O'nun yüzünden kendimi tanıyamaz oldum!

şimdi kızlar sizin çevrenizde biri kapansa açılsa1 ay sonra..
ne düşünürsünüz..lütfen iyi kötü eleştirebilirsiniz bu konuda ama yardımcı olun taktım bu konuyada

kimsenin ne düşündüğünü önemseme hayat senin inanc senin..
kapanmak kul rızası için değil Allah rızası için olur..
içinden nasıl geliyorsa öyle yap arkadasım

Sadece ilk mesajınızı okudum diğer mesajları okumaya mecalim kalmadı inanın:26:
Ben hayatımda böyle yüzsüz ve kişiliksiz bir adam daha görmedim.
Demek sizinle gönül eğlendirmiş vakit geçirmiş ki böyle aptal saptal konuşabilmiş
İnsan utanır ya utanır.
Bitirecekse bile erkek gibi adam gibi bitirir, karşısındaki kızı kırmaz.

ne düşünürsünüz..lütfen iyi kötü eleştirebilirsiniz bu konuda ama yardımcı olun taktım bu konuyada

Kimseye laf düşmez.Benim akrabamın kızı,eşinin isteğiyle kapandı.Sonra alışamadı,biraz da işi sebebiyle devam ettiremedi ve vazgeçti.Akraba arasında bile dedikodu olmadı.
Neden kapandın,neden açıldın kimse demez,diyemez.Üstelik sen yaşça küçüksün,ben olsam heves etti ama alışamadı herhalde diye düşünürüm.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız her konuda..
ben alışamıycam ya..
içimden geldiği için allah için yaparım umarım bunu bigün..
saolun hepniz ve unutmam için dua edin nolur

kendi adıma söyleyeyim
zaten takip etmem kim ne zaman kapanmış
kim ne zaman açılmış
gecen mesela esimin yengesi geldi acıktı diye biliyorum baktım basını kapatmıstı
Allah allah dedim gectim yanlıs hatırlıyormusum demek ki
sonradan ögrendim ki umreye gitmis o yüzden kapatmıs herhalde
bir daha gordugumde acık gorsem de Allah Allah ben mi yanlıs hatırlıyorum kapalı degil miydi derim
yani takip etmem kimseyi
kime ne yani senin sacından basından giyiminden

en kötü ihtimalle ayy şuna bak bi acılıyor bi kapanıyor derler
desinler
3 gun konusurlar 4. gun karsı komsunun kızının bir kulpunu bulur onu konusurlar
elalem ne dere gore yasıcaksan yandın Türkiyede
elalem hepp konusurr cünkü

Canım, üzme ne olursun kendini..
Bak inan birkaç sene geçtiğinde ve yanında düzgün, erdemli bir erkek olduğunda, "iyi ki" diyeceksin.. "iyi ki beni aşağılayan, rencide eden, kendini kaf dağında gören o adam yanımda değil" diyeceksin..

Bence 3 sene sonunda da olsa gerçek yzüünü görmüşsün, evlenmeden önce.. Zararınneresindne dönsen kardır, böyle düşün.

Anlıyorum snei, üzülüyorsun, aramak veya bir msj atmak istiyorsun.
Ama yapma..
Zaten bitirmiş karşı taraf, öylesine içini soğutmuş ki dalga geçme aşamalarına bile gelmiş.
Baksana onu bekleyeceğine, onun için yanıp tutuşacağına nasıl da emin..
Yanılt onu..
Belli etme üzüntünü, sıkıntını..
Arama, sorma..
Sana dönecek ve af dileyecek olsa bile yaptıklarının nasıl da "affedilmez" olduğunu anlaması gerek..

Böyle bir adam için üzülmeye değmez,hatta bence sevinmelisin daha gencecik pırılpırılsın,ohooo karşına ne fırsatalr çıkar.Yolun başındasın,bir dahaki seneye kezanacağınada eminim.Ama sorun şu ne olursa olsun sakın o ona geri dönme kendine yazık etme,ne olursa olsun onunla mutlu olamazsın bunuda aklından çıkarma.

saol canım..herkez keşke sizin gbi düşünsede kimse kimsenin arkasından konusmasa..
sinir oluyorum bu tip insanlara işte..:18:

kapanma konusunda çok haklısın..başkalarının sözüne çok önem veriyorum buda beni çok fazla üzüyo düşünmekten..
ben gerçekten seviyo sanıyodum canım nebiliyim saflığım mı artık aptLlık mı nedenirse..çok kızıyorum kendime çok..dediğin gibi zamanı geldiğin de iyi birisyle karşılaşırım inş da mutlu olurum artık..
seninle aile konularınıda paylaşmıstık bi konuda hatırlarsan..
her konuda şanssızım ya

çok saol canımm..umarım kazanırım..
evet biliyorum artık onunla mutlu olamıycamı..işte diyorum ya mantık olarak hepsini biliyorumda
onu düşünmeden de yapamıyorum..ama allahtan şuan kendime kontrol olabiliyorumda ona bunları belli etmiyorum..artık onsuz olabilicemi öğrenmesi lazım..nolucaksa olsun..hayırlısı..

