• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onu mu seçsem bunu mu seçsem :)

tatlım bence göğüslerin iri olduğu için kalın askılı sırtı, kapalı V olan bir model tercih edebilrisin. ben şahsen biliyorsun zaten komple dantel mdoelleri seviyorum. geline de en çok yakışan bana göre dantel. bir de şu sırtı v yakalı fiyonklu model çok güzel ben öyle bir tarzı nikahımda düşünüyorum . bence gittiğin moda evine ne istediğni anlatırsan sana yardımcı olacaklardır.ki oluyorlar zaten :)

tatlım bence göğüslerin iri olduğu için kalın askılı sırtı, kapalı V olan bir model tercih edebilrisin. ben şahsen biliyorsun zaten komple dantel mdoelleri seviyorum. geline de en çok yakışan bana göre dantel. bir de şu sırtı v yakalı fiyonklu model çok güzel ben öyle bir tarzı nikahımda düşünüyorum . bence gittiğin moda evine ne istediğni anlatırsan sana yardımcı olacaklardır.ki oluyorlar zaten :)

ben a açılımılı hafif balık kalıp seçtim ama 3. modeldeki daha dar bi kalıp. bi gideyim de belki daha dar hale getirtirim kalıbı. dantelin ağırlığını hiçbirşey vermiyor canım, doğru diyorsun

Göğüs kısımlarına kol yaptırabilirsin tabi ya da önü kapatılabilir.Bu modeller çok hoşuma gidiyor benim dantelde çok şık ve asil duruyor.

$forumdasdantelgelinlikm.jpg $Güpürlü-gelinlik-modelleri-1.jpg $balıkmodel6.jpg

evet benimki mutlaka askılı olmalı canım. ya kalın askılı ya böyle kapalı yakalı bişeyler. senin beğendiklerin de hoş 2.nin yaka kısmı güzelmiş

daha önce yazdığım mesaj yayınlanmamış yaaaa:1:
ama yazayım bir daha canımmm . çok doğru tespit kalın askılı benim gelinlik modelimi gördün ben kayık yaptırıyorum ama sen öyle birşey tercih edebilrisin.
bence çok ta dar yaptırma . hafif balık daha güzel olur. hepten elbise gibi olmasınnn .. umarım istediğimiz gibi olur herşeyyyyy :nazar::nazar::nazar::16:

daha önce yazdığım mesaj yayınlanmamış yaaaa:1:
ama yazayım bir daha canımmm . çok doğru tespit kalın askılı benim gelinlik modelimi gördün ben kayık yaptırıyorum ama sen öyle birşey tercih edebilrisin.
bence çok ta dar yaptırma . hafif balık daha güzel olur. hepten elbise gibi olmasınnn .. umarım istediğimiz gibi olur herşeyyyyy :nazar::nazar::nazar::16:

canım provaya gittim. senden de bahsettik :) benim kalıbım da seninkiyle aynı. A kesim ama az kabarık.
ilk provada sadece kalıbı ölçtüler başka bişey yapmadılar, yaka kısmına karar verebildin mi dediler. daha veremedim deyince, ikinci provada dener bakarız dediler :) o yaz sıcağında niye kapalı yaka yaptırcaksın açık yakalı yaptır dediler

kızlaaaar ben istanbula gidiyoruuum.temmuz başında ev tutmayı düşünüyoduk ama planlar değüşti 10 gün içinde halletmemiz lazımm. Perşembe günü de gelinlik provam var esas model bu seferkinde belli olucak. Kapalı tüllü dantelli yakadan vazgeçtim. O modde bi abiye denedim faciaydı :( tülden v yaka veya hafif düşük kol yaptırmayı düşünüyorum. Of düşünmem gereken çok şey var bugünlerde. Esas telaş şimdi başlıyor sanırım. İnşallah kavgasız gürültüsüz hallederiz nişanlım ev konusuda baya gerilmeye başladı. Semte karar veremedik hala. ÜSküdar her yere yakın ama evler eski.ataşehir tarafları da ben karşıda işe girersem zor olacak bizim için. Napıcaz hiç bilemiyorum. Bütün içimi döktüm ay amma dertliymişim ya :))

kızlaaaar ben istanbula gidiyoruuum.temmuz başında ev tutmayı düşünüyoduk ama planlar değüşti 10 gün içinde halletmemiz lazımm. Perşembe günü de gelinlik provam var esas model bu seferkinde belli olucak. Kapalı tüllü dantelli yakadan vazgeçtim. O modde bi abiye denedim faciaydı :( tülden v yaka veya hafif düşük kol yaptırmayı düşünüyorum. Of düşünmem gereken çok şey var bugünlerde. Esas telaş şimdi başlıyor sanırım. İnşallah kavgasız gürültüsüz hallederiz nişanlım ev konusuda baya gerilmeye başladı. Semte karar veremedik hala. ÜSküdar her yere yakın ama evler eski.ataşehir tarafları da ben karşıda işe girersem zor olacak bizim için. Napıcaz hiç bilemiyorum. Bütün içimi döktüm ay amma dertliymişim ya :))

hadi hayırlısı canım ya kolaylıklar gelsin. inşallah kolaylıkla halledersin her şeyi. çok yorucu ve stresli dönemler ama bi şekilde Allah güç veriyor sanırım :) bol şans

hadi hayırlısı canım ya kolaylıklar gelsin. inşallah kolaylıkla halledersin her şeyi. çok yorucu ve stresli dönemler ama bi şekilde Allah güç veriyor sanırım :) bol şans

