi. Bebegim hasta oldu hastanede yattik hastane kuzenimin evine yuruyerek 20 dk... Annesi geldi yengem gecmis olsuna ama kuzenim orayada gelemedi. Istese yuruyerek de geleblrdi.. Yengeme sordugumda cocugu hasta dedi yok esinin bi akrabasi ölmus yok kayinvalidesi tasiniyormus.. hep bi bahanesi oldu. Biz ev aldik yengemler geldi hayirli olsuna araba ile dayimin kizi da onlarla geleblrdi ama gelmedi... ilk baslarda kafama takmiyirdum ama bi kac aydir aklima takiliyor yani insan bi dolmus parasini bulup gelemez mi bu kadar mi kotu? Gelmek istese erkk kardesi esi ile kac kez geldi bebegi tebrige ayri evi tebrige ayri geldi erkk kardeaisi.. onlarin arabasiyla gelirdi istese, beni de alin gecin derdi... Kendi annesinin evi de dolmusla gidilecek mesafede ama ona gidiyor duyuyorum. Telefonu blok olmus ama surekli sosyal paylasim sitelerinde akrabalarin paylasimlarini begenip yorum yapiyor. Esi izin vermiyor desem esi beni cok severdi... dugunume gelmedi eli bos gelmek istemiyor ( ben ona ceyrek takmistim) o yuzden eli hediye ile gelmek istoyor olablr belki ama maddiyaytan ayarlayip gelemiyor mu diyorum acaba bunu mu takiyor kafaya diyirum ama yani ben ondan bisey beklemiyorum ... eskiden uzaktayken cok samimiyken cnm öz ablam gibiydi simdi noldu anlamadim... duyduguma gore evinin karsisinda ki okulun kantininde ise baslamis.. artik bende ona ulasmaya calismiyorum. Kirildigimi da ilettim baskalariyla... ama eskiden uzaktayken iyiydik simdi noldu anlamadim
Durumu cok kotu anlasilan. Eli bosta gelmek istemiyordur. Utaniyordur ustune gitmeyin.

Annesine surekli gidiyo tabi giderdede banaa bi kezgun dahi gelmedi
E bilmedigimiz bir durumu olabilir gelmeyebilir. Psikolojik bir sorunu olabilir. Bir ozguven problemli olusmus olabilir....Olur da olur yani bilemeyiz ic dunyasini. Ustune gitme kirildigini falan duyurma. Insanin yeri gelir dolmus parasi degil 10 kurusu bile olmayabilir. Sen ben karsilayayim demissin de bir de onun acisindan bak. Insan utanmaz mi dolmus parasini karsi taraf odetip gitmeye... Eli bos gitmeye...

Halden anlamak lazim. Kim bilir ne derdi var.

Son düzenleme:
Biz esimle ilk balayi donusu buraya gelince onun evine yakin bi avm vardi oraya gitmistik. Kuzenimi aradim. abla senin eve yakin yerdeyiz musaitsen ugrayalim dedim bana cok utancli bi ses tonuyla "enisten gece vardiyasindan geldi uyuyor nolur kusura bskma" dedi bende o gunden sonra bi daha gidemezdim o cagirmadan. O da gelmedi ne cagiriyo ne dediyim geliyo
Son bir kez daha son dakika degilde bir kac gun onceden haber verin kabul etmezse bir daha ciddi problemi vardir ustune dusmeyin.
Sonucta arayip soruyormus sizinle gorusmek istemese bunlari yapmaz.

Ev tebrigi cocuk tebrigi cocuk hastaligi falan eli bos gidilecek durumlar degil. Eger maddi durumlari kotuyse eli bos gelmek istemiyordur.
Siz gittiniz mi? Mesela yengesi size onun cocugunun hasta oldugunu soylediginde..?

Ev tebrigi cocuk tebrigi cocuk hastaligi falan eli bos gidilecek durumlar degil. Eger maddi durumlari kotuyse eli bos gelmek istemiyordur.
Siz gittiniz mi? Mesela yengesi size onun cocugunun hasta oldugunu soylediginde..?
Ben bi kere ona gitmek icin aradim ewinin yakinindayim musaitsen sana ugrayyim dedim esim uyuyo musait degilim dedi kusura bakma dedi. Bana da hic gelmiyo tekrar davette etmedi yani bu durumda gidesi gelmiyo insanin. Ondan bekliyorum artik .. eger bu halde olmasaydik kesinlikle giderdim zaten bnm istedigmde bu... gelip gitmek... kimsem yok zaten burda

Ben bi kere ona gitmek icin aradim ewinin yakinindayim musaitsen sana ugrayyim dedim esim uyuyo musait degilim dedi kusura bakma dedi. Bana da hic gelmiyo tekrar davette etmedi yani bu durumda gidesi gelmiyo insanin. Ondan bekliyorum artik .. eger bu halde olmasaydik kesinlikle giderdim zaten bnm istedigmde bu... gelip gitmek... kimsem yok zaten burda

O zaman annesine soyleyin. Kuzenimi cok ozledim evini de merak ediyorum gormek istiyorum gibi konusun annesi ayarlasin ya da kardesi. Belki durumlari gercekten kotu oldugu icin yasadigi yeri gormeni de istemiyor olabilir. Disarda bulusalim da diyebilirsin

Sana gelmemiş gelmemiş seni de kabul etmemiş, görüşmek istemiyor açık ve net bir şekilde. Aramayın sormayın bir yerde karşılaşırsanız da merhaba merhaba deyin , bu saatten sonra başka birşey yapmaya gerek Yok. Kırıldım üzüldüm diye de anlatmayın kimseye. Ne gerek var?

