Onu Nasıl Tavlarım?

Amaç kendini dinleyebilmen için kendine mühlet vermen. Hayatında biri olmadan geçen zaman da boşa geçmiyor zaten. Tekrar hayal kırıklığına uğramaman için temkinli olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum sadece. Malesef tek başına genç veya güzel olmak insanı keşmekeşten kurtarmıyor. Tabi yine de sen bilirsin
Haklısın tabii.
Ama inan çocuktan öyle çok hoşlandım ki.

Şu anda yok da günümüzün bekar kızlarının vebası anacım bu durum, dizi gibi diğer konulardansa içimi açtı :)
Ah ah bu çocuk da daha doğrusu adam da benim içimi açtı.
Araba kullanırken o, koltuğuma yaslanıp tebessüm eden bir ifadeyle onun suratını, suratındaki izleri seyretmek :KK200:

Haklısın tabii.
Ama inan çocuktan öyle çok hoşlandım ki.
Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?

Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?
Fotoğrafımı görmüş sosyal medyadan. Beğenmiş dediğine göre.
Gerçi biraz özel şeyler konuştuğum 2 arkadaşımın çocukluk arkadaşları. Çocuk yokluktaysa böyle bir hatun var falan filan diye de ilerlemiş olabilir konu. Ki anladığım öyle ilerlemiş.

Biriyle buluşuyorsunuz mesela, yemekten içmekten sonra bana gel muhabbeti falan oluyor, oradan yürüyor işler zaten.. ben de işin profu gibi oldum ama çevremden gördüğüm bu şekil :))

Biriyle buluşuyorsunuz mesela, yemekten içmekten sonra bana gel muhabbeti falan oluyor, oradan yürüyor işler zaten.. ben de işin profu gibi oldum ama çevremden gördüğüm bu şekil :))
Yok bizimki böyle olmadı :)
Direkt biz bunun üzerinden konuştuk. Sonra da buluştuk.

Yaşınız cok küçük seni 30 gibi düşünmüştüm kafamda
Küçücük bir kız çocuğusun daha
İleride pişman olma
Daha hayatına kimler gelir
Ders çalış
Oku , kendini geliştir , ünv hazırlanıyorsun sanırım veya KPSS o sınava yogunlas

Seni beğenmiş ki buluşmuşsunuz
Taktik verecek olursam da birlikte vakit geçirin sinema , kafe yasınıza uygun seyler işte

Elbette cinsellikte kimine göre evlenmeden doğal , kimine değil.

Ama insallah yara almazsın

Instadan fln ekleştiniz mi? Storylerini izleyip like basıyor mu? Bak bunlar hep ipucu, adam senden hoşlanmış da olabilir ama ilişki istemeyebilir, bu şekillerde anlarsın.

Fotoğrafımı görmüş sosyal medyadan. Beğenmiş dediğine göre.
Gerçi biraz özel şeyler konuştuğum 2 arkadaşımın çocukluk arkadaşları. Çocuk yokluktaysa böyle bir hatun var falan filan diye de ilerlemiş olabilir konu. Ki anladığım öyle ilerlemiş.
2 arkadaşın,çocuğa yoklukta olduğu için seni tavsiye etmiş oyle mi?. Ciddi düşünmez bu adam,üzgünüm.
Tavsiyem,kendine biraz saygın olsun. Cinselliği bu şekilde yaşamak seni şimdi olmasa bile ilerde yaralayabilir.Ozel hayatını ortaya serme de millet seni tavsiye etmesin en azından

2 arkadaşın,çocuğa yoklukta olduğu için seni tavsiye etmiş oyle mi?. Ciddi düşünmez bu adam,üzgünüm.
Tavsiyem,kendine biraz saygın olsun. Cinselliği bu şekilde yaşamak seni şimdi olmasa bile ilerde yaralayabilir.
Neden kendime saygım olmadığını düşünüyorsun ki?
Çocukla baştan konuştuk cinsellik odaklı olduğumuzu. Ama tabii ummadık bir durum çıktı, hoşlandım ondan.
Sonuçta imkansız bir durum değil.

Pardon?
Yok artık, ne ima ediyorsunuz bana?

Yok ya yalnış anladın . Bazen bu tarz şeyler oluyor sonuçta erkek arkadaştan vs bile destek alıyor insanlar benim çevremde olmuştu da bu tarz bişe arkadaşım böyle biriyle başladı adam da buna maddi destek oluyodu . Şimdi evlilik konuşuyolar

Karşılıklı ihtiyaçların giderildiği diyeyim.
Yani şimdi bu ilişki bu amaç ile başladıysa çok kapılıp gitmemek lazım.

Karşıdaki nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz.
Mesela sadece seks hayatım olsun dahasını istemem düşüncesinde biriyse bunu mutlaka anlarsınız.

Not:Linç edilecek bişey bulamadım.

Neden kendime saygım olmadığını düşünüyorsun ki?
Çocukla baştan konuştuk cinsellik odaklı olduğumuzu. Ama tabii ummadık bir durum çıktı, hoşlandım ondan.
Sonuçta imkansız bir durum değil.
Olabilir ona birşey diyemem de sen başkalarının seni onermesinden rahatsız olmadın mi? Arkandan neler diyorlardir

Yani şimdi bu ilişki bu amaç ile başladıysa çok kapılıp gitmemek lazım.

Karşıdaki nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz.
Mesela sadece seks hayatım olsun dahasını istemem düşüncesinde biriyse bunu mutlaka anlarsınız.

Not:Linç edilecek bişey bulamadım.
Sevgili istemediğini söylemişti.

X