- Konu Sahibi cengelliigne
-
3 3 3 3
üçüncü gelinlik muhteşem
ne kadar güzelmiş ya ben ilk defa görüyorum bu modeli gerçi bana gitmez zaten :/ çok güzelmiş çok ♥
kadıköy glamour mu?
evet canım kadıköy glamour
Evet, biliyorum orayı. Beğendiğim bir modaeviydi, aklımda iyi kalmışlar. Görebildiğim kadarıyla size zaten çok iyi bir kumaş göstermiş, muhtemelen orijinal fransız dantel değil ancak bu modelin hakkını verecek gibi duruyor. bakın şurada örnek paylaşmıştım, tahminim üstteki dantel grubundan değil mi sizinkisi:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...eye-baslandii-sizce-nasil-2.html#post23719282
Böyle bir dantel seçmeniz yeterli, size gösterdiği bana uygun göründü zaten.
Yalnız şunu söyleyeyim, göğüslerinizi küçük göstermek için kalıpta da bir şeyler yapılabilir. Ben ala dergisi için bir tesettür gelinlik tasarladım mesela, dikilirken içteki kalıbın göğüsleri küçük göstermesini amaçladık -malum tesettür olduğu için hatları pek belli etmemesi gerekiyor-, terzi nasıl yaptı bilmiyorum ancak gerçekten küçük gösteriyordu göğüsleri.
evet canım, üstteki dantellerden kullanacak. umarım dediğin gibi güel bişey çıkar ortaya.28 inde provaya gidicem, göğüsleri küçük göstermek için yapılan kalıbı söyleyeyim. yapabilirse çok iyi olur.
2. gelinliği beğenen olmadı. 3. nün ağırlığı yok tabi tülde
askıda durduğu için anlaşılmıyor tabi. ancak belin uzunluğuna bakarsak basenli birine pek uygun durmuyor zaten. ayrıca göğüsteki çapraz ayrıntı fazla geldi bana.
2. modelde 4 kat tül kullanmışlar tül de sert ve dik duran bir tül. bıraktığın yerde kalıyor, akışkan bir tül değil. o da beni daha kilolu gösterdi. o yüzden Akesim hafif açılımlı ve bel kısmında kesiği olmayan bi model bende daha iyi durdu sanırım. o çapraz ayrıntıyı ben de sevmemiştim, gereksiz olmuş.
3. model için yakayı şundaki gibi biraz daha açık yaptırırsam göğüsler daha küçük mü görünür acaba
Eki Görüntüle 394528
Yakayı aşağı indirirseniz kolları inceltmiş olursunuz ki modelin güzelliğine zarar verir, zaten bence göğüsleri küçültmek adına çok bir katkısı da olmaz...
anladım senin gözlemlerine güveniyorum mine.
bu arada senin modaevine de gittim, koltukta kocaman bi kedi vardı, uyuyodu hatta çok hareketsiz filan diye konuştuk bayanla :) seni de söyledim, forumdan tanıyorum baya bilgisi var dedim :)
neşelicim bu 3 ne muhteşem bi gelinlikmiş yalnız biraz daha baktım da gugıldan fotolarına sırtı hele inanılmaz güzel duruyor. şimdiye kadar gördüğüm en güzel gelinlik arkası bu. V şeklinde gelmesi, fiyongu, eteği, kuyruğu çok güzel ya ne kadar şık.
o eklediiğn fotolardaki sensin sanırım, kilolu falan değilsin dediğin gibi biraz göğüslerin iri ama bu bence çirkin bir irilik değil 3 numaranın göğüs dantelle kapalı zaten rahatsız edici bir görüntü vereceğini sanmam. sadece bana içteki straples biraz aşağıda gibi geldi. tabi manken kupkuru olduğu için çok dikkat çekmemiş de koltuk altından nerdeyse 4-5 parmak aşağıda. onu az daha yukarı çekebilirsin. hatta ön kısmı yukarıda arka kısmı daha aşağıda bir model de olabilir.
bak şunu gibi mesela
ben sadece straplesiyle oyna diyorum diğer her yeri olduğu gibi kalsın ♥
Gevezeyi diyorsun senGenelde tarlatanların altında uyuyor ama sen geldiğinde koltuktaymış demek ki
Umarım gelinliğin çok güzel olur. Biraz önce verdiğim linke bakarsan sırt detayını çok rahat görebilirsin. Bir şeyin iyi bir benzerini dikmek ilk önce modeli görüp anlayabilmekten geçer çünkü...
üzerime giydirdikleri dü kalıbın üstüne dantel koyarak nasıl durabileceğine bakmaya çalıştık. şöyle bişey ortaya çıktı :44: buna ne dersin hala aynı fikirde misin :) tabi yaka kısmı böyle değil kapalı yaka olacak
Eki Görüntüle 394475
bu dantel çok güzel parlamıyor, yanarı döneri taşı simi hiç bi şeyi yok bence kesinlikle yakasının kapalı olması daha iyi. benim göğüslerim çok büyük değil ama yukarıda döş mü denir ne denir o kısmım dar ve tahta gibi değil göğüsler yukarıdan başladığı için. straples bana hiç bi zaman yakışmadı bu yüzden. en yüksek straplesi bile giysem sanki göğüslerim ortadaymış gibi bi havası oluyordu. 3. gelinlik ve benzeri -benimki de öyle mesela straples üstü tül- gelinlikler bence bize daha şık durur. hem de bu sene moda her marka böyle bir model çalışmış nerdeyse.
ay hadi bakalım ben yokum 4 5 gün merak ettim neler olacakneye karar verirsen ver eminim güzel olacaksın :**
3. model için yakayı şundaki gibi biraz daha açık yaptırırsam göğüsler daha küçük mü görünür acaba
Merhaba. Büyük göğüslü bayanların straples tercih etmemeleri gerekiyor. En ideal yaka tipi kayık yaka. Oleg Cassinideki güzelmiş bence, etekteki lazer kesimler filan çok moda şu sıralar. Bence, o gelinliğin üstüne, etekteki lazer kesimle süslü şöyle bir yaka düşünseniz, çok tarz ve orijinal olursunuz, hem de vücut tipinize iyi gider:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?