Önümü görmek istiyorum, flört etmek🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acı geliyor ama gerçekler bunlar.
Yazmayın deseniz de gerçek bu.
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Gerçek ilişkiler böyle yürümez.
Burada tavır yapıp sinirlenmek yerine gözünüzü açarsanız daha az yıpranırsınız.
Bugüne kadar pek çok ilişkim oldu, pek çok erkeğe adım attım pek çok erkek bana adım attı. Tecrübemle diyorum bunu, bir insan birinden hoşlanırsa dağ olsa durmaz önünde. Adam sizinle bir şeyler yaşamak istese o dört yılda yapardı. Siz evli sanırken o biliyordur herhalde bekar olduğunu. Yada evlenmek için de eski karısına adım atmıştır neticede. Yani evlenip boşanacak kadar deneyimli bir erkek istese adım da atardı. Size acı geliyor ama gerçekler bunlar
Ben bu konuda gerçek değil demedim. Ben ilişki yürümüyor sizce diye sordum çünkü çok ilişkisi olan biri değilim. Ve ilk defa kendim birine duygularımı açıklayacağım için biraz soru işaretleri var yalan değil. Benim burada takıldığım bazı üyelerin sanki çoook kötü bir şey yapmışım muamelesi yapmaları, miyopsun nasıl gördün nasıl evlencem dedin nasıl bunu dedin gibi konuda öğrenmek istediğim tecrübe ile alakasız uslüp olarak çok seviyesiz yorumları. İnsan bir anda bu hisse kapılamıyor mu? Madem tecrübenizi var olabiliyor bunlar benimde çok gençken platonik takıldığım oldu. Bu süreçte sevgilimde vardı görüştüğümde oldu. Ben bu ilişki olmayacak herhalde ne mantıklı olur diye sormak istedim. Duygularından tutun gözlük numarasına kadar sürekli sorguladım. Üstüne birde takıntılı muamelesi gördüm. Sizce bunlar normal insan davranışı mı?
Yeryüzünün
Tamam ya okumadım

B
E
N

O
K
U
M
A
D
I
M

Hahahaha

Çok konuya denk geldim çok sinirlerim hopladı cok tartıştım
Ama sizin gibi bir üye ilk kez gördüm cidden

Bak bunu çok büyük bir samimiyetle diyorum siz takintilisiniz ve bu hiç iyi bir şey değil...
İyi bunu belirtme içgüdünüzle başbaşa kalıp kendi terapistiniz olup kendinizede teşhis koyabilirsiniz. Merak duygum yok diyorum hala bu konuda yazmaya devam ediyorsunuz siz daha takıntılıya benziyorsunuz.

Gözlüksüz daha çekici geliyor diyeceğim artık yani kusur bulucam diye zorluyorsunuz resmen, gözlüğümü düğünde takmadım çünkü miyop derece sol 0.50 sağ 0.75 uzakta göremiyorum insan olduğunu görüyorum ama uzaksa yüzünü çok seçemiyorum kaşı gözünün rengi gibi anlatabiliyor muyum?
Ben ilişki olmuyor diye hayıflanıyorum siz ilişki havsındasınız diyorsunuz. Bir düşüncenizi ifade ederken illa böyle olmak zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi? Biri 4 yıl geçtiğine kanaat getirmiş siz 1.5 yıl bakalım hayırlısı ile doğru zamanı tahmini ne zaman buluruz kısmet☺️🤷‍♀️
Benim de iki göz dört derece miyop ve astigmat var ayrıca.İlk buluşmada ben de gözlük takmamıştım ama Allah'tan yakışıklı çıktı adam😃.

Ben de hiç bu kadar saplantılı insan görmemiştim. Şok oldum. Herkes isteyen adam açılır diyor ona sinirlendi. Ya benimsin ya kara toprağın diyenler gibi olacak neredeyse
Ben sayfalar önce dedim kızıyor diye

Dedin ya adam evli olmadığını biliyor sen evli şansan da gelirdi diye
Onu bile anlamıyor
Pes valla

Benim de iki göz dört derece miyop ve astigmat var ayrıca.İlk buluşmada ben de gözlük takmamıştım ama Allah'tan yakışıklı çıktı adam😃.
Ahahaha benim o kadar değil ben gördüm. Sadece uzakta iken buğulu gibi olur ya küçük ayrıntı siz anlarsınız ilk girişte uzaktaydı yüzünü net göremedim birde yanında başkaları da vardı çok bakamadım zaten🙊

Ahahaha benim o kadar değil ben gördüm. Sadece uzakta iken buğulu gibi olur ya küçük ayrıntı siz anlarsınız ilk girişte uzaktaydı yüzünü net göremedim birde yanında başkaları da vardı çok bakamadım zaten🙊
Evet,karşıdan babam gelse tanımam🙂.

