Onun için nelerden vazgeçtiniz???

ben bir tek saçımı kestirmekten vazgeçtim :asigim:
onun dışında, ben sevgilimi olduğu gibi kabul ettim, o da beni aynı şekilde Şeniz

Evet ne yazıkki biz kadınlar böyleyiz tatlım
hep ilişkimiz için fedakarlık yapmak gerektiğini savunuruz, fakat nedense erkeklerden bişey göremeyiz bu konuda :eek:

Çünkü biz onların sevdiği müziğe karışmayız,yapmak istediği spora izlemek istediği maçına karışmayız, biz sevgilimiz müzik gurubunda gitar çalıyor diye onunla gurur duyarken ve onu yüreklendirirken onlar kıskançlık adı altında bizleri o gruptan çekmeye çalışırlar. Yada sevgilimiz maç yapsa eğer onu destekleriz ama onlar maçlarda kısa şort giyeceksin diye öyle şeyler yapmamıza izin vermezler.

Biz kadınlar onları tüm özellikleriyle severiz ve yapmak istedikleri ona zarar vermeyecekse "benim için bundan vazgeçeceksin" diye üstelemeyiz....

Çok feminist gördüm kendimi ya hayret bişi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 :lepi: yokyaa daha neler sen dogruları soyluyorsunnnn...
zaten erkekler hakkında dogru birsey demek , yine erkeklerın çıkardıgı bir lakap olsa gerekkki ''feministlik'' oluyor ... gerceklerı feministlikse evet bende feministim kaydirigubbakcemile2 :lepi:

üniversiteye gitmekten neden vazgeçiyorsun ki nişanlın gerçekten senin iyiliğini düşünüyor olsaydı seni bu konuda engellemezdi ......[/QUokumamı ıstıyor ama onu bırakacagımı dusundugu ıcın ıstemıyordu kendısı okumus muhendıs olmus pısman olurmuyum onu hıuc bılmıyrm ablacım zaman gosterecek göstersede bişey farketmeyeck ama hayırlısı bakalım. bu arada a.ö okuyrm ordan barı bıtırıymfisfisfis

Herrşeyden vazgeçtim
arkdaşlarımdan ailemden
çevremden özgürlüğümden
Bunlara evlilik değidimi hayır hemde hiç değmedi keşke vazgeçmeseydim ama b eşim değilde başkası olsaydı yine aynı sözleri kullanırdım.
Şimdiki aklım olsa asla kendimden ödün vermezdim .
Şimdi karşılık verdinmi sen beni sevmiyorsun oluyor.
Eşimi sevmiyormuyum hayır seviyorum alışkanlığım var aramızda kötü değil şükür
Ama hiç kimse için değmez bence hayatta özgürlüğü vermek ve aileni değişmek
Allah' a şükür ailem istemedi ilkten evliliğimi ama şimsi sorun yok herşey yolunda ama özgürlüğüm gitti bir kere kısıtlama çok
Yinede bunada şükür evine bakan kocam var bana değer veren beni seven
Zaten bunlarda olmasa inanın evlilik çekilmez

Hmmm şunuda söyleyeyim oda benim için bazı şeylerden vazgeçti vazgeçemk zorunda kaldı dada doğrusu

karsımdakının hayat tarzı bana benzediği sürece ben ondan fedakarlık büyük fedakalrlık istemem oda benden istemesin..ben acıksam kabul etmelı..yada zevklerimi değiştrimemli...fevrı hareketler elbette değiştirlebilir..ama onun hayat tarzı bana yakınsa neden vazgeçim ki?zten hayat tarzı benle ortalama larak benzer düzeyde olmayan biriylede kolay kolay birlikte olmam...kendımı yormaya cok niyetim yok..ama genede eski arkadasım la beraberken onun küfürlerine kulak tıkayarak fedakarlık yaptım yoksa coook kavga cıkardı

motorsikletimden vazgectim onun dısında sukurki bir sey feda etmeme gerek kalmadı :) tabi biraz kıyafet devrimide gerekti..uslu olmam cok usluuuuuuuuuuu :))))))

eşim için hiçbişeyden vazgeçmem gerekmedi allaha şükür ama eğer vazgeçmem gerekseydi gözümü kırpmadan yapardım çünkü o herşeye değer..............:dance:
ben onun için hiçbişeyden vazgeçmedim ama o benim için çok şeyden vazgeçmek zorunda kaldı
:jeyyar:

Bence hiç kimse için değişmemek gerekir.Hiçbirşeyden ödün vermemek gerekir.Ben buyum kimse içinde değişemem değiştirmemde diye düşünüyorum.En güzeli insanları olduğu gibi kabul etmektir.Şunu da anlamıyorum erkekler sevgililerin ve eşlerinin giyim tarzına neden karışırlar.Benim sevgilimde öyle herşeyime karşıyordu ama artık taviz vermiyorum ben buyum kabul eden böyle kabul eder.Yok açık giyinmeyeceksin onla görüşmeyeceksin bu müziği dinlemeyeceksin oldu.İlk başta beni öyle tanıdı ben sonradan değişmedim ki
Bence kızlar taviz vermeyin de pişman olmayındaşakkıdı

