• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onu mu seçsem bunu mu seçsem :)

ah şu kilolarrr :26: ben de verebilsem keşke, şu taşınma yerleştirme telaşında veririm diyorum ama 1 haftadır iştahım maşallah herzamanki modunda :(

oyy sizde de tayin durumu var ya, inşallah evine yakın bi yerlere tayinin çıkar canım. neyse taşınma işini halletmişin artık ailenin yanındasın kendine vakit ayırırsın :)

inşallah canım inşallah. biraz tatil yaparım mersin'e falan giderim gelinlik bronz tene güzel duruyor yanayım biraz düğünden önce :D

ben biraz zayıfladım nikah taşınma falan derken ama şimdi boşluktayım iki gündür mutfağa taşınmalarım başladı frenlemem lazım kendimi :/

bugün gelinlik provasına gittim sonundaa. modele de karar verdik. üzerimde çşit çeşit kumaşlar denedik, kordone dantel, organze, hayal tül. ben tül dik duruyor kilolu gösteriyor deyince gelinlikçim bana ipek tülü önerdi. aralarında simler var. simli bişey hiç düşünmemiştim ama bu kumaşı görünce annem de ben de bayıldıkk. kolları sol taraftaki gibi yukarıya doğru incelecek. kruvazeden sonra beden kısmı çapraz drapeli olarak inecek. etek kısmında da o drapelerden çıkan kısımlar aşağı doğru akacak. ne dersiniz kuzular doğru bi seçim yapmış mıyım :) benim çok içime sindi :16:
Eki Görüntüle 439746

mrb ben çok beğendim gelinliğinize ve şuan ki hali bile size çok yakışmış,mutlu günlerde giymenizi diliyorum........

kızlar bugün son provama gittimmm. gelinliğin son durumu bu. nasıl olmuş sizce? arkası bağlı değil şuan, o yüzden bel kısmı filan tam oturmadı

$08082012669.jpg

Sayfaları okumadım ama ilk posttaki son gelinlik çok zarif. Gelinlikte danteli çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
Canım ben beğendim gelinliği güle güle giy buketin benimkine çok benziyor. Ama bence ayakkabını o içindeki pudralardan al . Daha hoş olur gibi ama yine de senin zevkin.. Hep güleceğin gününden mutlu bir şekilde giymen dileği ile..

Canım ben beğendim gelinliği güle güle giy buketin benimkine çok benziyor. Ama bence ayakkabını o içindeki pudralardan al . Daha hoş olur gibi ama yine de senin zevkin.. Hep güleceğin gününden mutlu bir şekilde giymen dileği ile..

teşekkürler canım ayakkabım pudra rengi zaten. fotoğraftaki modelin pudra rengi

güle güle giy canım yakışmış tenine çok tatlı olmuşsun el çiçeğine bayıldım rengi muhteşem :nazar:

sonda ki üç gelinliğin üçüde güzel ama sennkini begenmedim :) elçiçeğin ve ayakkabına bayıldım :16:

beğenen beğenmeyen yorum yapan herkese teşekkür ederimmm.gelinliğimi teslim aldım,aksesuvarlar da eklenince çok güzel oldu ve çok içime sindi.düğüne 9 gün kaldı heyecan başlıyor artık :52:

kızlar ya gelinlikçim gelinliğin sırtını bağlayan kurdeleden vermeyi unutmuş :( en ince kurdeleden mi almalıyım? sizin gelinliklerinizin ipleri nasıldı, saten kurdele miydi? gelinlikçi de istanbulda burdan halledebilir miyim acepp :)

Back