Onu Nasıl Tavlarım?

Boş konuşmayın. Tek gecelik kadınla evlenen adam zaten bana göre ofsayt bir adamdir. Alnından iki yana yükselen tepecikleriyle mutludur. Bundan banane!

Beni boşverin de, diğer buluşmada ne vereceğinizi planlayın siz. Tam vermediğinizi okumaktan sıkıldık. Tamamlayın şunu.

"Tek gecelik kadın" ne demek? Tek gecelik olduğuna göre çok gecelik kadın da var öyle mi? Farkları nedir?
Bdv'deyiz, nikahlı çok gecelik kadınların "ofsayt olmayan" kocalarını okuyoruz her gün. Ne kadar da kıymet bilen adam dolu buralar...

Simdi diger sayfalari da okudum geldim. Sizin biraz arada kalmis oldugunuzu dusunuyorum ben. Hani eksi sozlukte surda burda bu tarz iliskileri okuyup sonra heyecanlanan cinsten.

Birincisi siz ve cevrenizin bu olgunlukta olmadiginizi dusunuyorum. Eski konulariniza da az cok hakimim. Hani bu tarz iliskiler yasayacak "coolluk" sizde yok. Marjinal olmak adina kendinizi boyle kaliplara sokmaya calisiyorsunuz. Bir yerden sonra ise komik ve "onerilen" olmak kacinilmaz oluyor.

İkincisi ise 22 yas icin bana kalirsa olmamasi gereken bir hayat bu. İs, okul vs ne durumda bilmiyorum ama surekli "gencim, guzelim,sevisicemmmm" diye gezip bunu goze sokmak, imm en kibar tabirle hayatinizi oldugu cizgiden cok uzaklastirir. Cunku cevreniz de siz de bu olgunlukta degilsiniz bence, ters iliski yasadiktan bir gun sonra annesi kizinca sizi birakan sevgilinizden yola cikarak yazdim.

Son olarak kavram karmasasi yasiyorsunuz giderseniz iyi olur bunu. Komik olmazsiniz boylece.

Gayet güzel aciklamissiniz insanlarin cogu da sevismesine degil bu sakilliğe takiliyor aslinda

Konu sahibi önceki konularınıza bir bakayım dedim, baktım :)

Öncelikle belirtmek isterim ki, kimin ne yaptığı ile zerre ilgilenmiyorum. Bir insan bir diğer insana zarar vermediği sürece ne yaptığı sadece kendini ilgilendirir. Bu notu ekleyip oluşabilecek muhtemel önyargıları yok ettikten sonra mevzuya döneyim.

Konularınızın hemen hemen hepsi seksle ilgili. Mesela burada bir üye vardı sürekli kaynanası ile ilgili konu açan. Bizler ona obsesif olduğunu söyledik. Bir diğer üye yine fanteziler ile alakalı konular açıyor, ona da aynı şeyi söylüyor birçok kişi. Siz sanıyorsunuz ki, seksli konu açtığınız için ve yaşam tarzınızdan dolayı tepki alıyorsunuz. Kendi adıma söylemeliyim ki, sevişmek benim için alelade bir eylem. Ne yüceltilecek ne de kınanacak bir yanı var. Asırlardır içgüdüsel olarak bize yüklenen bu isteği, yaşayan tüm canlılar olarak eyleme çeviriyoruz. Hayvanlardan farklı olarak zevk de alıyoruz. Ancak siz bence bu konuda obsesif haller sergiliyorsunuz. Kişisel kanaatimdir. Gittiğiniz psikoloğun deneyimini bilmem ancak olur da bir daha giderseniz sadece seks yapma oranınızı değil, bunu dile getirme ve düşünme oranınızı da belirtin.