Ben aşkımla arkadaş çevrem için çok kavga ettim. Ben direndim o direndi, Çok ayrılma noktasına geldik ama o benim nefesim....Evlendik hala onları kıskanmaya devam etti. Halbuki arkadaşlarımın hepsi tanıdığı, çevremizdeki insanlar. Fakat çabalarım işe yaradı eskisi kadar kalmadı inatçılığı, Kıyafet konusunda ben biraz geri attım. Erkeklerin hepsi tabiki onun dışında ÖCÜ.....

ben arkadaslarımın cogundan vazgectim ama cokta büyük bi kayıp olmadı benim için onlar..
oje sürmeyii coooooook istememe ragmen vazgectim..
hattımı msn imi değiştirdim..facebook u sildim...
cogu tişörtlerimden vazgectim..
cokta önemli diil bunlar..
sadece neden bilmiyorum oje olayına cok cok kırıldım

Daha üsturuplu giyinmek dışında birşeyden vazgeçmedim günlük hayatta,ama manen ilişkide gurur ve inadımdan vazgeçtim.

Isimden,sigortamdan kaydirigubbakcemile3 yasadigim cevremden,arkadaslarimdan vazgectim.Herseye ragmen cok sevdigim Istanbuldan vazgectim.
Ailemden,memleketimden (ona vazgecme denmez sadece uzaklasma diyeyim)
Herseyimi geride birakip yabanci bir ülkeye geldim.Yani anlasin degerini Şenizazbuz sey degil bayagi fedakarlik yapmisim.:roflol:

değiştirmeye çalışmak ya da değişmeye çalışmak bence anlamsız... ben fedakarlıkta bulunmadım ; ondan da istemedim... tek istediğim bana daha çok vakit ayırmasıydı... o da elinden geldiğince yaptı... benden istediği daha anlayışlı olmamdı... çabaladım... ama bundan fazlasına hayır...

kısmet değilmiş ayrıldık... ama 2 yıl çok güzel bir ilişkim oldu...

ve en önemli kısmı bu fedakarlık yaparken ; bir gün gitme ihtimalleri olduğunu unutmayın... ödün vereceğiniz şeyleri buna göre belirleyin... benim çok şükür bu yönden bir pişmanlığım yok...

ailemden ayrıldım
doğduğum şehri bıraktım
arkadaşlarımı bıraktım

sonuç:
çok şükür kendi evim huzurum oldu.

Hiçbirşeyden vazgeçmedim.. Baştan konuştum beni değiştirmeye kalkarsa hayatında olmayacağımı..Şükürki oda değişmedi bende yerimseniben

sigaradan vazgeçtim birtek.ondada hamileliğin büyük payı var aslında.
şunu şöyle yap şu huyundanda vazgeç demedi bana hiç.
bende ona demedim.o beni ben onu olduğum giib kabul ettim.

büyüdügüm şehirden vazgectım
pişmen degilim ama mutluyum cok şükür :asigim:

çalışmaktan vazgeçtim
aşırı kıskançlığına katlandım
ailemle zıtlaştım
kıyafetlerimden vazgeçtim
özgürlüğümden vazgeçtim
arkadaşlarımdan uzaklaştım
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonunda ondan sebep ayrıldım
3 sene birliktelikle 3 sene unutmaya çalışarak 6 senemi çöpe attım
onunla yaşadığım kanamalı bi aşktan
sonra sevme özürlü oldum asla kimseyi sevemedim
kısacası aşkın kıskacında aşka dair kendimi feda ettim

offf offf offfff arabeksin gözünü çıkardımm be gece geceeee :roflol::roflol::roflol:

ooo çok şeyden vazgeçtim...
*az da olsa açık kıyafetlerimden vazgeçtim
*kırmızı ojeden vazgeçtim
*erkek arkadaşlarımdan vazgeçtim
*kız arkadaşlarımla gece bir yere çıkmaktan vazgeçtim
*msne girmekten vazgeçtim
*nerden baksan 7-8 yıllık telefon hattımdaki herkesten vazgeçip hat değiştirdim
*sigaramdan içkimden vazgeçtim

ilişkim bittikten sonra,
*erkek arkadaşlarımdan arkadaşlarımdan belkide herşeyimden vazgeçtim
*butunuyle kendimden vazgeçtim
*gururumdan kişiliğimden vazgeçtim..

pişman mıyım??-değilim aslında..onunla ilişkim varken herşey mükemmeldi onun içinde olması gerekenler oldu..
ayrıldıktan sonra olanlardan pişman olsam kaç yazar ki..

X