Ben bu konuda gerçek değil demedim. Ben ilişki yürümüyor sizce diye sordum çünkü çok ilişkisi olan biri değilim. Ve ilk defa kendim birine duygularımı açıklayacağım için biraz soru işaretleri var yalan değil. Benim burada takıldığım bazı üyelerin sanki çoook kötü bir şey yapmışım muamelesi yapmaları, miyopsun nasıl gördün nasıl evlencem dedin nasıl bunu dedin gibi konuda öğrenmek istediğim tecrübe ile alakasız uslüp olarak çok seviyesiz yorumları. İnsan bir anda bu hisse kapılamıyor mu? Madem tecrübenizi var olabiliyor bunlar benimde çok gençken platonik takıldığım oldu. Bu süreçte sevgilimde vardı görüştüğümde oldu. Ben bu ilişki olmayacak herhalde ne mantıklı olur diye sormak istedim. Duygularından tutun gözlük numarasına kadar sürekli sorguladım. Üstüne birde takıntılı muamelesi gördüm. Sizce bunlar normal insan davranışı mı?Acı geliyor ama gerçekler bunlar.
Yazmayın deseniz de gerçek bu.
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Gerçek ilişkiler böyle yürümez.
Burada tavır yapıp sinirlenmek yerine gözünüzü açarsanız daha az yıpranırsınız.
Bugüne kadar pek çok ilişkim oldu, pek çok erkeğe adım attım pek çok erkek bana adım attı. Tecrübemle diyorum bunu, bir insan birinden hoşlanırsa dağ olsa durmaz önünde. Adam sizinle bir şeyler yaşamak istese o dört yılda yapardı. Siz evli sanırken o biliyordur herhalde bekar olduğunu. Yada evlenmek için de eski karısına adım atmıştır neticede. Yani evlenip boşanacak kadar deneyimli bir erkek istese adım da atardı. Size acı geliyor ama gerçekler bunlar
Yeryüzünün
İyi bunu belirtme içgüdünüzle başbaşa kalıp kendi terapistiniz olup kendinizede teşhis koyabilirsiniz. Merak duygum yok diyorum hala bu konuda yazmaya devam ediyorsunuz siz daha takıntılıya benziyorsunuz.Tamam ya okumadım
B
E
N
O
K
U
M
A
D
I
M
Hahahaha
Çok konuya denk geldim çok sinirlerim hopladı cok tartıştım
Ama sizin gibi bir üye ilk kez gördüm cidden
Bak bunu çok büyük bir samimiyetle diyorum siz takintilisiniz ve bu hiç iyi bir şey değil...