O'nun yüzünden kendimi tanıyamaz oldum!

En sevmedeiğim erkek modeli kendini bir bk sanan ama hiçte bir şey olmayan hatta insanlıktan bile

nasibini alamamışken kendini birde çok üstün sana bılen ezik ler..

Arkadasım sen müsade ettın sürece seninle böyle dalga gecer .Kendını değersız hisstmen içten değil.

Baskı nın sonu patlamadır ,patlarkende yıkımdır.Seni sen olarak sevecek bırıyle ol derım.

ne yapcan ömür boyu bu adamın egosunumu yüceltıp kendini paspas ve degersız hissetcen.

Bu pskolojı cok agırdır bunu söylemelemyım.Sen simdi sevıyorsun dıye bız ne desekte bıldını okuyacan.

ama bu adam senın için ne yapıyor ,senı mutlu etmek için yani? seni mutlu etmeyen meşgul hiç etmesınnnnnn !

ya çok başarılı çok dikduran kendi ayakları üstünde kimseye muhtaç olmayan..
yada temiz ev kızı ben ona seve seve bakarım dedi..

bu ne tezat , ne demek istemıs ?

Kendını kurufasülyeden nimetmi sanıyor bu.

sen kendıne bakabılırsın,bu adam ama ömür boyu kendi egosuna bakar anca ,kimseye değil

ıste bende aynen bu karakterdekı hatta daha beterı bırıyle evlıyım cekılecek dert degıl yemınle.bı gun bı yerde kotu patlıycam ama dur bakalım sabredıyorum ıste.bana sorarsanız hıc yaklasmayın boyle ınsanlara hayatınız mahfoluyo resmen kendınızı unutuyosunuz!!

anadolunun ücra köşelerinden,elektrikten haberi olmayan saf,temiz bi kız bulsun,söyle ona.ya da öss sonuçlarını incelesin,ilk 2bine giren kızlara yazılsın.kesin bulur istediği gibi birini.

sen de onla hiç vakit kaybetme.resmen dalga geçmiş senle.

devam et arkadaşım, genç yaşta kendini kanser ya da ağır nevrotik olarak bulmak istiyorsan devam et. Ama yok bundan sonra kendine yeten, yüzü gülen, kendi istediği hayatı yaşayan normal bi genç kız olmak istiyosan; bi kere arasam mı msj yazsam mı gibi düşüncelere kapıldıgında telefonunu ulaşamayacagım bi yere koy, bu fikirden uzaklaşmak için bişeyler yap çalışıyorsan işine odaklan, dersine odaklan, yok olmadı kalk çiçek sula ama yazma ona.
Ağla, üzül, onunla 3 senem geçti ama diye vahvahlan ama abartma ne olmuş 3 seneyse 3 sene, Allah korusun evlenseydin???? Ömür mü geçirecektin evlendim diye? BU adam padişah oğlu mu paşa torunu mu bilmem ama bildiğim gitsin o istediği gibi birini bulsun, bulmuyorsa da ne yaparsa yapsın- korkma o yokken sen vardın onsuz da gayet iyi olursun.
Onsuz nefes alamam sandıklarını bile unutuyor insan inan, severek ağlayarak ayrılan, kendisine değer verenden başka sebeplerle vazgeçmek zorunda kalan bile alışıyor. Seninki bu kadar dengesiz ve kırıcı hareketle senin dönüp arkana bile bakmadan gitmeni çoktaaaaan hak etmiş.

bu ne yaa
resmen kazandı diye g.tü kalkmış denir böyle bi tipe
resmen seni başarısız ve namussuz fln görüyor bu çocuk yaa.
ananene gittin diye ne hakla kızabilir yaa! ya da yengenin çocuğunu görmicek misin sana zamanında birilerini ayarladı diye?
resmen çocuk bu daha yaş kaç bilmiyorum ama ya bunu eğiticeksin ya da def ediceksin.
ayrıca sana destek olmak yerine köstek oluyor resmen, sevgilinin sınav psikolojisinde yeri çok önemlidir bunu benden daha iyi bilen biri olamaz.
adam gibi al karşına konuş çocukluk yapma de, anlarsa anlar. anlamazsa naş gitsin ya dellendim be

Midem kalktı okurken bu ne böle sanki bulunmaz hint kumaşı mübarek salla gitsinnn ... vardır bi yerlerde başka bi kısmetin sen onu bul en iyisi :82:

ahh canım yaaa
çok gençsin henüz güzel bir hayat var önünde bırak gitsin istediği yere
seni aşalayan biriyle olma zaten...