Bunun dışında yazdığınız hemen hemen her cevapta "buradaki kişileri mi umursayacağım" "zaten konu açmak için giriyorum sadece. Sürekli burada vakit mi geçiriyorum" gibi cümleler sarf etmişsiniz. Açtığınız konu sayısına ve verdiğiniz cevaplara bakılırsa, benden çok zaman geçirdiğiniz aşikar mesela. Diğer birçok üyeden ya da. Genele göre daha özgür bir hayat Yaşamanız ve sekse olan düşkünlüğünüz, bunu duymak belki hoşunuza gitmez ama sizi daha yüksek bir mertebeye taşımıyor mesela. Gayet de farkındasınız buradaki birçok kadının hoşuna gitmeyecek bir hayatınızın ve üslubunuzun olduğunun. Lakin siz buna rağmen burada aynı içeriğe sahip olan onlarca konu açıp "valla hiç de umursamıyorum fikirleri" deyince de ne bileyim. Böyle biraz tutarsızlık mı desem, samimiyetsizlik mi desem.

Yine şahsi kanaatim olduğunu belirterek söze gireyim. Bence siz ya anlattığınız gibi bir hayat yaşamıyorsunuz ya da çok fazla baskıya maruz kaldınız. Cinsellik hususunda bir travma yaşamış olmanız, yahut sevgi ve ilgi konusunda bir açlığınız olması da muhtemel. Dediğiniz gibi yaşıyor iseniz hayatı, cinselliği kullanarak sevilmeyi umuyor olmanız da mümkün.

Son olarak açtığınız konular, patlamış sokak lambaları olsaydı yine benzer şeyler yazardım. İçerik çok umurumda değil ancak normal davranışlar sergilemiyorsunuz. Iyi sevişmeler efenim :)

Noktasına, virgülüne şahsi kanaatler de dahil hepsine katılıyorum. Insanlar evlilik öncesi ya da evlilikte sevisiyor sonra okulu varsa okuluna isi varsa isine gidiyor bitiyor. Bunu bu kadar hayat başarısı gibi görmek özgürlükle, güçle bağdaştırmak çok garip.

Konu sahibi egosu zedelendiginde de eski sevgilisini isten attirmayi falan dusunuyodu diye hatirliyorum hızlı, gereksiz entrikalı bir hayatı seviyor. aşk, özgürlük ve güç kavramlarıyla ilgili ciddi bir yanılgı yaşıyor. Ya da hepsi hayal dünyası bilmiyorum

Sevişmek modernlik demiyorum.
Okuduğunuzu anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz?
Kadın sevişmenin bir ihtiyaç olduğunun, dileyenin bunu istediği şekilde yaşayabileceğini kabul ettiği için bana göre moderndir. Kendisi bunu hayatına uygulamasa bile örneğin..

Buraya yazdıysanız kötü ve iyi yorumlara katlanmanız gerekli.
Ben daha önce de yazdım. kendi hayatınız. Dolayısı ile seçimler sizin, sonuçlar da sizin. Ama kötü yorum yapanları da ayıplamayın.
Modernlik konusunda da bir iki şey demek isterim.
Sevişmek - modernlik değildir, ama isteyenin istediği kişi ile sevişebileceğini kabul etmek modernliktir ve tam da ihtiyacımız olan budur. Mesela, senin istediğin kişi ile bu tür bir ilişki yaşamana ben karışmam, hatta banane derim. Böyle bir olayın da zaten çevredeki kişilere zarar vermesi mümkün değil. Zarar vermediği sürece de, kimseyi ilgilendirmez.
Buradakiler iilgilendirmesinin sebebine gelince, siz kendini zyazdınız, dolayısı il edileyen yorum da yapabilir. Ama iyi ama kötü.

Noktasına, virgülüne şahsi kanaatler de dahil hepsine katılıyorum. Insanlar evlilik öncesi ya da evlilikte sevisiyor sonra okulu varsa okuluna isi varsa isine gidiyor bitiyor. Bunu bu kadar hayat başarısı gibi görmek özgürlükle, güçle bağdaştırmak çok garip.

