ah canım ya çok zor hakkaten.. bu kadar bilgiye, tecrübeye rağmen hala neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz
Allah korusun inşallah hiçbi sebeple başka ameliyat olmak zorunda kalmayız hiçbirimiz.. bi tanecik olsun tam olsun :)
bende damla protez hem döndü hem de dalgalanma sorununu yaşadım.. dalgalanma protezin sertliğiyle ya da yumusaklıgıyla ilgili değil.. özellikle ince derili ve hiç göğüs dokusu olmayan bayanlarda görülebilir bir durum.. o yüzden damla ya da yuvarlak olması dalgalanma konusunda etki yapmaz diye düşünüyorum. sen bu konuda doktorun düşüncesini ameliyat gününden önce mutlaka konuş canım.. adam hazırklı olsun ona göre protez bulundursun ameliyat sırasında.. son ana bırakma ne olur ne olmaz.. önceki de damla mıydı senin? hatırlayamadım kusuruma bakma..
protezin dönmesi konusunda da ters bi hareket hiç gelmiyor aklıma.. zaten gayet sıradan sporsuz hareketsiz masa başı bir hayatım var.. vücudumu zorlıcak şeyler yapmıyorum yani.. bana konulan protezin vücut yapıma göre büyük olması, kasımın üstüne konulması ve belki de uzun süre hep sol tarafıma yatmam da etkili olmuştur dönme konusunda..