• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu seviyorum

Eylem103

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
8
3
1
38
merhabalar,

Daha önce bi konu acmistim. Kisa dan tekrar özetleyeyim.

Staj geregi ailemden uzaga baska sehire tasindim ve burda ilk kez biriyle tanistim.

Is yerinde sorunlar yasadim, ailemi özlüyordum tanistigim kisiyle belirli bi müddet sonra bi görüsüyorduk bi görüsmüyorduk.. benden kaynaklanan durum.. 30 yasindayim.. kimseyle hic cikmadim, kimsenin elini bile tutmadim.. ona duygularim var mi yok mi kestiremiordum.. o en basindan benimle ciddiydi.. babamlarla tanismak istedi.. kaygilaromi endiselerimi gidermek icin Ben onun söylediklerine Hic yanasmadim..

Iyi de hissetmiyordum kendimi.. is arkadaslarim sorun yapiyordu.. cok stresli bi dönemdi.. is yerinde baya baya sorun yasadim...

Onu kendimden uzak tuttum... o hep yanimda olmaz istedi.. desteklemek.. Ben ama alisik degildir ailem disinda baskasindan destek görmeyi.. bazen Staj icin birseyler yazmam gerekyordu.. ben okuyayim yardimci olanini derdi.. Ben hic kabul etmedim..bulusmalari erteledim durdum..o da artik dayanamadi.. görüsmeyi kesti.. Daha önce Ben en Az iki Kere kesmisimdir..

Simdi ise aylar gecti onu bi türlü unutamiyorum.. onu seviyorum.. hic bi isime odaklanamiyorum.. her gün onu düsünüyorum.

Stajim bitmek üzere.. ailem in yanina dönecem.. daha önce o günü iple cekiOrdum simdi ise bunu düsünmek bile istemiyorum. Onu öyle özlüyorum ki.. cok gec anladim onu sevdigimi..

Adim atsam Nasil onu da secemiyorum.. birbirimize saygimizi hic yitirmedik.. ne o bana hic bi zaman kötü söz Söylemistir nede ben..

Karsimda agladigini da gördüm hatta.. onu cok incittim.. baskasini istemiorum.. tanismak isteyenleri geri ceviriyorum.. aklim onda. Onu düsündükce kalbim yerinden cikcak gibi..
Artik tamamen bitmis olabilecegini düsündükce sürekli aglamak istiyorum... onu kesinlikle kaybetmek istemiyorum...
Napabilirim sizce? Onu tamamen kaybetmis olabilir miyim?

Hiç şans vermemişsiniz, hiç birşey yaşamamışsınız. Ama şuan aşkından ölüyorsunuz garip. Peki siz adım atsanız ve ilişkiye başlasanız orada kalma şansınız var mı? Şayet mesafe girmesi işleri zorlaştırır.

Hic görüsmedik degil;

ama kendimi savunmak icin söylemiyorum... ama o dönem gercekten iyi degildim.

Niyyetimiz evlenmek di en basindan. O benim icin benimle birlikte memleketime tasinmayi da istemisti hatta. Bi kac kac Ay görüstük.. kisa birsey degildi yani.

Istersem Staj yaptigim sirket de Daha sonra işe de baslayabilirim. Böyle imkanim da var, ailem o konuda da zaten destek..

Back