Ben bu konuda gerçek değil demedim. Ben ilişki yürümüyor sizce diye sordum çünkü çok ilişkisi olan biri değilim. Ve ilk defa kendim birine duygularımı açıklayacağım için biraz soru işaretleri var yalan değil. Benim burada takıldığım bazı üyelerin sanki çoook kötü bir şey yapmışım muamelesi yapmaları, miyopsun nasıl gördün nasıl evlencem dedin nasıl bunu dedin gibi konuda öğrenmek istediğim tecrübe ile alakasız uslüp olarak çok seviyesiz yorumları. İnsan bir anda bu hisse kapılamıyor mu? Madem tecrübenizi var olabiliyor bunlar benimde çok gençken platonik takıldığım oldu. Bu süreçte sevgilimde vardı görüştüğümde oldu. Ben bu ilişki olmayacak herhalde ne mantıklı olur diye sormak istedim. Duygularından tutun gözlük numarasına kadar sürekli sorguladım. Üstüne birde takıntılı muamelesi gördüm. Sizce bunlar normal insan davranışı mı?
Yeryüzünün
İyi bunu belirtme içgüdünüzle başbaşa kalıp kendi terapistiniz olup kendinizede teşhis koyabilirsiniz. Merak duygum yok diyorum hala bu konuda yazmaya devam ediyorsunuz siz daha takıntılıya benziyorsunuz.

He he aynen

Sen git o adama konuş sonra ağzının payını al kendine gelmen de sürsün 3 5 yıl sonra kafani vurucak duvar ara oldumu Munzurcum

B
Evet,karşıdan babam gelse tanımam🙂.
En tanıyorum o kadar değil ama mesela ince ayrıntı göremiyorum göz rengi işte sivilce kaş gibi ama yakınsa biraz net görüyorum. Mesela araba kullanırken takıyorum yoksa tabela okumak işkence hızlı giderken😂

Şu olayın aynısını bir kadın gelip açsa ama karşıdaki erkek böyleymiş yazsa. Burda neredeyse herkes adamı tatlı, romantik vs bulmaz. Takıntılı bu uzak dur, gözüme normal gelmedi şans verme vs der. Daha da derler bir şey de...
Demem o ki açılsaniz ve olsa bile sonradan bu hikayeyi anlatmayın.

He he aynen

Sen git o adama konuş sonra ağzının payını al kendine gelmen de sürsün 3 5 yıl sonra kafani vurucak duvar ara oldumu Munzurcum
He he aynen

Takıntılı olan benim bana yazılmayana bile cevap verme niyetim bunu söylüyor be MssPAREcim

Şu olayın aynısını bir kadın gelip açsa ama karşıdaki erkek böyleymiş yazsa. Burda neredeyse herkes adamı tatlı, romantik vs bulmaz. Takıntılı bu uzak dur, gözüme normal gelmedi şans verme vs der. Daha da derler bir şey de...
İşte bu konuda tecrübe sahibi değilim. Adam boşanmış biri diye aklımdan geçmiyor değil buraya yazdım fikir almak için yoksa gözü kara olsam gider yazarım direkt ne araştırırım nede sorgulardım. İnsanoğlu farklı birşey bunu bana arkadaşım anlatsa akıl veririm ama kendin olunca duygular işin içine giriyor. Kolay kolay diyemiyorsun kendine olmaz diye. Birde önceden bu konuda kalp kırıklığım var benim onu yaşadığım için adım atarken korkuyorum.

Pardon siz beni mi kasdederek sizin gibi bir erkek olsa manasında mı söylediniz?

Bunlar hep yokluktan
Ben ilk baş durumu anlattım yani hislerimi birde insanlar madem nişana geldi neden eniştenize demediniz der diye açıkladım. Oturup sanki 4 yıl safi bekledim gibi bir şey demedim. Ben evli sandım sonra bıraktım dedim nisanda da ekledim yazın konuştuk ama eylül ekimden beri konuşma devam etmiyor. Ne yapmak mantıklı olur. Oturup hoşlanıyorum yazasım var ama babası bu halde mantıklı mı? Duygumu anlatmasam çok zor böyle hissediyorum vicdan yapıyorum bırakamıyorum. Yani ben bunu sormak istedim olayın gelişmesini ve insanların bana neden 4 yıldır bekliyorsun diye slk mısın demesin diye olayın nasıl geliştiğini anlatmaya çalıştım. Ama yorumlarda miyopsun nasıl evlencem dedim diyorlar. Yani benim aklıma öyle bir durum gelmedi benim kafama daha çok ne yapsak takıldığı için. Ayrıca ben duruşta etkileniyorum benim sesten etkilenen arkadaşımda var kişiye göre değişir bu durum ne yapayım yani hissettiğimi görmezden mi geleyim. Evlenirim dedim bu bir histi ve ben bunu çok kişide yaşamadım. Neden bu kadar önyargım ile sanki başka birinin kocasını elinden alıyormuşum gibi davranıyor insanlar anlamıyorum. Oturup miyopsunuz bunu nasıl hissettiniz demek yerine miyopsun görmedin ama evlencem diyorsun diyorlar yani bakış açısı farklı gibi ben bu açıdan düşünmedim🤷‍♀️

