Ya olayı anlatınca insanlar sanki dolapta gelinliği le sadece onu bekliyorum sanıyor. Öyle değil bu yazında görüştüm ama o his gibi hissetmedim. Vicdanım bunu hissettin neden bu varken gidip ahmrtle konuşuyorsun bunu dene diyor. Yani öyle bir tepki veriliyor ki sanki 7 24 sadece o olsun diye düşünüyorum. Geçen ark nişanında biri söyledi onunla da görüşeceğim yakın zamanda ama çok istekli miyim hayır olursa olur kafasındayım. Bu hissettiğimi çok hissetmeyen biriyim bu kıymetli ama insan çekiniyor arada tanıdıklar var, birde babası bu haldeyken gidip ya ben senden hoşlandım diyemiyorum bana o halde biri gelseydi diye empati yapıyorum. Ama bir yanımda bu duygunun o bilmiyor konuş söyle yazık değil mi duyguna diyor. Burada sıkışmış hissediyordum bunu anlatmaya çalıştım.
Buradaki kadınları anlamakta güçlük çekiyorum yani bir metin yazmaya çabalıyorum durumu anlatmak için içinden 40 tane kusur seçip önüne koyma derdin de senin sorduğunda bagımsız. Olumlu de ya da olumsuz şundan de şuna dikkat et de bana gelip niye bunu hissettin diyorlar