Konu sahibi egosu zedelendiginde de eski sevgilisini isten attirmayi falan dusunuyodu diye hatirliyorum hızlı, gereksiz entrikalı bir hayatı seviyor. aşk, özgürlük ve güç kavramlarıyla ilgili ciddi bir yanılgı yaşıyor. Ya da hepsi hayal dünyası bilmiyorum
Nerede hayat başarısı olarak bahsetmişim bundan?

Evet inkar etmiyorum. Kısa bir süre öncesine kadar bana bile bile yanlış yapana benzer şekilde karşılık verme kafasına giriyordum.

Buraya yazdıysanız kötü ve iyi yorumlara katlanmanız gerekli.
Ben daha önce de yazdım. kendi hayatınız. Dolayısı ile seçimler sizin, sonuçlar da sizin. Ama kötü yorum yapanları da ayıplamayın.
Modernlik konusunda da bir iki şey demek isterim.
Sevişmek - modernlik değildir, ama isteyenin istediği kişi ile sevişebileceğini kabul etmek modernliktir ve tam da ihtiyacımız olan budur. Mesela, senin istediğin kişi ile bu tür bir ilişki yaşamana ben karışmam, hatta banane derim. Böyle bir olayın da zaten çevredeki kişilere zarar vermesi mümkün değil. Zarar vermediği sürece de, kimseyi ilgilendirmez.
Buradakiler iilgilendirmesinin sebebine gelince, siz kendini zyazdınız, dolayısı il edileyen yorum da yapabilir. Ama iyi ama kötü.
Hiiim yani gelip bana ucuzsun, para alıyor musun gibi yorum yapanları da olgunlukla karşılamalıyım öyle mi? Okey.

Ee tamam ben de seninle aynı şeyi demisim ya. Sevişmek değil modern olan diye, devamı da var da alıntı yaptığın yerde yazıyor. Okuyuverirsin. Yoruldum çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya..

Hiiim yani gelip bana ucuzsun, para alıyor musun gibi yorum yapanları da olgunlukla karşılamalıyım öyle mi? Okey.

Ee tamam ben de seninle aynı şeyi demisim ya. Sevişmek değil modern olan diye, devamı da var da alıntı yaptığın yerde yazıyor. Okuyuverirsin. Yoruldum çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya..

Hayır, öyle diyenleri tabiki onaylamıyorum.

Ama yanlış yapmışsın, bence yaptığın uygun değil, sonuçları kötü olur gibi yorumlar kötü yorumlar değil.
Bence de yanlış yapmışsın ve sonuçları duygusal olarak kötü olur.

Hayır, öyle diyenleri tabiki onaylamıyorum.

Ama yanlış yapmışsın, bence yaptığın uygun değil, sonuçları kötü olur gibi yorumlar kötü yorumlar değil.
Bence de yanlış yapmışsın ve sonuçları duygusal olarak kötü olur.
Ee ben sonucları kötü olur diyene bir şey demiş miyim?

Şahsen olabilecek en kötü şey, çocukla yollarımız ayrılır. Bir zamanlar güzel vakit geçirdigim birisi olarak kalır..

Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.

Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?

Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.

Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş :ruh:

M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.

Yarini yataklara bağlamak mı :-) ben şok :skandal: onlar kesin insan değildir ya emin misiniz, bizim orda yok hiç böyleleri :KK70:

Ah ah,
Keşke dediklerim çarpıtılmasa.

Insanların benim hakkımda ne düşündüğü, düşüreceği umurumda değil. Bu demek değil ki fikirleriniz umurumda değil... Önce bunun bir ayırdına varabilsek.

Sevişmeyi seviyorum. Sevgi açlığım olduğunu da düşünmüyorum. Olsa sanırım reddettiğim insanlar olmazdı değil mi? Baskıya da maruz kalmadım, kalmam.