Merhaba
Sadece konunuzu okudum, yorumları okumadım ancak eğer hala o kişi ile iletişim kurmadıysanız bence bu konuyu burda bırakın. Eminim çoğu arkadaş söylemiştir, isteseydi yazardı. Tabi ki babasının durumuna çok üzülüyordur ve günlük yaşamının büyük bir çoğunluğunu bu konu üzerine düşünerek geçiriyordur AMA sizin hissettiğinizin yarısını bile hissetse bir mesaj dahi olsa yazardı. Hatta dertleşecek insan arayışında oluyor birçok kişi böyle dramatik olaylarin içerisindeyken. En basitinden eğer hoşlansaydı bu konuda desteğinizi görmek adına size adım atardı. Maalesef size karşı bir şey hissetmiyor gibi duruyor. Sizin böyle hissetmenizin sebebi de bence bu süreçte kafanıza göre birine denk gelmemiş olmanız ve bu kişiyi kafanızda fazla büyütüyor oluşunuz. Yani olay aslında o kişide değil, tamamen sizin hayat deneyiminiz ve bakış açınızla ilgili.

Merhaba
Sadece konunuzu okudum, yorumları okumadım ancak eğer hala o kişi ile iletişim kurmadıysanız bence bu konuyu burda bırakın. Eminim çoğu arkadaş söylemiştir, isteseydi yazardı. Tabi ki babasının durumuna çok üzülüyordur ve günlük yaşamının büyük bir çoğunluğunu bu konu üzerine düşünerek geçiriyordur AMA sizin hissettiğinizin yarısını bile hissetse bir mesaj dahi olsa yazardı. Hatta dertleşecek insan arayışında oluyor birçok kişi böyle dramatik olaylarin içerisindeyken. En basitinden eğer hoşlansaydı bu konuda desteğinizi görmek adına size adım atardı. Maalesef size karşı bir şey hissetmiyor gibi duruyor. Sizin böyle hissetmenizin sebebi de bence bu süreçte kafanıza göre birine denk gelmemiş olmanız ve bu kişiyi kafanızda fazla büyütüyor oluşunuz. Yani olay aslında o kişide değil, tamamen sizin hayat deneyiminiz ve bakış açınızla ilgili.
Yorumunuz çok iyi çok teşekkür ederim. Bu açıdan düşünmemiştim, olabilir belkide arkadaş olmak isteyen kişiler var bu çok yanaşmadığı için bana daha çekici gelmiş olabilir. Ama ilk gördüğümde etkilenmiştim. Yolumuza bakmak en iyisi olucak çok teşekkürler🌼

İşte bu konuda tecrübe sahibi değilim. Adam boşanmış biri diye aklımdan geçmiyor değil buraya yazdım fikir almak için yoksa gözü kara olsam gider yazarım direkt ne araştırırım nede sorgulardım. İnsanoğlu farklı birşey bunu bana arkadaşım anlatsa akıl veririm ama kendin olunca duygular işin içine giriyor. Kolay kolay diyemiyorsun kendine olmaz diye. Birde önceden bu konuda kalp kırıklığım var benim onu yaşadığım için adım atarken korkuyorum.
Peki siz adamı evli sanarken adam bekarmış ya, o zamanlar o neden size adım atmadı? Siz onu bulabiliyorsanı o da sizi bulabilir değil mi?
Tecrübesiz olduğunuz belli bu ayıp bir şey değil. Ama tecrübelere kulak vermemek akıllıca değil

Peki siz adamı evli sanarken adam bekarmış ya, o zamanlar o neden size adım atmadı? Siz onu bulabiliyorsanı o da sizi bulabilir değil mi?
Tecrübesiz olduğunuz belli bu ayıp bir şey değil. Ama tecrübelere kulak vermemek akıllıca değil
Çok çekingen olduğu için 🙄

Ben sayfalar önce dedim kızıyor diye

Dedin ya adam evli olmadığını biliyor sen evli şansan da gelirdi diye
Onu bile anlamıyor
Pes valla
Ben biraz üzüldüm de yazık. Yani senelerce olmayacağı belli bir şeye ümit bağlamış. Şimdi kabullenemiyor da… çevresine biri çıksa belki bu kadar umut bağlamazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X