O'nun sizi en mutlu ettigi an.

kkforme

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
130
43
Merhabalar. Güzel günlere basliyoruz artik. Simsicacik, kus sesleriyle dolu, mutlu, en önemlisi bu bahar aylarinda havda ask kokusu var. Soyle dertlerimizden siyrilip mutlu anilari okumaya o kadar ihtiyacimiz oluyor ki. Gecen yasadigim cok mutlu bir olay üzerine boyle bir konu acayim dedim. Sevgilinizin ya da esinizin sizi en mutlu ettigi an/olay neydi?

Eşimle,O zamanlar Birbirimizi henüz reel de hiç görmemiştik. Bir gün 16 saatlik yoldan otobüse atlayıp,bana sürpriz yapıp yanıma gelmişti.. O İLK Gözgöze gelişimizi,İLK Bakışmamızı ve Sıcacık gülümseyişimizi hiçbir zaman unutmam ♥♥♥ =)

Calistigim zamanlar sevgilim beni her is cikisimda saat cok gec oldugu icin eve birakirdi. Sabahinda bayildigi bir gun cok hastayken gelemeyecegini tahmin ettigimden ve o kadar kotu olmasina ragmen izin alamadigimdan yaninda olamadigim icin cok uzuldugumden cok kotu hissediyordum kendimi. Is cikisinda beni kapinin onunde bekledigini gormustum ve cok mutlu olmustum. Hayatimin onla en mutlu günlerindendi. O haliyle israr etmeme ragmen eve birakmisti :)

Iri goguslerine basimi koyup saclarimi oksamasi ve sonrasinda " sen bu kadar uzun sacla nasil bitlenmiyorsun askim " diyisi var ya ..

Beni benden aliyor..

Iste o an mutlu oluyorum..

Kotu durumlari kullanarak espri yapabildigi icin :)

Iri goguslerine basimi koyup saclarimi oksamasi ve sonrasinda " sen bu kadar uzun sacla nasil bitlenmiyorsun askim " diyisi var ya ..

Beni benden aliyor..

Margam iyi baksaydi görürdü bitleri

sevgilim değildi adaydı olmadı zaten ama birin yaptığı hoş birşeyi anlatayım
bir şehirden diğerıne yolculuk ediyorum,diyelimki ankaradan izmire,ankara ye gezmeye geldim,izmirde yaşıyorum,ankaradan hareket etti otobüs yanım boş,bı şehşr geçtik hala boş,bir ara acabamı dedim ama başka şehre geçince anladım yok değil,ama oda nedir,otobüs durdu bu vatandaş bındı yanımdaki koltuğu almış,e o zaman mutlu olmuştum

Ustum acilinca ustumu ortmesi, beni bundan daha mutlu eden hicbisey yok..

giderken son bir sımsıkı sarılması saniyelik mutluluktu sonrası aylar süren mutsuzluk zaten .....

Beni benden aliyor..

ahahah

beni gördüğü gibi sıkıca sarılıp kucaklaması,
kucağına yatıp saatlerce yüzümü ve saçlarımı okşaması..

onun için yaptığım tatlıları iştahla yerken,
aşkım ya olmamış bu yenilecek gibi değil vallahi bak israf olmasın adamın karısı yapamıyo demesinler diye yiyiyorum hele bi tabak daha ver ordan kalmasın kalmasın demeleri

ay yüzümde kocaman bir tebbessümle okudum,kızlar herkes yazsın,bırazda güzel şeyler okuyalım,konu sahıbı açtığın konudan dolayı tebrik ediyorum
Çook teşekkür edeerim =) Aslında bu konuda biz kadınların sadece hediye ya da pırlantalarla değil, aslında manevi şeylerle daha cok mutlu olduğunu gördük =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…