O'nun yüzünden kendimi tanıyamaz oldum!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
of kızlar çok moralim bozuk..
bu konuyu önce açmak istemedim çok uzun diye ama anlatıcam kısaltıp..
çok kötüyüm çookk..
hem kırgınım hem üzgünüm hem sinirliyim..
sevgilim başka şehire gidicek diye konu açmıştım hatırlarsanız..daha atanmayı bekliyo en geç 10güne gidicek..kpss yi kazandı tabi bende girdim 81 puan aldım yerleşemedim bir yere..bende seneye kadar mutlaka yerleşirim diye bekliyodum olmassa 2012 de girip çok çalışıp girerdim bir işe..
özel sektrde çalışmak istemiyorum öncelikle hem onun gittiği ile gitmeyi çok istiyordum ama yinede neresi olursa olsun eş durumundan falan birbirimizin yanına gelip evlenicektik..
amaa..ben kazanamadım diye..daha ilk tercihler çıkmadı diye..
ben sana şans vermiştim sen kullanamadın dedi..
sırf yengem doğum yaptı ben gidicem yanına dedim..hayır dedi neden dedim..onun yeğeniyle çıkmıştın sen o sana birilerinimi ayarlıyo böyle görüşmüyceksin sen onunla brdaha dedi..
bende ayıp olur 10 dk gidiyim falan diye uzatınca sen değişmezsin zaten başarılıda olamadın ben seni istemiyorum dedi!!!benden öncebisürü kişiyle çıkmıssın sen değişmezsin dedi.!!ondan önce 15 yaşımdaydımdüşünün? çocukluk işte..hem ondan öncesini ilgilendirmemesi gerekmiyo mu..
bu konuda dürüst oldum diye..ne namussuzluğum kaldı ne başka birşeyim..tabi bunlar küfürle..kaç yıldır böyleydi..son 2gündürde yenge konusunda tartışıp bitirdik..
bende dedim ki kurstan çıkıcam gece gelirsen beni sevdiğini bilicem..gelmezsen tam istediğin gibi artık senden uzak durucam dedim..
oda görürssün dedi..gelmedi tabi..tamam benim için bitti artık dedim..
gece kardeşim msn deydi sürekli kardeşime ablan beklemişmi hahaha aslında ben daha geliyorum bekle dycektim de kalcaktı orda diyo..
yahu 3 sene geçmiş aramızda..bumudur yani..ben 2 tür kişi isterim evlenirsem dedi..
ya çok başarılı çok dikduran kendi ayakları üstünde kimseye muhtaç olmayan..
yada temiz ev kızı ben ona seve seve bakarım dedi..
bana bunları derken bende tamam tamam dedim..niye?sırf kaybetmiyim diye..yaa ben daha 19 yaşındayım tabiki işe atılıcam bi şekilde okulun bitsin bakalım bi..
herkez o gibi şans eseri bir yerlere gelmiyo ki..
neyse kardeşime onları dedikten sonra bana msj attı noldu çokk bekledinmii pek emindin kendinden gelirsin diye nolduuu??? dedi gülerek..ben cevap yazmadım..
sabah attım yoo baktım sadece beklemedim dedim..ahaha noldu hani msj atmıcaktın niye attın dedi seninkine cevap yazdım dedim bişey demedi oda..

yani kızlar narsist diye bi kavram vardır bilmem bilirmisiniz..aynen o kişilik bozukluğu onda mevcut..kendini ne sanıyo bu ya..dün annaneme gittik annemle..
o gitmeme izin vermezdi..ayrı olduğumuz halde ben gitmemek istedim yani..eminim duyduğundada yine bisürü hakretler etcek..iyki ayrılmışım iyki diye..
ama ben işimin olmasıyla ilgili bi gelişme oldu onun için gittim..
yengeme gitsem mi doğum için gitmesemmi diye düşünüyorum ya hala!!!!
bana noldu böyle!!!
şuan mesela aklımda..
ama aklıma gelip üzülmeye başladığım an hemen telefona sarılıp mesaj atma gerksinimi duyorum..
çok kötü hissediyorum..
artık unutuyum istiyorum..kendimi çok ezdirdim ben ona..bunları anlaması ve bana dönmesini istemelimiyim hala?nasıl artık barışırmıyız ki sözünü aklımdan çıkarabilirim?
ne yapmam gerek?

off çok uzun ve karışık oldu biliyorum ama çok kötüyüm yardımcı olurmusunuz ki..

