- 7 Kasım 2014
- 689
- 88
- Konu Sahibi pina colada
sağol canım :) bence de kaçırmayın kızlar pazarlık vardır...ben evlenmemıs olsam ben alırdm bu kdar sey bu fıyata kacırmayn kızlaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım :) bence de kaçırmayın kızlar pazarlık vardır...ben evlenmemıs olsam ben alırdm bu kdar sey bu fıyata kacırmayn kızlaar
çok teşekkürler canım ben de bayılarak aldım bu gelinliği...ihtiyacım olsa ben değerlendirirdim, güzelmiş gelinliğiniz. zaten oc'nin gelinliklerini beğeniyorum.
Ayy ne güzel yazmışsın canım. Yorumunu okuyunca duygulandım. Çok teşekkür ederimHiç satma canim yani gerçekten çok hoş, ileride bi kizin olsa AA annemin gelinliği diye cikarip giyse ne hoş anlar yasanir:)saatin alinmiyacak anlar..
Yani bide bu fiyata niye hediye edeceksin ki millete....hem daha güzelleri varmis burada ya...öyle demisler ..insanların zevkede saygisi yok kiskanclik...
ankaradayım. siz neredesiniz?Deneme şansım varmı acaba nerede oturuyorsunuz
beğendiyseniz tarih seneye flnsa, şimdiden alın derim sonra zor bulunuyor.Yalnız gelinlik çok güzelmiş. :)
Maaşallah, çok da yakışmış. :)
Hemen evleniyor olsam, seçeneklerimin arasına koyardım. :)
beğendiyseniz tarih seneye flnsa, şimdiden alın derim sonra zor bulunuyor.
Çok teşekkürler :) size de kolaylıklar. Herşey gönlünüze göre olsun :)Tarih, inşallah, seneye olur. :)
Hayalimdeki gelinlik daha farklı benim. :) teşekkürler. Umarım hayırlı bir satış yaparsınız. :)