- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.027
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Eski sevgilimi gördüğümde her şey başa dönüyor. Yan yana is yerlerinde çalışıyoruz. Onu çok sevmiş ve değer vermiştim. O da beni sevdi ama değer vermedi. Fark buydu. Kendimden çok tavizler verdim ama bir şeyin değişmediğini farkedince bitiren ben oldum. Ondan sonra tanımaya çalıştığım konuştuğum daha iyi dış görünüş olarak bana daha çok hitap eden kişiler oldu fakat nasip değilmiş hiç biriyle ilerleyemedik, bir bahaneler buldum olmadı. Çıkış saatlerimiz farklı. Önceden aynı iş yerinde çalışıyorduk. İş yerlerimiz ayrılınca başlarda görmediğim için daha az canım yanıyordu. Gözden irak olan gerçekten gönülden de irak oluyormuş. Bazen görüyorum uzaktan o kadar canım yanmıyor ama bir kez iş yemeğinde karşı karşıya oturduk o an çok özlediğimi hissettim. Gözlerim ister istemez oturduğu yere kaydı. İş yerinden arkadaşım onu gözlemledim o da sana sürekli bakıyordu dedi. Eve geldim gözlerim doldu ağladım. Bana neden değer vermedi, eklediği, konusmak istedigi kızlardan neyim eksikti? Hep bunu sorguladım, ağladım, tepindim, bir cevap bulamadım. Belki statü farkındandı bilemiyorum. Aynı işte çalıştığımız için her toplantıda her programda gözlerim onu arıyor. Bu durumdan nasıl sıyrılabilirim.?