Arkadaslar benim dayimin kizi var cok severdik birbirimizi.. onceden ben memleketteyken uzaktik telefonla konusurduk cok samimiydik.. nisanliyken esim atancakti tercihleri beraber yaptik ve kuzenimin yasadigi yere yakin (10 km) mesafesi olan bi sehri yazdik tercihlere ve oraya atandi ve bende evlendim oraya geldim. 2015 agustos da evlendim ve kuzenim dugunume gelemedi durumunun musait olmadigini soyledi.. benden 6 yil once kuzenimin dugunu olmustu bana "gelmezsen kuserim" demisti ben memleketten kalkip gitmistim yasim kucuk olmasina ragmen.. benim dugunume gelmemesibene hic kirilmadim maddi durumu kotu gidiyormus cok kredi borclari varmis diye duymustum... Iste ben evlenip kuzenime yakin yere geldim dolmusla 30 dk. Taksiyle 10 dk. Ama hic evime gelmedi evleneli 1 bucuk yil oldu ve hala evime gelmedi. Hep konusmamizda durumumu ayarlayip gelcem diyor ama hala gelemedi. Dolmus parani ben veririm abla dedim en sonunda ama gelemedi bi turlu hep gelcem deyip durdu. Bebegim oldu messenger dan aradi tebrik etti konustuk kendi hatti blok olmus. Durumumu ayarlayip gelcem dedi bende tamam dedim yine ve gelemedi. Bebegim hasta oldu hastanede yattik hastane kuzenimin evine yuruyerek 20 dk... Annesi geldi yengem gecmis olsuna ama kuzenim orayada gelemedi. Istese yuruyerek de geleblrdi.. Yengeme sordugumda cocugu hasta dedi yok esinin bi akrabasi ölmus yok kayinvalidesi tasiniyormus.. hep bi bahanesi oldu. Biz ev aldik yengemler geldi hayirli olsuna araba ile dayimin kizi da onlarla geleblrdi ama gelmedi... ilk baslarda kafama takmiyirdum ama bi kac aydir aklima takiliyor yani insan bi dolmus parasini bulup gelemez mi bu kadar mi kotu? Gelmek istese erkk kardesi esi ile kac kez geldi bebegi tebrige ayri evi tebrige ayri geldi erkk kardeaisi.. onlarin arabasiyla gelirdi istese, beni de alin gecin derdi... Kendi annesinin evi de dolmusla gidilecek mesafede ama ona gidiyor duyuyorum. Telefonu blok olmus ama surekli sosyal paylasim sitelerinde akrabalarin paylasimlarini begenip yorum yapiyor. Esi izin vermiyor desem esi beni cok severdi... dugunume gelmedi eli bos gelmek istemiyor ( ben ona ceyrek takmistim) o yuzden eli hediye ile gelmek istoyor olablr belki ama maddiyaytan ayarlayip gelemiyor mu diyorum acaba bunu mu takiyor kafaya diyirum ama yani ben ondan bisey beklemiyorum ... eskiden uzaktayken cok samimiyken cnm öz ablam gibiydi simdi noldu anlamadim... duyduguma gore evinin karsisinda ki okulun kantininde ise baslamis.. artik bende ona ulasmaya calismiyorum. Kirildigimi da ilettim baskalariyla... ama eskiden uzaktayken iyiydik simdi noldu anlamadim
aceba maddi durumu cok kotuyse sizin de iyiyse ( ev aldik vs demissiniz) biraz imrendi mi ? kiskandi demek istemiyorum. ama sirf hediye alamadi diye cocugunuzun dogumuna bile gelmemesi cok garip. yani bence sorun hediye degil. o kadar ince djsunen insan cocuk dogurdu buraya tasindi der kek yapar durumumuz iyilesince hediye alicam kusura bakma der boyle yapmaz. cok garip keske annesine sorsaniz acikca.

