- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.530
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ya anna, ihtiyaçta ihtiyaç. Cinsellik herkese ihtiyaç. Ama fıtratın bu senin, sen muhakkak yolun sonunda duygusala bağlarsın, adam çok özür diliyorum erkekler arasında “çak geç” muhabbeti yapar. “Ay ama biz ikimizde zevk alıyoruz, kullanılmıyorum”. Kullanılmadığına inanıyorsan tavlamaya çalışma. Sevişmek sadece fiziksel değil, ruhsal bi bütünlüktür. O bütünün içine adam kendi girecek, sen onu çekemezsin. Seni sevsin diye uğraşamazsın. Senden hoşlanmasını da sağlayamazsın.
Milyonlarca kadınız. Kaç tanemiz 30 yıllık bekar hayatına bu kadar fuckbody sığdırabilir ki? Seni eleştirmiyorum, yanlışta demiyorum. Fakat birçok kişinin söylediği bu “duygusal boşluk ve sevilme ihtiyacını” yabana atma. Reddettiğin adamlarada bel bağlama. Gerçekten sevebilecek adamlar vardır aralarında belkide ama sen hem sevip hem sevilmek istiyorsun. Denk gelene kadar da savuracaksın kendini.
Milyonlarca kadınız. Kaç tanemiz 30 yıllık bekar hayatına bu kadar fuckbody sığdırabilir ki? Seni eleştirmiyorum, yanlışta demiyorum. Fakat birçok kişinin söylediği bu “duygusal boşluk ve sevilme ihtiyacını” yabana atma. Reddettiğin adamlarada bel bağlama. Gerçekten sevebilecek adamlar vardır aralarında belkide ama sen hem sevip hem sevilmek istiyorsun. Denk gelene kadar da savuracaksın kendini.