Bu çocuğa da ilk konuşmaya başladığımızda, şu an için böyle bir ilişki istemediğimi söyleyip konuşmayı sonlandırdım.
Birkaç hafta sonra fikrim değişti.

Ve evet birisi böyle bir ilişki çeşidini tercih ettiğim için bana ucuz, para alıyor musun gibi laflar kullanıyorsa ki kaç birisi bu konuma, sevişmeme dayalı bunu yapıyorlardır.

Saygılar, sevgiler :)
Bu arada ben de sizin hızlı ve çok partner değiştirdiğinizi düşünüyorum.

Seks tabii ki güzel bir şey. Ama bu ihtiyacımızı hayatımızda aktif bir partner olmadan da giderebiliyoruz. Sizin ihtiyacınızın cinsel tatminden ziyade bu tatmini size verebilecek bir "adam" olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum aradaki farkı anlatabiliyor muyum. Reddettikleriniz tabii ki olmuştur, önüne gelenle yatan biri olduğunuz imasını falan yapmıyorum. Ama bu, hayatınızda sizi isteyen bir adam olmasına ihtiyacınız olduğunu değiştirmiyor benim nazarımda.

Yani ihtiyacınız seksin kendisi değil o seksi yapacak adam. Bu nedenle de bir süre kendi başınıza kalabilseniz bile sonrasında partner ihtiyacı duyuyorsunuz çünkü o beğenilme, istenme ihtiyacı yükseliyor yine.

Senelerdir dönem dönem aktif seks hayatım oluyor. Sevişmeyi severim evet, ama yine de uzun süre kendimi partnersiz tutabiliyorum.
Seksi seviyorum ama bunu olduğundan önemli veya önemsiz bulmuyorum. Hayatın herhangi bir gerçeği, milyonlarca insan bir şekilde sevişiyor. Siz özgür bir seks hayatınız olmasını, sizi çoğu hemcinsinizden ayıran ve daha yükseğe konumlandıran bir şey olarak görüyorsunuz diye düşünüyorum. Bunu yapmayın. Seks çok basit, içgüdüsel, hayvani bir şey.

Benden yaşça küçük olmanıza rağmen sanıyorum benden daha fazla partneriniz olmuştur. Bu sizi veya beni iyi ya da kötü yapmaz, ancak bu hızla giderseniz ileride tatmin olmama riskinizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha bu yaşta fazla partner değiştirirseniz ileride ne partnerlerinizden ne seks hayatınızdan istediğiniz zevki alamayabilirsiniz. Tek partner sizi sıkabilir, istemeden bile olsa poligamik olabilirsiniz; seksten keyif almayabilirsiniz veya tam aksi devamlı partner arayışı içinde olabilirsiniz.

Üstelik bunun sağlık boyutu da var. Prezervatif hiv, hepatit gibi kan ve salgı ile bulaşan hastalıklara karşı koruyor ama örneğin hpvden korumuyor. Fazla sayıda farklı partner ve çokeşlilik sağlık anlamında da sizi riske atıyor.

Hiç durup kendinizi dinlemiyorsunuz. Daha 22 yaşındasınız, önünüzde uzun yıllar var. Bir süre cinsel diyete girmeniz sizden çok şey götürmez. Ama biraz durup dinlenmeniz lazım bence.

Bu arada ben de sizin hızlı ve çok partner değiştirdiğinizi düşünüyorum.

Seks tabii ki güzel bir şey. Ama bu ihtiyacımızı hayatımızda aktif bir partner olmadan da giderebiliyoruz. Sizin ihtiyacınızın cinsel tatminden ziyade bu tatmini size verebilecek bir "adam" olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum aradaki farkı anlatabiliyor muyum. Reddettikleriniz tabii ki olmuştur, önüne gelenle yatan biri olduğunuz imasını falan yapmıyorum. Ama bu, hayatınızda sizi isteyen bir adam olmasına ihtiyacınız olduğunu değiştirmiyor benim nazarımda.

