Gelinlik Modelleri onu mu seçsem bunu mu seçsem :)

inşallah canım inşallah. biraz tatil yaparım mersin'e falan giderim gelinlik bronz tene güzel duruyor yanayım biraz düğünden önce

ben biraz zayıfladım nikah taşınma falan derken ama şimdi boşluktayım iki gündür mutfağa taşınmalarım başladı frenlemem lazım kendimi :/

mrb ben çok beğendim gelinliğinize ve şuan ki hali bile size çok yakışmış,mutlu günlerde giymenizi diliyorum........

kızlar bugün son provama gittimmm. gelinliğin son durumu bu. nasıl olmuş sizce? arkası bağlı değil şuan, o yüzden bel kısmı filan tam oturmadı

Sayfaları okumadım ama ilk posttaki son gelinlik çok zarif. Gelinlikte danteli çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
Sayfaları okumadım ama ilk posttaki son gelinlik çok zarif. Gelinlikte danteli çok beğeniyorum.

evet çok zarif bi gelinlik ama yakasının kapalı olması beni korkuttu. ona benzer modelde bi elbise denedim ve yakakısmı kötü durdu. o yüzden o modelden vazgeçtim. posttaki ilk gelinlik dikiliyor

Canım ben beğendim gelinliği güle güle giy buketin benimkine çok benziyor. Ama bence ayakkabını o içindeki pudralardan al . Daha hoş olur gibi ama yine de senin zevkin.. Hep güleceğin gününden mutlu bir şekilde giymen dileği ile..

teşekkürler canım ayakkabım pudra rengi zaten. fotoğraftaki modelin pudra rengi

güle güle giy canım yakışmış tenine çok tatlı olmuşsun el çiçeğine bayıldım rengi muhteşem

sonda ki üç gelinliğin üçüde güzel ama sennkini begenmedim :) elçiçeğin ve ayakkabına bayıldım

beğenen beğenmeyen yorum yapan herkese teşekkür ederimmm.gelinliğimi teslim aldım,aksesuvarlar da eklenince çok güzel oldu ve çok içime sindi.düğüne 9 gün kaldı heyecan başlıyor artık

kızlar ya gelinlikçim gelinliğin sırtını bağlayan kurdeleden vermeyi unutmuş en ince kurdeleden mi almalıyım? sizin gelinliklerinizin ipleri nasıldı, saten kurdele miydi? gelinlikçi de istanbulda burdan halledebilir miyim acepp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…