önümüzdeki hafta ameliyat olucam aydınlatın lütfen...

delta hospitalda olucam.küçük bir hastane.çok ağrıylamı uyanıcam.uyandığımda hissetceklerimi merak edyrm.aslında biçok şeyi merak edyrm.çok heyecanlıyım.yaşayıp görücem herşeyi.şuanki korkum ya sonuç istediğim gbi olmazsa.ya hayal kırıklığıyla biterse...beklentim yüksek umarım doktorum karşılar bunu.

delta hospitalda olucam.küçük bir hastane.çok ağrıylamı uyanıcam.uyandığımda hissetceklerimi merak edyrm.aslında biçok şeyi merak edyrm.çok heyecanlıyım.yaşayıp görücem herşeyi.şuanki korkum ya sonuç istediğim gbi olmazsa.ya hayal kırıklığıyla biterse...beklentim yüksek umarım doktorum karşılar bunu.

sana protez takılacak dimi hem dikleştirme hem protez.

ben sadece küçültme ve dikleştirme yaptırmıştım. valla ameliyatda bişey hissetmiyorsun yani:)))

uyanınca çok üşüyorsun çünkü norkozdan ayılmak için seni buzhane dedikleri soğuk bi odaya alıolar önce. ordan da odaya üşümenin sebebi bu.

ağrı sızı ameliyatta ve sonrasında yaptıkları ağrı kesiciler ve narkozun etkisine bağlı.

bende sabaha karşı ağrı başlamıştı. ama inan herşeyin çözümü var. yapıolar bi iğne sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorsun. ağrı sızı kalmıo.

1-2 gün dikişlerin sızlıo ama gerçekten dayanılamayacak gibi değil benim çok dikişim vardı küçültme olduğunmdan senin ne kadar olur bilmiyorum.

direnlerin elbet olacaktır die düşünüyorum. dert etme onlarıda durumuna göre 2-3 günde alıolar. açık konuşayım benim birini 3 gün sonra aldılar acıdı. diğerinde hala var dı 2 gün daha beklettiler tabi 5 gün oldu ameliyat olalı benim tahminim dokularda iyileşmeye birbirlerine kaynamaya başlamış olmalıki. 2. direnimi çıkartırlarken yer gök inlemişti babam muayene veya pansuman için bekleyen hastalrın dehşet içinde sesin geldiği yere baktıklarını anlatmıuştı. :)))) ama 1 sn yik bi acı geçio :))))

2 günde bir pansumana gittim. sütyenimi hiç bir zaman çıkartmadım gece dahil. sadece duş yaparken. duşuda 1 hafta sonra alabildim.

diren deliklerim 3 hafta olmasına rağmen kapanmayınca benimkiler göğüsün alt kısmında idi doktorum iğne yapıp onları tekrar dikti uyuşturucu iğne ile hiç bişey hissetmedim ki canım inanılmaz tatlıdır benim.

dediğim gibi ameliyatın tam ne anlayamadım küçültme dikleştirme mi protez de var mı?

protez var ise sanırım birazda gergin hissedeceksindir onu bilemiyorum tahminim bu.

sonuç olarak sanada bağlı tabi. 5-6 gün bilemedim 7 güne toparlıyorsun.

yatışlarına dikkat et, mutlaka yüksek bir yastıkla yat doktorun der gerçi, belinden yükselsin yastık yatıyor gibi değilde sankisırtını bi yere bayağı yaslamış gibi yatacaksın.

sürekli tavana bakar pozisyonda yatacaksın sağa sola yatmayacaksın. bana böle demişlerdi baka soru var mı?

canım uzun uzun yazmışsın saol,öncelikle çok teşekkr edrm.benm memem çok küçük ve haff sarkık.benm sadece meme başının etrafından dikleştrme yapılacak ve protez konacak 300cc yada 310 cc sanırım.izim t şeklinde olmıycak memenin etrafnda olucak sadece.senn o izin yani kahverengi kısımdaki izin nasıl gözüküo çok iticimi.

