Onun için nelerden vazgeçtiniz???

onun için üniversiteye gitmekten vazgeçtim numaramı değiştirdim msn mi kendimi.. bunlara değer mi bilmiyorum daha nişanlıyız şu durumda değmez gibi gözüküyor:KK43: keşke annemi dinleseydimm şimdilik böle düşünüyorm bakalım zaman gözterecek hayırlısı

sizin yaptığınız geleceğinize mal olan birşey buna fedakarlık denmes..buna göz göre göre başka birşey denir.buraya yazmak istemiyorum.

heralde ben bir içkiden bide özgürlüğümden bide eğitim ve işimden vazgeçemezdim:S:S

bugün sevgililer günü eşime ben bişe istemiyorum sen erken gel yeter dedim bütün günler bizim evlilik yıldönümünde telafi edersin dedim:)) neden dısarıdan normalde aldıgı seyi bugün 2 katına alsın istemedim buda bir fedakarlık dimi yani:))

ben akşam gezmelerimden ve kıyafetimden vazgeçtim biri gelince evderahat giyinemiyorum malum erzurumda yapamadım bunları ama ist bi tayini çıksın okul bitsin hepsini yapıcam kahve dünyanısını starbucks ı özledim ya ist ve aileme hasret çekiyorum

oooooooo işimden vazgeçtim,
özgürlüğümden vazgeçtim,
giyim şeklimden vazgeçtim,
eskisi gibi istediğim şeye istediğim kadar para verme lüksümden vazgeçtim

ama değer kocam için ,aşkım için
sonuçta hiçbişey tek taraflı değil oda çok şeyleri feda etti,
bide evlilik bu ,sonuçta evliliğin doğasında var bu ,sende oda bişeyleri biyerlerde bırakacaksınızki "sen ve ben" olmayı geçip "biz" olabilelim

Son düzenleme:
ben bir iki tane kızarkadşımdan vazgeçtim. ama bunu benden eşim istemedi.

arkadaşlarım hala bekarlardı. ve gezmeyi kafelere gitmeyi çok sevelerdi. ben ciddi düşündüğüm bir ilişkim olduğu için arayı yavaş yavaş açarak görüşmeleri tamamen btirdim.

gezeceksen eşimle gezdim..eşimin gözüde arkada kalmadı..şükürler olsun eşim arkadaşım dostum herşeyim oldu.. o bana yetiyor.

hiç pişman değilim.

Son düzenleme:
yükseklisansım yarıda kaldı evlenip bulunduğum şehirden uzaklaştığım için gidip gelemedim yoksa ki eşimde istiyordu yapmamı çalıştığım için zaman kalmadı:KK43:(
kıyafetime hiç karışmıyor:)düşünüyoru başka da birşey bulamıyorum arkadaşlarımla yine gezip tozuyorum onlara zaman ayırıyorum eşime de ayırıyorum niye vazgeçeyim ki:)

ben bir iki tane kızarkadşımdan vazgeçtim. ama bunu benden eşim istemedi.

arkadaşlarım hala bekarlardı. ve gezmeyi kafelere gitmeyi çok sevelerdi. ben ciddi düşündüğüm bir ilişkim olduğu için arayı yavaş yavaş açarak görüşmeleri tamamen btirdim.

gezeceksen eşimle gezdim..eşimin gözüde arkada kalmadı..şükürler olsun eşim arkadaşım dostum herşeyim oldu.. o bana yetiyor.

hiç pişman değilim.
kadın kadının en buyuk dusmani derim herzaman..eger kadıların cıkarları kesısmıyorsa iki kadın anlasabiliyor ancak.bunu kabul etmek istemez hic kimse ama bu boyle.iki kadın cıkarlarının kesismedigi oranda dost olabiliyor..ne yazıkkı bu boyle.
zaten ben artık milleti de anlamıyorum.daha bir populer oluyor evli adamlar,skor mu yapmaya calısıyorlar neyin ispatındalar anlamıyorum.Kucuk hesaplar,zayıf egolar..

kısaca özetlim ----HAYATIMDAN -------vazgeçtim daha napimm..

