Bu forumda da vardı bitane bu modelden. Ama o ücretsiz yapiyodu,halka hizmetKadinlar bir de buna para mi veriyormus kocalarinin sadakatini olcmek icin
Bu forumda da vardı bitane bu modelden. Ama o ücretsiz yapiyodu,halka hizmetkocalarinizn numarasini verin,sadakat olceyim dediydi de nerdeyse forum yolacakti
muhabbeti güzel demek kiIngiliz erkekleri bu kadına kadar düstüyse demek
He bende demiştim yollıyayım diye kendisi sonra banlandı gitti galiba ne oldukiBu forumda da vardı bitane bu modelden. Ama o ücretsiz yapiyodu,halka hizmetkocalarinizn numarasini verin,sadakat olceyim dediydi de nerdeyse forum yolacakti
HahahaHe bende demiştim yollıyayım diye kendisi sonra banlandı gitti galiba ne olduki
Benmknin nosunumu atsam ama sonra kocan bana küfür etti derse yaHahahasuan banli değil ama girmiyo. Ay küsmüş bize haspamm
Adami manyak etmissinBenmknin nosunumu atsam ama sonra kocan bana küfür etti derse yabirinden msj gitse kimden msj atıyosun bebişim diye arıyor herifim beni
Aaa yok kız ben hiç sıkmıyorum benimkini kıskanmam bile rahatlıktanAdami manyak etmissiniçim acıdı enisteye
Bibi senin kıskanç olmadığına inanmam.Aaa yok kız ben hiç sıkmıyorum benimkini kıskanmam bile rahatlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?