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gii olur ağzından bal damlıyor :) ev işinin artık hallolması iyi olacak. Çünkü ev yokken mobilya bakamıyoruz küçük ev aletlerinü alırken bile tereddütte kalıyorum. İnşallah herşey güzel olur sen atlattın sayılır sıranı savdın :p :44:

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gii olur ağzından bal damlıyor :) ev işinin artık hallolması iyi olacak. Çünkü ev yokken mobilya bakamıyoruz küçük ev aletlerinü alırken bile tereddütte kalıyorum. İnşallah herşey güzel olur sen atlattın sayılır sıranı savdın :p :44:

tam atlatamadım henüz ama çoğu gitti azı kaldı diyelim :) hepimiz için hayırlısı canım ya inan ki gücüm kalmadı artık. bedensel yorgunluktan ziyade psikolojik yorgunluk çok fena :S sürekli bi stres.

doğru söylüyorsun ev olmadan her şey çok zor olur. içinize sinen bir ev bulursunuz inşallah :)

Merhaba. Büyük göğüslü bayanların straples tercih etmemeleri gerekiyor. En ideal yaka tipi kayık yaka. Oleg Cassinideki güzelmiş bence, etekteki lazer kesimler filan çok moda şu sıralar. Bence, o gelinliğin üstüne, etekteki lazer kesimle süslü şöyle bir yaka düşünseniz, çok tarz ve orijinal olursunuz, hem de vücut tipinize iyi gider:

Fustan_nuserie%20Minerva.a.jpg

internette bu modelin başka fotolarını ararken tesadüfen anka gelinlik diye bi site buldum,göztepede bir yer.. pronovias modelleri ve fiyatlar 1650 tl... eminim orjinalinin kalitesinde değildir ama acaba kumaş kalitesi dışında modelleri düzgün dikiyorlar mı ki? şimdi gelinlik filan alacak değilim ama, merak işte.. bilse bilse minenes bilir, hemen sorayım dedim.. bir de birilerinin işine yarar belki diye, özelden sormak istemedim.. :))

internette bu modelin başka fotolarını ararken tesadüfen anka gelinlik diye bi site buldum,göztepede bir yer.. pronovias modelleri ve fiyatlar 1650 tl... eminim orjinalinin kalitesinde değildir ama acaba kumaş kalitesi dışında modelleri düzgün dikiyorlar mı ki? şimdi gelinlik filan alacak değilim ama, merak işte.. bilse bilse minenes bilir, hemen sorayım dedim.. bir de birilerinin işine yarar belki diye, özelden sormak istemedim.. :))

:D he he, teveccühün. Valla gelinlikçi sitesine pronoviasın katalog çekimlerini koymuş, kendi diktiklerini koymamış. İddiasında samimi olsaydı kendi diktiği ile orijinalini yan yana koyar o şekilde sergilerdi.

1650TL'ye pronoviasın sadece tamamı tülden dikilen modellerini aynen diktirebilirsiniz, belki belinde hafif taş olur. Ancak kabarık olmayanlar dahil komple dantel modeller, kabarıklarda kısmen dantel modeller, tok kumaştan olan modelleri (mesela iman gibi) İstanbul, Ankara şartlarında en az 2000TL gibi bir bütçe gerektirir. Daha küçük şehirlerde işçilik daha ucuza olacağı için belki o fiyatlara olabilir. Mesele sadece kumaş kalitesi değil, bir kere etrafta gördüğümüz gelinliklerden çok daha fazla malzeme kullanıyorlar. Eteklerini tarlatan ile değil tül destek ile kabartıyorlar ki hem daha uğraştırıcı hem daha maliyetli...