Hay Rabbim ben böyle kendini beğenmiş bir insan daha duymadım! Ben merkezci dünya onun etrafında dönüyor sanki başarının sınırının olmayacağını öğrenememiş ve kendini afedersiniz ama bir halt sanıyor. Bence böyle bir kişiliğe sahip bir insandan kurtulduğuna sevinmelisin. Seni zaten mutlu edemezdi. Belki şuan için acıyor ama her şey zamanla geçiyor inan bana. Hayatına kaldığın yerden devam etmelisin kendine temiz bir sayfa açmalısın.. Sevgilerimle

tşkr ederim..
kendini öyle büyük görüyo ki çocuk gibi işte nparsın..
olgunlaşamamış..gerçi artık olgunlaşıcanıda sanmıyorum..
bi insan 7sinde neyse 70indede öyle bunu anladım..
tek istediğim yepyeni bir sayfayla hayatıma devam etmek umarım başarabilirim..

canım bence böyle bir adamla zaten ileride mutsuz olman kesin ötesi bişey...
bence boşver dua et kurtuldum diye hatta mutlu ol.
geri kafalı, kütük, empati yoksunu, saygısız bir adam bu...
çektiğin acıyı anlayabiliyorum ama alışkanlığın verdiği acı bu, terkedilmenin acısı..
ki günden güne azalan bir acıdır bu, emin ol çok değil bir aya ohh iyi ki kurtulmuşum dersin

ııyy bu ne böyle yaa?
Sakın ama sakın üzülme.. asla düşünme onu hatta bence sevinmelisin ondan kurtulduğun için.
Böyle hayat mı geçer yaa? Ne sanıyor ki bu kendini?
Bırak lütfen yaa kendi hayatına bak napıyosa yapsın uğraşmaya düşünmeye üzülmeye değmez.
Çok sinir oldum bende valla.. lütfen aklını başına topla.. zaten farkındasında
yani onu düşünme sakıııın.. Sevin mutlu ol bak hayatınaa

hatta daha fazlası canım emin olabilirssin.!
umarım canım unuturum umarım..bunun için heran dua ediyorum inan..

siz okuyarak sinir oluyosunuz bide ben yaşadım bunları düşünün:)
evet canım farkındayım herşeyin..
birazcık zaman gerek işte..
sonra geçicek biliyorum..
umarım yani..

öyle bir tavrınız varmış ki çocuga; gel beni ez, aşağıla modunda geçirmişsiniz zamanınızı.. narsistlikten değil çocuk resmen sizin tahammül sınırınızı merak etmiş...ne kadar ezilebilir bu kız diye test etmiş..örn; bekledin mi beni puahaha demiş...yanlış anlamayın ama bir söz vardır: At sahibine göre kişner ...

inanın söylemesi okadar basit ki..
ben olsam daha da ağır şeyler söylerdim..ama yok..yaşanmadan bilemezsin..
kendimde dedim kaybetmemek için herşeyi yaptım..
aşk gerçekten insanı kör ediyomuşş..nekadar klişe bi söz olsa da öyle..
ama herşeyi anladım..bunun için şükretmem lazım sanırım..

arkadaşlar şimdi kardeşimi erkek arkadaşı aradı..nerdesiniz siz dedi..evdeyiz noldu dedi..
X sizin evin önünden geçmiş ışıklarınız yanmıyomuş nerdesiniz diye sordum dedi..

yani kızlar bizim burlara gelmiş..öyle onun yolunun üstü değil burası..
kardeşimi arattırmış öğrenmek için..nezaman ayrılsak burdan geçerdi zaten..şimdide geçmiş..
napmaya çalışıyo anlam veremiyorum..
ama umarım pişman olurda dönmek isterde..benim için çok iyi olur bu..eğer hırs yaptıysam içim rahatlar ve kolayca unuturum..
sizce ne olabilir neden arattırdı?neden geçti burdan ki.:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…