- 7 Ağustos 2016
- 3.417
- 7.077
- Konu Sahibi Meredith Grey
Peki.Yanlış aktardım diyorum ama işte idrak edesiniz gelmiyor, işinize gelmiyor çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki.Yanlış aktardım diyorum ama işte idrak edesiniz gelmiyor, işinize gelmiyor çünkü.
2-3 kere yazdım en azından.. Yanlış aktardım diye.
Instagram'dan beni görüyor. Beğeniyor. Arkadaşlarımız da hayatında biri yok, kasmaz, rahattır minvalinde konuşuyorlar anladığım.
Hayatımızdaki tek yanlış o "t" harfinin eksiklliği kadar basit olsa keşke :)Direk değil 'direkt' öncelikle :)
Yazdım zaten.
Konu normal bulmamaniz değil. Bence doğru değil diyene kötü bir yorum mu yaptım? Gelip bana ucuzsun vs diyene ne diyeyim?
Pardon Nesi önyargı? siz özel hayatıyla ilgili bir şeylere paylaşan herkse “para alıyor musun” diye soruyor musunuz burada mesela? Kimse aptal değil, yaptığınız çok ayıp. Mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir de inançlı birisiniz, Allah bile birini yargılamak için koca bir ömür veriyor da öyle yargılıyor, utanmalısınız bence. kimin nasıl yaşayacağının / ahlakının hesabını kitabını yapmak kimseye düşmez, herkes kendi iyi niyetinden sorumlu.
Milana'cığım diğer adamlar sevgilimdi. E bi zahmet onlara bir şey hissetmiş olayım dimiAnna sayende gormus olduk yine , toplumu olusturan bireylerin birbirinden ne kadar farkli oldugunu , yani cidden bu tarz iliski duymadik diyenleri de benim aklim almiyor hic
Dunyada baska hicbir ulkede birbirinden bu kadar farkli , bu kadar kesin cizgilerle birbirinden ayrilan , ve kendisi gibi olmayani asagilayan bir toplum daha yoktur , cidden sosyolojik inceleme vakasiyiz
Neyse konuya gelecek olursak , isteyen istedigi ile sevissin elbet ama sen bu sevisme isini beceremiyorsum yavrucum
Sevistigin her adama aşık oluyorsun , yapma bunu kendine , ya sevis ve hayatina devam et yada asik olup bir iliskiye basladigin adamla sevis
Sorunun tamamen sevismenin ardindan aska baglanman , bunu da nasil cozersin bilemiyorum
Pardon?
Yok artık, ne ima ediyorsunuz bana?
Teenk yuuuu.Hayatımızdaki tek yanlış o "t" harfinin eksiklliği kadar basit olsa keşke :)
Arkadaşlarınız ne için takıldığınızı biliyorlar yani ne diyeyim, yakışıklı partnerinizle mutluluklar..
Ayol o ilk bahsettigin anasi yuzunden terk eden sevgilin miydi? Benim aklimda f.buddy olarak kalmis o daMilana'cığım diğer adamlar sevgilimdi. E bi zahmet onlara bir şey hissetmiş olayım dimi
Yok bee sevgilimdi. Bayağı öncesinden deli divane yaniktim bebeye.Ayol o ilk bahsettigin anasi yuzunden terk eden sevgilin miydi? Benim aklimda f.buddy olarak kalmis o da
Bence siz kendinize üzülün :)
Cidden ben de bu durumu anlamakta artik zorlaniyorum.Kimin eline ne geciyor acaba kinamadan,asagilamadan ?Kompleksli bi toplumuz sanirim.Kendimizi degerli ve dogru hissediyoruz herhalde baskalarini yanlis ve ucuz gorerek.Elinize saglik.Dunyada baska hicbir ulkede birbirinden bu kadar farkli , bu kadar kesin cizgilerle birbirinden ayrilan , ve kendisi gibi olmayani asagilayan bir toplum daha yoktur , cidden sosyolojik inceleme vakasiyiz
İlk defa bu tarz bir ilişkim oldu. Ondan bilemiyorum.
Ama teşekkür ederim cesaret veren yorumun için.
Yoksa kimi beğendiysem birlikte oldum bu zamana dek..
Doğruları söylemek ne zamandan belli kınamak oldu? Şaka gibi. Sonra toplum niye böyle biy biy.Cidden ben de bu durumu anlamakta artik zorlaniyorum.Kimin eline ne geciyor acaba kinamadan,asagilamadan ?Kompleksli bi toplumuz sanirim.Kendimizi degerli ve dogru hissediyoruz herhalde baskalarini yanlis ve ucuz gorerek.Elinize saglik.
Birlikte olduğum adam benim çevremi göstermez ki.Simdi diger sayfalari da okudum geldim. Sizin biraz arada kalmis oldugunuzu dusunuyorum ben. Hani eksi sozlukte surda burda bu tarz iliskileri okuyup sonra heyecanlanan cinsten.
Birincisi siz ve cevrenizin bu olgunlukta olmadiginizi dusunuyorum. Eski konulariniza da az cok hakimim. Hani bu tarz iliskiler yasayacak "coolluk" sizde yok. Marjinal olmak adina kendinizi boyle kaliplara sokmaya calisiyorsunuz. Bir yerden sonra ise komik ve "onerilen" olmak kacinilmaz oluyor.
İkincisi ise 22 yas icin bana kalirsa olmamasi gereken bir hayat bu. İs, okul vs ne durumda bilmiyorum ama surekli "gencim, guzelim,sevisicemmmm" diye gezip bunu goze sokmak, imm en kibar tabirle hayatinizi oldugu cizgiden cok uzaklastirir. Cunku cevreniz de siz de bu olgunlukta degilsiniz bence, ters iliski yasadiktan bir gun sonra annesi kizinca sizi birakan sevgilinizden yola cikarak yazdim.
Son olarak kavram karmasasi yasiyorsunuz giderseniz iyi olur bunu. Komik olmazsiniz boylece.
Saygisiz bir toplumuz , hemde cok saygisiz , egolari cok yuksek , kendisini en degerli goren , baskalarina tepeden bakan , ahlak bekcisi olup aslinda ahlaksizlik icinde yuzen ( burada negatif yazan kadinlar icin demiyorum) insanlardan olusan berbat bir toplumuzCidden ben de bu durumu anlamakta artik zorlaniyorum.Kimin eline ne geciyor acaba kinamadan,asagilamadan ?Kompleksli bi toplumuz sanirim.Kendimizi degerli ve dogru hissediyoruz herhalde baskalarini yanlis ve ucuz gorerek.Elinize saglik.