Bir de şu var ki gerçekten benzer malzeme kullanıp tekniğini de benzer yapacak bir gelinlikçi, malzeme ve işçilik çok tutmasa bile rayicini 3000'den aşağı pek düşürmüyor, benim gördüğüm. Çünkü ortalama 7000TL'den satılan gelinlikleri 3000'e sattığında da gidiyorsa, neden 2000'e satsın ki...

bugün gelinlik provasına gittim sonundaa. modele de karar verdik. üzerimde çşit çeşit kumaşlar denedik, kordone dantel, organze, hayal tül. ben tül dik duruyor kilolu gösteriyor deyince gelinlikçim bana ipek tülü önerdi. aralarında simler var. simli bişey hiç düşünmemiştim ama bu kumaşı görünce annem de ben de bayıldıkk. kolları sol taraftaki gibi yukarıya doğru incelecek. kruvazeden sonra beden kısmı çapraz drapeli olarak inecek. etek kısmında da o drapelerden çıkan kısımlar aşağı doğru akacak. ne dersiniz kuzular doğru bi seçim yapmış mıyım :) benim çok içime sindi :16:
$07062012314.jpg

Son düzenleme:
çok beğendim çok beğendim çok beğendim

kol kesimi harika durmuş .ipek tül'e ben de bakmıştım gelinlik ve duvağım için yumuşacık hakikaten ipek gibi bir kumaş. truvalı helen gelinliği diktiriyorsun sen kuzum resmen benim en sevdiğim modellerdendir. tabii öyle bir model yok ben koydum bu ismi :D

çok çok yakışmış çok beğendim ben hem modeli hem kumaşı hem de seni

çok beğendim çok beğendim çok beğendim

kol kesimi harika durmuş .ipek tül'e ben de bakmıştım gelinlik ve duvağım için yumuşacık hakikaten ipek gibi bir kumaş. truvalı helen gelinliği diktiriyorsun sen kuzum resmen benim en sevdiğim modellerdendir. tabii öyle bir model yok ben koydum bu ismi :D

çok çok yakışmış çok beğendim ben hem modeli hem kumaşı hem de seni

yaaaaa canımcııım çok teşekkür ederiiiim. evet helenistik bir havam olcak sanırım, gelinlikçim de öyle dedi :)
somon-pudra-yeşil renklerinden oluşan bi çiçek ve somon-pudra tonunda bi ayakkabı düşünüyorum. saçıma da bi düğünde çiçek bi düğünde de somon renkli minik çiçekli bi taç düşündüm.

evimizi de tuttuk sonunda :16: 8 yorucu günün ardından sonunda gönlümüze göre bi yer bulduk. çok içimize sindi umarım herşey çok güzel olur :nazar:

yaaaaa canımcııım çok teşekkür ederiiiim. evet helenistik bir havam olcak sanırım, gelinlikçim de öyle dedi :)
somon-pudra-yeşil renklerinden oluşan bi çiçek ve somon-pudra tonunda bi ayakkabı düşünüyorum. saçıma da bi düğünde çiçek bi düğünde de somon renkli minik çiçekli bi taç düşündüm.

evimizi de tuttuk sonunda :16: 8 yorucu günün ardından sonunda gönlümüze göre bi yer bulduk. çok içimize sindi umarım herşey çok güzel olur :nazar:

iyi iyi maşallah. bundan sonra her şey daha heyecanlı olacak ev yerleştirmenin tadı bambaşka :)) çiçek ayakkabı falan da çok güzel olacak. çok güzel olacaksın çoook :)

iyi iyi maşallah. bundan sonra her şey daha heyecanlı olacak ev yerleştirmenin tadı bambaşka :)) çiçek ayakkabı falan da çok güzel olacak. çok güzel olacaksın çoook :)

inşallah canım :)) senden havadis var mı. ben bu ara forumu takip edemiyorum. nişanlım bu haftaiçinde taşınacak yeni eve, onun eşyalarını topluyoruz

inşallah canım :)) senden havadis var mı. ben bu ara forumu takip edemiyorum. nişanlım bu haftaiçinde taşınacak yeni eve, onun eşyalarını topluyoruz

ben taşındım evi boşalttım maraştaki, adanada'yım şimdi haftasonu istanbul'a gidicem evin son işlerini halletmeye iki hafta falan kalırım sonra da naparım bilmem düğüne kadar zayıflayayım azcık diyorum :D

taşınmak çok sinir bozucu yalnız bir haftadan fazla sürdü benim br de eşyaların yarısı adana'ya yarısı istanbul'a olunca daha da sinir bozucu hale geldi. eş durumu streslerindeyim ben de bu aralar bakalım neler olacak :18:

ben taşındım evi boşalttım maraştaki, adanada'yım şimdi haftasonu istanbul'a gidicem evin son işlerini halletmeye iki hafta falan kalırım sonra da naparım bilmem düğüne kadar zayıflayayım azcık diyorum :D

taşınmak çok sinir bozucu yalnız bir haftadan fazla sürdü benim br de eşyaların yarısı adana'ya yarısı istanbul'a olunca daha da sinir bozucu hale geldi. eş durumu streslerindeyim ben de bu aralar bakalım neler olacak :18:

ah şu kilolarrr :26: ben de verebilsem keşke, şu taşınma yerleştirme telaşında veririm diyorum ama 1 haftadır iştahım maşallah herzamanki modunda :(

oyy sizde de tayin durumu var ya, inşallah evine yakın bi yerlere tayinin çıkar canım. neyse taşınma işini halletmişin artık ailenin yanındasın kendine vakit ayırırsın :)

Back