Canim esi belki de hic gorundugu gibi biri degildir istemiyordur bir yere gitmesini. Ayni sekilde benim kuzenimde surekli bir bahane uydururdu sonra ortaya ciktiki esi hic bir yere gondermiyormus. Bence sende cok israr etme hic gerek yok

Acaba ıstemıyormu gorusmek
hanı maddı durumu cok kotu anladıgım kadarıyla sızde ev almıssınız vs acaba bunlara sahıt olmakmı ıstemıyor anlamadım tabı
Bır ceyrek cok zor degıl her ay 20 tl atsaydı kenara alıp gelebılırdı ceyregı

Siz dayiniza gittiniz mi yani oda oraya filan gelip belki konusabilirdiniz ama bNa tamamen maddi geliyor.

Durumundan çekiniyor evi nasi ne haldr bilmiyorsun belki ondan kabul edemiyor çağıramiyor,
Esini sizde tanimiyorsunuz çok adam alkolik mi dayakci mi esyasinimi satiyor vs vs bilemezsiniz

gelmedi gelmedi diye ne çok yazmışsın:))
seninle görüşmek istemiyor demek ki.
gelmek isteyen gelirdi çoktan.
bence kendi haline bırak.
üzerine düşme.
arama sorma.

Kadın faturasını bile ödeyemiyormuş hattı kapanmış. Demek ki o kadar kötü durumdalar.
Eli boş gelmek istemiyor olabilir, hediye almak zorunda değil ama bazen insan gerçekten kötü durumdaysa herkesle bağını koparabiliyor, kimseyle görüşmek istemeyebiliyor. Annesine gidebilir, siz annesiyle bir değilsiniz.
Evinde yiyecek, ikram edecek bişeyi olmayabilir sizi evine o yüzden kabul etmemiş olabilir.
Utanıyor olabilir, belki evinde daha kötü durumlarda var ama size duyurmuyorlar bu da olabilir.
Kim ne yaşıyo bilemeyiz yani. Bence çok kırıldım falan diye göndermeler yapmayın.
Ha belki hiçbiri değildir sadece sizle artık görüşmek istemiyordur onu bilemeyeceğim ama bana zor durumda gibi geldi.

Siz dayiniza gittiniz mi yani oda oraya filan gelip belki konusabilirdiniz ama bNa tamamen maddi geliyor.

Durumundan çekiniyor evi nasi ne haldr bilmiyorsun belki ondan kabul edemiyor çağıramiyor,
Esini sizde tanimiyorsunuz çok adam alkolik mi dayakci mi esyasinimi satiyor vs vs bilemezsiniz
Ewet cok gittik gecen yil cok giderdik bu yil bebekten pek gidemiyoruz. Dayinlarda bize geldi gitti... yengem bi kere mevlut yapmisti gitmistim o zmn gordum kuzemimi boyle seyler soylenmez de durumu kotu diye duymustum yengeme 50 tl biraktim kuzenim cocuguna versin diye... yani ben ona hep destek olmak isterim aslinda ama o ortaya cikmiyo... hattti kapanmis acaba actirayim mi fatura yi odeyip dedim mahcup ederim diye yapmadim.. nisanliyken evine gitmistim dolabi bostu. Durumunun kotu oldugunu anlamistim... ama her gun 1 paket sigara iciyorlar esiyle... sigaraya parayi buluyorlar... esi de iyi biriydi ama belki kisitliyo olablr tabi ama yani beni taniyo yabanci biri degilim ki ben

Ewet cok gittik gecen yil cok giderdik bu yil bebekten pek gidemiyoruz. Dayinlarda bize geldi gitti... yengem bi kere mevlut yapmisti gitmistim o zmn gordum kuzemimi boyle seyler soylenmez de durumu kotu diye duymustum yengeme 50 tl biraktim kuzenim cocuguna versin diye... yani ben ona hep destek olmak isterim aslinda ama o ortaya cikmiyo... hattti kapanmis acaba actirayim mi fatura yi odeyip dedim mahcup ederim diye yapmadim.. nisanliyken evine gitmistim dolabi bostu. Durumunun kotu oldugunu anlamistim... ama her gun 1 paket sigara iciyorlar esiyle... sigaraya parayi buluyorlar... esi de iyi biriydi ama belki kisitliyo olablr tabi ama yani beni taniyo yabanci biri degilim ki ben

Belkide diyemiyor yani bilinmez görüşmek istemiyorsada artik yapacak birşey yok...
Herkes evlenince yaşadığı alan cevre değişiyor eşlerde degisiyor üzücü tabiki abla yerine koymuşsunuz ya gerçekten görüşmek istemiyor ya da maddi acidan evide kendide hazir degil. Her nekadar siz ben hediyede degilim desenizde o mahcup hissedebilir

Eli boş gelmek istemiyodur , maddi durumu da kötüyse belki bir türlü hediye yada altın alacak para ayıramadı, o yüzden gelmiyodur bence. Siz ona, dışarda bir yerde buluşup kahve içelim mi izinli olduğun bir gün deyin, ne diyecek bakalım

şu yorumunuzdan sonra fikrim değişti
bende maddiyattan yaptığını düşünüyordum
eve kabul etmemek ne demek
kuzeniniz sizden soğumuş nedense

Back