annemin dediği bir laf vardı bak onu diyeyim sana;
erkek kısmı bilmesi gerekenden fazlasını bilirse gün gelir kafana kakar o yüzden bilmesi gerekenden fazlasını bildirmeyeceksin yalan söyle demiyorum ama dıdısının dıdısını da anlatmaya gerek yok kanaatimce

ayy okurken benim içim daraldı sen bu adamla evlenirsen nasıl ömür geçireceksin bilemem..........ben senin yerinde olsam böyle birinden ardıma bakmadan uzaklaşırdım ..ilerde çok mutsuz olursun şimdiden bunları söyleyebiliyorsa gerisini düşünemiyorum..daha gençliğinin başındasın sende kendini çok daha iyisine layık gör

haklısın tabi dışardan çok kolay gelir bize boşver demek. yaşadıkların çok zor bütün hayallerini silmek gerçekten kolay değil. aslında hayallerini silmiyosun sadece kişiyi siliyosun. eminimki sen kalbini temiz tuttukça istediklerinin çok daha üstünde bi hayat yaşayacaksın. ona bi şekilde ceza vermek istiyosan hiç hayatında olmamış gibi davran hiç üzülmemiş gibi hayatına devam et en azından o böyle bilsin bundan sonrada o kızıcak diye düşünme ailendende kopma.. çünkü o senin ilgine çok alışmış şimdi afallıcak. eğer üstüne gidersen kesinlikle daha çok şımarıcak binbir kötülükle seni kırarak senden uzaklaşıcak

bu arada söylemeyi unuttum ailenden kimse onunla muhattap olmasın yapmak istediği terbiyesizlikler içinde kalsın.. kardeşin kimbilir nasıl üzülmüştür

şu an sen onu çok sevdiğini ondan başkasıyla olamayacağını düşünüyorsun, eğer ayrılmasaydın ve biraz daha böyle devam etseydiniz gün gelecekti ki senden daha fazla şeyler isteyecekti.Sen olgunlaştıkça onun senin hayatını nasıl çaldığını,param parça ettiğini görecektin ve ayrıldığınızda inan hiç üzülmeyecektin.hatta üzerinden büyük bir yük kalkacaktı.çünkü hayatın hep onun inatları,kısıtlamaları ve kıskançlıklarıyla geçmezdi.şu an ayrılması senin yengene gidip gitmemen meselesinden dolayı kaynaklandığını düşündürerek senin " keşke böyle konu olmasaydı da ayrılmasaydık,benim yüzümden oldu" demeni istiyor.o kendini masum gösteriyor sense acı çekiyorsun.inan böyle BENCİL insanlar hayatını mahveder.sen genç yaşında en doğru kararı vermişsin.
eğer içini rahatlatmak istiyorsan şu yazıyı okuyabilirsin Elif Şafak-Vazgeçebilmeye methiye -HABERTÜRK

pazar günü okudum mutlaka okuyın derim mutlaka...

Onun için narsist demişsin ama sende de bi kişilik bozuklugu olabilirmi ?bu kadar şeye nasıl katlanıyosun?

hiçbişey bu konuya yazılanlar kadar kolay değil bilirim. seninle benzer şeyleri yaşadım hala da yaşıyorum. ayrılıp barıştık ama değişmedi vede ben hala katlanıyorum kendime şaşırarak sabrediyorum, eziliyorum vs.
ayrılıcam bigün biliyorum ama şu an gücüm yok buna
bence dönmesini isteme, dönsede sen dönme dicemde daha kendim uygulayamadım bunu sana nasıl sen yap derim bilmiyorum
hemen hemen aynı yaştayız seninlede
yani neler hissettiğini aklından neler geçtiğini çok iyi anlıyorum
ama giden hep senden gitmiş belli ki
kendimi bende tanıyamaz olmuştum, dışardan başkasının gözüyle baktığımda ben nasıl böyle oldum diyodum, ama oldum
şu an bitirmek için gerekli gücü biriktiriyorum ben çünkü anladım bi insan değişmez
yazacak çok şey var aslında ama...
bırak bitsin geri dönsede sen dönme yoksa daha çok üzülürsün

Seni çok aşağılamış... Ve vazgeçemiyorsun öyle mi? 19 yaşındasın be canım... Çok gençsin. Ben de 21 yaşındayım. Bende sanki bir daha sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Ama sevicem yani biliyorum. Hayat bna sürpriz yapacak. Sende bil... Yeniden seveceksin. Bırak bu değmezi...

bu ilişki değil,bu sadece kişiliksiz karaktersiz beceriksiz aşağılık kompleksli birinin sadece birini ezerek üzerek egosunu tatmin etme kendini üstün görme çabası,adım kadar eminim bunu senden başkasına yapamaz başkasının yanında süt dökmüş kediye döner yalaka aşağılık bişi olur çıkar,okuluna kadar gelip kendine bağıran çağıran annesine yapabilmiş mi bunu,sen kurban kes canım kurban

canım sakın dönme bu çocuğa sakın seni çok iyi anlıyorum 3 yıl az değil çok alıştın ama emin ol karşına onu unutturcak biri çıkıcak sen yeterki hemen bu çocuktan arın ama unutma canım bu çocuğu sakın arama daha fazla yüz verme SAKIN !!!!!!

ne diye bu kadar yüz verirsinizki bu beş para etmez adamlara !!!! bırak gitsin daha 19 yaşındasın seni sevecek olgun adam akıllı adam çok var ay sinir oldum akşam akşammm ne sanırlarki bunlar kendilerini ay benim elime düşmedi böylesi mum etseydim yada bana böyle davranamadılar. insanlar kişisene göre davranırlar baştan yüz vermiceksin böyle yapamazlar ayrıl ayrıl hiç düşünme ötesini berisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…