• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu özlüyorum.

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.876
53.027
528
Eski sevgilimi gördüğümde her şey başa dönüyor. Yan yana is yerlerinde çalışıyoruz. Onu çok sevmiş ve değer vermiştim. O da beni sevdi ama değer vermedi. Fark buydu. Kendimden çok tavizler verdim ama bir şeyin değişmediğini farkedince bitiren ben oldum. Ondan sonra tanımaya çalıştığım konuştuğum daha iyi dış görünüş olarak bana daha çok hitap eden kişiler oldu fakat nasip değilmiş hiç biriyle ilerleyemedik, bir bahaneler buldum olmadı. Çıkış saatlerimiz farklı. Önceden aynı iş yerinde çalışıyorduk. İş yerlerimiz ayrılınca başlarda görmediğim için daha az canım yanıyordu. Gözden irak olan gerçekten gönülden de irak oluyormuş. Bazen görüyorum uzaktan o kadar canım yanmıyor ama bir kez iş yemeğinde karşı karşıya oturduk o an çok özlediğimi hissettim. Gözlerim ister istemez oturduğu yere kaydı. İş yerinden arkadaşım onu gözlemledim o da sana sürekli bakıyordu dedi. Eve geldim gözlerim doldu ağladım. Bana neden değer vermedi, eklediği, konusmak istedigi kızlardan neyim eksikti? Hep bunu sorguladım, ağladım, tepindim, bir cevap bulamadım. Belki statü farkındandı bilemiyorum. Aynı işte çalıştığımız için her toplantıda her programda gözlerim onu arıyor. Bu durumdan nasıl sıyrılabilirim.?

Onu çok sevmiş ve değer vermiştim. O da beni sevdi ama değer vermedi. Fark buydu. Kendimden çok tavizler verdim

Bana neden değer vermedi, eklediği, konusmak istedigi kızlardan neyim eksikti?
Böyle düşünmeyip siz kendinize değer verdiğiniz zaman değerde görürsünüz,görmediğiniz durumlardada o kişiyi tercih etmeyen siz olursunuz ve buna üzülmezsiniz. Kimse için kendinizden taviz vermeyin.

Eski eşimle ortak müvekkillerimiz olduğu için görüştüğümüz durumlar oluyor, her iki haftada bir de çocuk için görüşüyorum. İlk zamanlar onu gördüğüm zamanlar baya bi üzüldüğümü hatırlıyorum. Şuan gram birşey yok, zamana ihtiyacınız var kısacası.

Bana neden değer vermedi, eklediği, konusmak istedigi kızlardan neyim eksikti?
Çünkü abaza biriymiş de ondan. Sizi aldatan birini çoktan silmeniz gerekirdi, özlenecek hiçbir tarafı olamaz böyle bir erkeğin. Arkadaşınıza da kızdım, uzaklaştırması gerekirken tam tersine gazlıyor “sana baktı” diye.

Bir yanlışınız daha var. Sevdi ama değer vermedi diyorsunuz. Dürüst olalım, sevmedi, değer de vermedi. Aksi halde başka kızları ekleyip konuşmazdı. Kadınlar bazen kendini çok yere kandırıyor…

Gözlerinin onu araması bitecek yakında. Sadece sabır. Hem sevse değer verirdi. Hem sevip hem değer vermemek olmaz. Sevmedigini kabullenip ben de onu sevmiyorum dediğin an mevzu bitecek.
Ben seni anlıyorum biz de komşuyuz eski sevgiliyle sürekli gözüme çarpıyor. Bir süre sonra yoldan geçen vatandaştan bir farkları olmuyor.

Çünkü abaza biriymiş de ondan. Sizi aldatan birini çoktan silmeniz gerekirdi, özlenecek hiçbir tarafı olamaz böyle bir erkeğin. Arkadaşınıza da kızdım, uzaklaştırması gerekirken tam tersine gazlıyor “sana baktı” diye.

Bir yanlışınız daha var. Sevdi ama değer vermedi diyorsunuz. Dürüst olalım, sevmedi, değer de vermedi. Aksi halde başka kızları ekleyip konuşmazdı. Kadınlar bazen kendini çok yere kandırıyor…
Aldattı mı bilmiyorum, eklemeler falan konuşmadığımız zamanlarda oldu. Ama son cümleniz gerçekten çok haklı.

Eski sevgilimi gördüğümde her şey başa dönüyor. Yan yana is yerlerinde çalışıyoruz. Onu çok sevmiş ve değer vermiştim. O da beni sevdi ama değer vermedi. Fark buydu. Kendimden çok tavizler verdim ama bir şeyin değişmediğini farkedince bitiren ben oldum. Ondan sonra tanımaya çalıştığım konuştuğum daha iyi dış görünüş olarak bana daha çok hitap eden kişiler oldu fakat nasip değilmiş hiç biriyle ilerleyemedik, bir bahaneler buldum olmadı. Çıkış saatlerimiz farklı. Önceden aynı iş yerinde çalışıyorduk. İş yerlerimiz ayrılınca başlarda görmediğim için daha az canım yanıyordu. Gözden irak olan gerçekten gönülden de irak oluyormuş. Bazen görüyorum uzaktan o kadar canım yanmıyor ama bir kez iş yemeğinde karşı karşıya oturduk o an çok özlediğimi hissettim. Gözlerim ister istemez oturduğu yere kaydı. İş yerinden arkadaşım onu gözlemledim o da sana sürekli bakıyordu dedi. Eve geldim gözlerim doldu ağladım. Bana neden değer vermedi, eklediği, konusmak istedigi kızlardan neyim eksikti? Hep bunu sorguladım, ağladım, tepindim, bir cevap bulamadım. Belki statü farkındandı bilemiyorum. Aynı işte çalıştığımız için her toplantıda her programda gözlerim onu arıyor. Bu durumdan nasıl sıyrılabilirim.?

Onu ozluyorum demissiniz ya neyini ozluyorsunuz mesela? Konunun ayrintilarina baktigim zaman taviz veren taraf olmussunuz. Benim size tavsiyem bundan sonraki iliskilerinizde taviz vermeyin. Karsilikli bir sevgi, saygi oldugunda zaten buna gerek kalmiyor. Sonuc istediginiz gibi olmayinca siz bunu ask saniyorsunuz, ozlediginiz de birini sevmek. Duygusalligi bir tarafa burakin mantiginizla dusunun ortada ozleyecek biri kalmayacaktir.

Sadece şunu bilin ,onun size değer vermemesinin sebebi sizi değilsiniz, kendisi .
Kendi karakteri ,istekleri ,zevkleri vs
Sorgulamayın,düşünmeyin, karşınıza çok daha iyileri ve sizi hakeden biri çıktığı vakit "iyi ki" diyeceksiniz, inanın.

İşte bunlar hep tecrübe. 3-5 yıl sonra feriştahı gelse tam tamına güvenip kendini kaybetmezsin. Aklın basında olur

Hickimseden eksik degilsiniz. O kisi sizi sevmemis, deger vermemis. Is yerinizi degistirmeyi deneyebilirsiniz

Çok klişe olacak ama zamanla unutursun. Bir de yeni biriyle tanışırsan hoslanabilecegin, o zaman esamesi kalmaz.

Back
X