Okurken bile öldüresim deldi bu kişilikten insanlıktan yoksun varlığı kusura bakmayın çok sinirlendim çunkü...
Bu ne ya bu ne terbiyesizlik böyle siz neyini sevdiniz bu adamın şuanda psikolojik olarak çokuntü içinde olabilirsiniz ama en kısa zamanda topralayın kendinizi ve hayatınızı normal bir şekilde kişiliksizlerden uzak bir şekilde yaşamaya devam edin...

bu kadar hakaret ve baskıya rağmen hala barışmak istemen garip.. bırak kendine yüksek kariyerli düzgün bir ev kızı bulsun..adam resmen dalga geçiyor senle..kusura bakma

okurken baygınlık geçircektim:)Ayrıl gitsin

kendini üzme yol ver gitsin.....her başarısız olsuğun şeyde seni böyle aşağılayacak mı bu ne ya....hem o kimki senin akrabalarınla görüşmene karışabiliyor anlayamıyorum daha sevgilin nışanlın eşin bile değil yani puffff.....daha gençsin allah daha iyilerle karşılaştırsın inş....

bide üstüne üstlük sırf o istedi diye kapandımben..
şimdi herkes kapalı olduğumu sanıyo son 1 aydır..
kendimi çok kötü hissediyorum..içiimden geliyo mu gelmiyo mu onuda bilmiyorum kapanmak..
millet neder diye..allah için yapmak istiyorum bazı şeyleri..boşuna günaha girdim onun yüzünden(
şimdi keyfine bakıp duruyo..

evet her başarısızlığımda yüzüme vurucaktı..ki zaten vuruyodu..
kendisi 2.girişinde kazandı kppssyi ilk girdiğinde 73puan almış..
ben daha ilk defa giriyorum 81 puan aldım..
off onun gibi oldum iyce ya..
resmen benle yarış içinde
sen bunu yaptın ben bunu yaptım davasında geçiyodu günlerimiz..
alışkanlık işte..geçmiyo ve çok kötü hissediyorum

çok yüz vermişsin oda bunu sonuna kadar kullanmış.. vur totosuna tekmeyi..daha huzurlu olursun bu ne biçim ilişki ..

bak valla sana kızcam şimdi ayol bu ne ya göbekleriniz birmi kesildi bu ne umutsuzluk ya bırakın istediği gibi yaşasın size değer vermeyen insana benzeyen bir varlık için niye bu kadar dertleniyorsunuz ya sizi siz yapan değerleri hiçe saymış bir varlık için kendinizi bu kadar heder etmenize gerek var mı ? Allah aşkına kendinize gelin çeki düzen verin hayatınıza...

çok yüz vermişsin oda bunu sonuna kadar kullanmış.. vur totosuna tekmeyi..daha huzurlu olursun bu ne biçim ilişki ..

tamam zaten ayrıldıkta..
ya anlatamam ne hayallerim vardı..3 yıl dile kolay..
evlilik hayallerimi onla kurmuştum v.s
off off..
inananın dışardan baksam olaya bende içimden bu ne biçim ilişki bu nasıl bi kız böyle bunlara katlanmış derdim..
ama olayın içinde olmak yaşamak çok çok farklı gerçekten
..

benim arkadaşlarımlada küstürttü beni..
çevremde tek arkadaş bırakmadı..
ben onu tüm ailemle tanıştırdım o beni kuzeni hariç kimseyle tanıştırmadı..
hep sevdiğini söyler..ama benim için sevgi aşk önemsiz..benim için başarı önemli diyodu!!!
ya 19 yaşında üni okuyan birinden profösör olmasını bekleyemezsin ya!!!
hayatımın neresinden çekicemde neresinden düzelticem bilemiyorum vallai..ama nedeseniz haklısınız..

cidden çok yüz vermişsin çok adam basbayağı seninle kafa bulmuş nasıl olur da ona msj atmak istersin ? aslında anlıyorum haddini bildirememişsin içinde kaldı bazı şeyler
ailen ne dediler kapanmak istediğinde ? merak ettim ...
ben olsam başımı kapatmak isteğinde ayrılmıştım. kapanmaya karşı olduğumdan değil hem içimden gelmiyor hemde benim üzerimde böyle bir hakkı yok !

Kardeşine çok bekledi mi diye dalga geçmiş. Peki kardeşin ne cevap verdi. Haddini bildirdi mi bari bu terbiyesize.

