Amerika'dan getirttiğim Oleg Cassini Gelinlik/SATILMIŞTIR

gelinlik+tarlatan+duvak+gelin çiçeği+ve diğer tüm hediyeler: Toplam 1150 tl yaptım kızlar.
Pazarlık var. Yazın konuşalım :KK25:

Hiç satma canim yani gerçekten çok hoş, ileride bi kizin olsa AA annemin gelinliği diye cikarip giyse ne hoş anlar yasanir:)saatin alinmiyacak anlar..
Yani bide bu fiyata niye hediye edeceksin ki millete....hem daha güzelleri varmis burada ya...öyle demisler ..insanların zevkede saygisi yok kiskanclik...

Hiç satma canim yani gerçekten çok hoş, ileride bi kizin olsa AA annemin gelinliği diye cikarip giyse ne hoş anlar yasanir:)saatin alinmiyacak anlar..
Yani bide bu fiyata niye hediye edeceksin ki millete....hem daha güzelleri varmis burada ya...öyle demisler ..insanların zevkede saygisi yok kiskanclik...
Ayy ne güzel yazmışsın canım. Yorumunu okuyunca duygulandım. Çok teşekkür ederim :KK36:
Doğru söylüyosun, o ana paha biçilemez... Ama evde koyacak yerim yok. Biyerlerde sıkış sıkış harap olmasını istemiyorum.
Ben faydalandım başka birisi daha bunla güzel anılar edinirse daha çok mutlu olurum ben :)
Kıskançlık yapanlarla da işim yok. Kötü yorumlara kapalıyım.:KK66:
Mutlu anlar için burdayım çünkü :KK16:
Bu arada gelinliği 899 tl yaptım haydi bakalım hayırlısı....:21:

Yalnız gelinlik çok güzelmiş. :)
Maaşallah, çok da yakışmış. :)
Hemen evleniyor olsam, seçeneklerimin arasına koyardım. :)

beğendiyseniz tarih seneye flnsa, şimdiden alın derim :KK66: sonra zor bulunuyor.

Tarih, inşallah, seneye olur. :)
Hayalimdeki gelinlik daha farklı benim. :) teşekkürler. Umarım hayırlı bir satış yaparsınız. :)

899 tlye veriyorummm. 2016 yaz düğünü olanlar, bakın,kaçırmayın.
sonra en az 3000 tl verirsiniz bi gelinliğe...
3000 tl bi gelinliğe verene kadar, evinizin başka bi ihtiyacını alırsınız... :KK66:

X