O'nun yüzünden kendimi tanıyamaz oldum!

çok teşekkür ederim yorumunuz için..
yeniden hayatımı toparlamak..yeni arkadaşlıklar edinmek..kendim gibi olmak biraz zaman alıcak..ama olucak..
onun utanmasına gelince..utanıcak olsa bu hareketleri yapmazdı..
ben onu allaha haval ediyorum zaten..
doğru..bundan sonra kendimden emin gözükmeliyim ki onsuzda olabilicemi anlasın..

daha 19 yaşındasın. daha kimler gelir geçer hayatından. sana vereceğim tek tavsiye, seni ezmeye çalışıp kendini yücelten insanla birlikte olma. çok mutsuz olursun. yol ver gitsin. temizlik insanın içindedir, onu göremeyen adam sana layık değildir aksine temiz diye aldığı biriyle ömür boyu mutsuz olmaya mahkumdur....

boşver onu gitsin yaşın küçük sana değer veren birini bul cnm bundan sana koca olmaz.olsada çok üzer

en büyük duamda bu zaten!!!
gelen gideni aratır demişler..
nasıl böyle bile bile kendimi ezdirdim..nasıl hala onu düşünebiliyorum şaşırıyorum kendime..

Vazgeçemiyorsan şöyle düşün.Böyle bir adamla evli olmak nasıl olurdu ? Kendisi bir sorun,ailesi ayrı sorun.Seni daha sevgiliyken hor görüp ezmeye çalışıyor.Evlendikten sonra neler yapmaz.Evlenme kriterleri de ayrı enteresan zaten.
Değişir diyelim,hangi huyu değişecek ? Onu değiştir bunu düzelt,şuna sabret.Hazır değişmişleri var diyesim geldi
Neden bu çaba ? Yazık değil mi sana ? Olmuyorsa olmuyordur,üzme kendini bu kadar.
Hayat kısa,gençlik çok daha kısa.İnan değmiyor kimseye.

İşte bizim beklediğimiz ve istediğimizde bu canım zaman alacak belki ama kendini kaybetmeyeceksin ve kendini kaybetmezsen eğer bu zaman çok çabuk geçer tatlım.

hemde ne biçim..
bir insan böyle değişebilirdi ancak..
okadar nefret ediyorum ki ondan aslında..
sırf alışkanlıklar!!!

demekki ülkeye başbakan olsa yanında yöresinde insan kalmıcak ay böyle insanlardan nefret ediyorum ya ne yani atandıysn atandın ulaşılmaz bişiy sanki yani hiç kendını üzme ya böyleleri için zaten 19 yasındaymıssın kimler gelir kimler gecer 5 sene sonra arkana dönüp baktıgında güleceksin bu duruma emin ol bende 18-19 yasımda yaptıgım salak sacma şeylere kahkaha atarak gülüyorum yani salla sende öylemi yapıyım böylemi yapıyım diye düşünme artık...

alışkanlıkları bırakmak irade meselesi canım vazgecebılrsın sende

Son düzenleme:
gelirsen beni sevdiğini bilicem demişsin ve gelmemiş gelmediği gibi üstüne bir ton da dalga geçmiş her şey ortada değil mi tatlım. hem anneannene yengene yollamaması da ne demek oluyor böyle. sen böyle bir adamla nasıl bir hayat kurabilirsin şimdi bunlara izin vermeyen ilerde annenle babanla bile görüştürmez seni yol yakınken kendini kurtardın diye şükret bence !!! 12 13 yaşındaki çocuklar gibi davranıyo belliki seviyesi oralarda kalmış

düşünüyorum..herşeyi mantıklı mantıklı..
olmazdı zaten diyorum bu ne diyorum..
ama uygulamaya gelince hemen gidiyo mantık..
hazır değişmişlerinden bulamadımda gittim en defolusunu buldum zaten

İşte bizim beklediğimiz ve istediğimizde bu canım zaman alacak belki ama kendini kaybetmeyeceksin ve kendini kaybetmezsen eğer bu zaman çok çabuk geçer tatlım.

saol ..inş canım dua edin benim için..

zaten erkekler geç olgunlaşıyo derlerdide inanmazdım..
dediğim tek şeye tamam diyip hallettirmemiştir..
illa bi aksilik çıkartır..sanki kız..kız olsa böyle yapmaz..ailesi konusundada..
ben bayan halmle tanıstırdım onu..
o?korkak işte.
ailemle görüştürmüyodu giderken birşey olur biri bakarmış v.s v.s..
of çok çektirdi bana..bari sonradan değişti diyebilseydim..oda olmadı aptal gibi boşuna uğraştım onunla..

ay umarım bende bigün gülebilirim bu yaptıklarıma..
ona göre kimse onu çekemiyo..herkez kıskanıyo..
oraya gittiğinde arkasında bıraktığı herkesi silcekmiş..bende onlardan biriymişim
hey allahım..siniroluyorum yaaaaaaaa

bu oğlanda aşağılık komleksi gelişmiş bu daha iyi halleri bence çalışmaya başlayıncada ne oldum delisi olur çıkar böyle birisiylede hayat gecmez bak sende gülüyosun artık

devlet memuruyum bende ve benımde etrafımda ne yazıkki böyle insanlar var nerden nereye gelmıs geldıgı yeri unutmus vsvs

bu oğlanda aşağılık komleksi gelişmiş bu daha iyi halleri bence çalışmaya başlayıncada ne oldum delisi olur çıkar böyle birisiylede hayat gecmez bak sende gülüyosun artık

devlet memuruyum bende ve benımde etrafımda ne yazıkki böyle insanlar var nerden nereye gelmıs geldıgı yeri unutmus vsvs

evet kompleksli işte beni aşşağılamaya uğraşıyo..
gülüyorum valla önceden şaşırıyodum söylediklerine..
hatta daha ayrılmasaydık tüm söyledikleri normal bile gelmeye başlardı heralde..
allah banada nasip eder inş kazanmayı..

amin canım inşallah olur birgün bende 2 yıl bekledim atanmayı tabi sağlıktan girdiğim için şansım biraz daha fazlaydı

şimdi kızlar sizin çevrenizde biri kapansa açılsa1 ay sonra..
ne düşünürsünüz..lütfen iyi kötü eleştirebilirsiniz bu konuda ama yardımcı olun taktım bu konuyada

çocukca hareketler hiç hoşlanmam böyle şeylerden
ayrılık kararı çok yerinde bi karar olmuş
eğer siz sırf o istedi diye kapandıysanız bunun bi kıymeti yok zaten
kimin ne düşündüğü değil senin içinden ne geldiği önemli
çevremde birisi kapanıp 1 ay sonra açılsa kararından emin değilmiş diye düşünür saygı duyarım
toplumsal baskı yanlış karar almaya sebeb veriyor. . .

şimdi kızlar sizin çevrenizde biri kapansa açılsa1 ay sonra..
ne düşünürsünüz..lütfen iyi kötü eleştirebilirsiniz bu konuda ama yardımcı olun taktım bu konuyada

hiçbirşey düşünmezdim, banane ki? böyle bir durum kimseyi ilgilendirmez, anneni-babanı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…