- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi cengelliigne
-
ah şu kilolarrr :26: ben de verebilsem keşke, şu taşınma yerleştirme telaşında veririm diyorum ama 1 haftadır iştahım maşallah herzamanki modunda
oyy sizde de tayin durumu var ya, inşallah evine yakın bi yerlere tayinin çıkar canım. neyse taşınma işini halletmişin artık ailenin yanındasın kendine vakit ayırırsın :)
bugün gelinlik provasına gittim sonundaa. modele de karar verdik. üzerimde çşit çeşit kumaşlar denedik, kordone dantel, organze, hayal tül. ben tül dik duruyor kilolu gösteriyor deyince gelinlikçim bana ipek tülü önerdi. aralarında simler var. simli bişey hiç düşünmemiştim ama bu kumaşı görünce annem de ben de bayıldıkk. kolları sol taraftaki gibi yukarıya doğru incelecek. kruvazeden sonra beden kısmı çapraz drapeli olarak inecek. etek kısmında da o drapelerden çıkan kısımlar aşağı doğru akacak. ne dersiniz kuzular doğru bi seçim yapmış mıyım :) benim çok içime sindi
Eki Görüntüle 439746
mrb ben çok beğendim gelinliğinize ve şuan ki hali bile size çok yakışmış,mutlu günlerde giymenizi diliyorum........
aynı boydayız benzer fiziksel özelliklerimiz var vay canına :)
kızlar bugün son provama gittimmm. gelinliğin son durumu bu. nasıl olmuş sizce? arkası bağlı değil şuan, o yüzden bel kısmı filan tam oturmadı
Eki Görüntüle 484164
şahane, kullandıkları tül ne kadar güzel ya peri gibi olmuşsun çok beğendim ben
sahi mi aquaa. teşekkür ederim canımm
bence ilk model çok güzel durmuş üzerinizde:)
çok güzel olmuşsun canım benim, düğün fotolarını da görürüz inşallah
Sayfaları okumadım ama ilk posttaki son gelinlik çok zarif. Gelinlikte danteli çok beğeniyorum.
Canım ben beğendim gelinliği güle güle giy buketin benimkine çok benziyor. Ama bence ayakkabını o içindeki pudralardan al . Daha hoş olur gibi ama yine de senin zevkin.. Hep güleceğin gününden mutlu bir şekilde giymen dileği ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?