Yani ihtiyacınız seksin kendisi değil o seksi yapacak adam. Bu nedenle de bir süre kendi başınıza kalabilseniz bile sonrasında partner ihtiyacı duyuyorsunuz çünkü o beğenilme, istenme ihtiyacı yükseliyor yine.

Senelerdir dönem dönem aktif seks hayatım oluyor. Sevişmeyi severim evet, ama yine de uzun süre kendimi partnersiz tutabiliyorum.
Seksi seviyorum ama bunu olduğundan önemli veya önemsiz bulmuyorum. Hayatın herhangi bir gerçeği, milyonlarca insan bir şekilde sevişiyor. Siz özgür bir seks hayatınız olmasını, sizi çoğu hemcinsinizden ayıran ve daha yükseğe konumlandıran bir şey olarak görüyorsunuz diye düşünüyorum. Bunu yapmayın. Seks çok basit, içgüdüsel, hayvani bir şey.

Benden yaşça küçük olmanıza rağmen sanıyorum benden daha fazla partneriniz olmuştur. Bu sizi veya beni iyi ya da kötü yapmaz, ancak bu hızla giderseniz ileride tatmin olmama riskinizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha bu yaşta fazla partner değiştirirseniz ileride ne partnerlerinizden ne seks hayatınızdan istediğiniz zevki alamayabilirsiniz. Tek partner sizi sıkabilir, istemeden bile olsa poligamik olabilirsiniz; seksten keyif almayabilirsiniz veya tam aksi devamlı partner arayışı içinde olabilirsiniz.

Üstelik bunun sağlık boyutu da var. Prezervatif hiv, hepatit gibi kan ve salgı ile bulaşan hastalıklara karşı koruyor ama örneğin hpvden korumuyor. Fazla sayıda farklı partner ve çokeşlilik sağlık anlamında da sizi riske atıyor.

Hiç durup kendinizi dinlemiyorsunuz. Daha 22 yaşındasınız, önünüzde uzun yıllar var. Bir süre cinsel diyete girmeniz sizden çok şey götürmez. Ama biraz durup dinlenmeniz lazım bence.
Peki biraz fazla açık olacak ama sanırım gelen yorumlar beni baymaya başladı.

Hayatımda cinsel olarak yakınlaştiğım 4 kişi oldu. Ve 3 aydir hayatımda kimse yoktu. Bence hem zaman hem kişi sayısı makul.

Peki biraz fazla açık olacak ama sanırım gelen yorumlar beni baymaya başladı.

Hayatımda cinsel olarak yakınlaştiğım 4 kişi oldu. Ve 3 aydir hayatımda kimse yoktu. Bence hem zaman hem kişi sayısı makul.
1 yılda 4 kişi ile örneğin 6 yılda 4 kişi arasında fark var. Bunu sizi sorgulamak için söylemiyorum, bana veya herhangi birine bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz.

Ben sadece sizi uyarmaya çalışıyorum yaşça sizden büyük biri olarak. 22 yaşında 4 partner fazla da olabilir, normal de. Nereden baktığınıza bağlı.

Ayrıca bence eğer bu kadar aktif bir seks hayatı istiyorsanız düzenli bir partneriniz olsun. Sevgili demiyorum ama en azından düzenli ve tek bir partner ile devam edin. Hem sağlık hem tatmin açısından sizin için daha iyi olacaktır.

Pardon?
Ahahaha tamam öyle yaparız.
Gittigim psikolog en azından modern biri de sevişmenin de bir ihtiyaç olduğunun farkında..

Çocuk beni Instagramda görüp beğeniyor. Arkadaşlarım da onun da hayatında biri yok, kastirmaz, rahattır diyorlar anladığım kadarıyla.
Sadece sevişmek için gelmiş ovakit hoş vakit geçirmeye bakın ilerisini düşünmeyin

X