Erkek arkadaşlarımla çok samimi olmaktan vazgeçtim,akşam geç saatlerde arkadaşlarımla dışarıya çıkmaktan vazgeçtim,kendime ayırdığım zamanın büyük bir kısmından vazgeçtim...
Şimdilik bu kadar sanırım.benneyaptımki

ooooooo

yaşadığım şehirden
arkadaşlarımın hepsinden
okulumdan
yaşam tarzımdan
özgürlüğümden

daha ne sayıyım bilmiyorumki
aslında geriye pek bişi de kalmadı

ama pişma değilim
Allah ta pişman ettirmesin

ooooooo

yaşadığım şehirden
arkadaşlarımın hepsinden
okulumdan
yaşam tarzımdan
özgürlüğümden

ama pişma değilim

yaşınızkac bilmiyorum ama kendime bakıyorumda su anda hicbirinden fedakarlık edemem ustune basarak soyluyorum cok sevmeme ragmen...

ooooooo

yaşadığım şehirden
arkadaşlarımın hepsinden
okulumdan
yaşam tarzımdan
özgürlüğümden

ama pişma değilim

istanbuldan vazgeçtimmmmm bu dediklerinin hepsinden bende vazgeçtimm öylebi dönüş yaptım ki giyim tarzım felanda asla giymem dediklerimi giydimm yaa yani şuan dahada şık buluyorum kendimi ama ne biliyim daha açık giyinirdim mesala ama yaşadıgım ilede ayak uydurmak içinde gereklydi belki ama dedigim gibi şimdi daha şık buluyorum kendimihihoyyytdaha kadınsıdelikafaduldenhiç pişman degilim yine olsa yine vazgeçerim senin dedigin gibi allah pişman ettirmesin:asigim:

Son düzenleme:
erkeklerden uzak durmamı ister.(sanki erkeklerin hepsi bana odaklanmış,ne alakaysa)
bi yere gitsem izin almam gerek.
kız arkadşlarmla bile pek biyere gidemem.açık giymem zaten ama giydiklerime karışır.
kırmızı oje ve makyaj sevmez.
ayy deli etcek beni yazın bile mini etek giymemi istemiyo.
aklıma bunlar geldii
aaa bide uzak oldugu için şehir dışı tercih yapmadm ünv.de.sadece özel yazmak zorunda kaldm...zorla yazdrmadı ama.agladı gtmemem için....çok üzüldü.bende vazgeçtim tercih konusunda.pişman deigilim bu konuda
amaaaa keşke izin alma konusunda biraz tavrımı koysaydım

ben yalnızca kendimden vazgeçtim yapılan ufacık fedakarlıkların hiç bir önemi yok benim için
sevgilim için herşeye değer
o benim yanımda olsun ellerimi bırakmasın sımsıkı sarılsın bu bana yeter sevgisinden ve saygısından başka hiç bişey istemiyorum o zaten benim mucizem.

hiç kimse için değmez bence hayatta özgürlüğünü vermek ve aileni değişmek
erkekler bencildir bi boş anını yakalarsa hemen aldatırlar hemen nefisleri kabarır.sende ne oldum delisi olursun.benneyaptımki
onun içi hiç kimse için birşeylerden vazgeçmeye değmeyeceğini yeni anladım ama biraz geç oldu malesef :bbo:

sanırım sadece onun için hiç bişey yapmadım ve hiçbişeyden vazgeçmedim.arkadaşlarımın yaptığı şeylere benzer şeyleri bende yaptım.ama kendim için +onun için=mutluluğum için...

okumaktan vazgeçtim,hayattan vazgeçtim,kişiliğimden ruhumdan vazgeçtim,en önemlisi ailemden vazgeçtimm sorarsanız çok pişmanım kızlar ne olursa olsun aşkınızdan deli olsanızda annenizi babanızı asla bi erkeğe tercih etmeyinn ne olursa olsun insanın yanında sadece ailesi oluyorr sizi oldugu gibi kabul etmiyosa silin gitsin pişman olursunuz

X