canım uzun uzun yazmışsın saol,öncelikle çok teşekkr edrm.benm memem çok küçük ve haff sarkık.benm sadece meme başının etrafından dikleştrme yapılacak ve protez konacak 300cc yada 310 cc sanırım.izim t şeklinde olmıycak memenin etrafnda olucak sadece.senn o izin yani kahverengi kısımdaki izin nasıl gözüküo çok iticimi.

hım anladım hayır. zaten tamamen kesmiceklerdir seninkini bence gerçi dikleştirme diyorsun belki keserler ama sadece etrafını kesiolar tamamen kesip başka bi yere koy sonra protezi koy yapılmıo artık die biliyorum.

başta biraz buruşuk duruyor yamalı pohça gibi ki benimki tamamen etrafından ayrılmıştı seninki tam yada yarım olabilir.

izleri belirsiz oranın yani renk farkıda olduğundan neredeyse yok gibi duruyor benim. ameliyattan sonraki görüntüne bakıp hayal kırıklığı yaşama 2 hafta sonrası ile ameliyattan çıktığın arasında dünyalar değil kainatlar kadar fark oluyor çünkü.

buruşuk derken? anlamadım canım,dermi buruşuk oluo...

evet dikişler olduğu için ama sadece başta sonra normale dönüyor yani :) ya korkma bişi yok sadece bil die söledim hepsi geçio çok güzel olacaklar.

hiç korkma heyecanlanma dicem ama heyecan oluo maalesef.

aaaaaaa unutmadan ameliyattan sonra inanılmaz susuyor insan. ama zaten yemen içmen yasak bi ssüre genede benden sana tavsiye ne zaman ağrı sızı hissedersin o zaman narkozu geçti bil ve o zaman su iç. ve mutlaka pipetle iç azcık azızcık azıcık bak çok içme ok mi.

narkozun etkisi ile kusturuyor 1 damla bile bana 3 saat sonra çay getirmişlerdi sıvı olarak hastanede içtim ve devamını anlatmıyım o halde kusmak dikişlerini sızlatıo adamın :))))

symgcl kim yapacak ameliyatını canım? ben de frambuazlıpastanın bahsettiği gibi diren kullanılmadı.Sanırım bu şekilde yapıyor pek çok doktor.Diren kullanıyor yani.Hangisi daha iyi onu da bilmiyorum açıkçası.Hiç korkma canım, bir kaç gün hareketlerin kısıtlanıyor ama ameliyatın ertesi günü uçakla izmire geldim.Daha uzak yerlere gidenler de varmış ve sorun yaşamamışlar.Sezeryanla aynı acı olduğunu sanmıyorum, yani ben gerçekten canımın acıdığını hiç hisetmedim.Ağrı kesicinin etkisi geçince sızlama hissettim sadece hepsi bu.Bol şanslar diliyorumm sanaaa inşallah sonuç tam istediğin gibi olurr:KK3:

symgcl kim yapacak ameliyatını canım? ben de frambuazlıpastanın bahsettiği gibi diren kullanılmadı.Sanırım bu şekilde yapıyor pek çok doktor.Diren kullanıyor yani.Hangisi daha iyi onu da bilmiyorum açıkçası.Hiç korkma canım, bir kaç gün hareketlerin kısıtlanıyor ama ameliyatın ertesi günü uçakla izmire geldim.Daha uzak yerlere gidenler de varmış ve sorun yaşamamışlar.Sezeryanla aynı acı olduğunu sanmıyorum, yani ben gerçekten canımın acıdığını hiç hisetmedim.Ağrı kesicinin etkisi geçince sızlama hissettim sadece hepsi bu.Bol şanslar diliyorumm sanaaa inşallah sonuç tam istediğin gibi olurr:KK3:

selam sesycim benm ameliyatımı eser aydoğdu yapıcak.diren koyadablr koymayadabilir ameliyatta kanamaya göre karr vericekmiş.yarn 11 buçukta grcem ameliyata dua edin :KK66: çok heyecanlıyım.umarım benmde ağrı durumum senn gbi olr...

X