Bu çocuk var ya...Saçma sapan bir gençlik hatası olarak anılmaya mahkum.
Henüz 19 yaşındasın,tanıştığınızda 15 yaşındaymışsın.Alışkanlık olabilir,tam yetişme çağında birlikteymişsiniz ama bunu yenmen lazım.En güzel yıllarını burnundan getirmiş.Dur demezsen hayatını zindan etmeye "zevkle" devam edecek.
15 yaşından önceki defterleri karıştırmasından tut,zorla kapatması,hakaretleri,hainliği vs...çekilir gibi değil.
Evlenmeyi düşünmen için çok erken.Bu çocukla ise evlenmenin "e" sini bile düşünme.
Gönder gitsin nereye tayin oluyorsa.Bağlantını kes,kafan rahat etsin.

ailem bişey demez kararlarıma çok saygılıdırlar..
kapandım ama annem iyi düşündün mü dedi..şimdi diyorum başından hata yaptın kapanarak diyo..
kendisi kapalı annem ama..içimden gelmediğimi anlıyodu işte..

onun ailesi çok fazla dine bağlı insanlar..ayrıca bi kızla çıktı diye liseye gelip küçük oğlunada büyük oğlunada kızlarada bağıran insanlar oğlumdan uzak durun diye düşünün!!!!ben elimden gelen her fedakarlığı yaptım..evet benimde içimden gelmiyor işte artık..diyorum ya açılsam bidaha günaha giricem..kapalı kalsam dahada günaha gircem üzüle üzüle..
çok karıştı ya:

insanlar mutlu olmak için evlenir.. evlenip böyle olsa dahamı iyi.. 3 yıl sürmüş ama sen onun isteklerine hep evet dediğin için sürmüş.. zararın neresinden dönersen kardır.. seni hak etmeyen biri bide öyle düşün..
olayı yaşamak daha kötü.. bak kendin bile farkındasın .. sen bu kadar değersizmisin..
daha yaşın çok genç..en güzel çağlarını böyle geçirmenmi gerekiyor..

önceki defterler karıştırmakla kalmadı etmediği hakaret kalmadı onlar yüzünden..
daha neler neler..kendi bi hata yaptığında ayrılmak istesem bırakmazdı..ama ben hatalı olduğumda sen değişmezsin!!derdi hemen..

son olaylarda en çok üzüldüğüm kızdığım nokta ne biliyomusunuz..dedim ki ona..tamam olur yengeme gitmiyim sende ozaman ailenle hiç bir yere gitme?karşılıklı herşey dedim..ki dediğim şey çok saçma niye ailesiyle gitmesin ki..ama dedim işte..
oda dedi ki:S
"seen kimsinnn kii!!!ben senin sözüne bakıp hareket etcemm..ben istediğim yere giderim isterayrıl ister ayrılma..ama sen gidersen ben bitiririm!!!!
delirdim bu mesajdan sonra..
lanet olsun onla tanıştığım güne ya!!

Biz haklı olmak veya senin haksız olduğunu söylemek için yazmıyoruz ki.
Bu kadar olaylar olmuş sıkıntılarınız olmuş yaşayan siz olduğunuz için en iyisini siz bilirsiniz.
Peki şimdi soruyorum bunca yaşananlardan sonra sizin için ne değeri var?
pişman oldum dese affet beni dese dönecekmisiniz ?
arkadaş çevrenizden küstürdi diye sizi öldürmedi ya yeniden arkadaşlıklarınızı kazanın yeni şeyler yapın yeni çevre edinin bu şekilde perişan olduğunuzu hissettirirseniz ekmeyine yağ sürmüş olursunuz.O utansın insan dışı yaklaşımlarından hareketlerinden sözlerinden tavırlarından tabi varsa utanılacak bir yüzü.
siz size düşeni fazlasıyla yapmışşınız zaten bırakın Allahından bulsun.Sizde kendnize dönün lütfen.

Son düzenleme:
kpss ile atanmak bi taraflarını kaldırmıs....boşver ya sana bunları diyen yaptıran biriyle barışmayı düşünme bile

Son düzenleme:

doğru söylüyosunuz..
inanın ne kadar mantıksız ve çocukça düşündüğümü çok iyi biliyorum..
ama anlarsınız..bazen mantığın öne koyulmadığı olaylar var..buda onlardan brisi işte
belki zamana ihtiyacım var..
herşeyde hayır varmış ama böyle olmamalıydı yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…