• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onu mu seçsem bunu mu seçsem :)

cengelliigne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
861
435
648
İstanbul
kızlar gelinlik arayışlarımdan sonra sonunda kadıköydeki modaevlerinden biriyle anlaştım. ölçülerim filan alındı hangi kalıpta bi model istediğim kararlaştırıldı.

modele karar veremedim. düğünüm açıkta olucak kır düğünü.ben tül ağırlıklı dantel detaylı ya da tüllü uçuşan lazer çiçekli bi gelinlik istiyorum

ilk model oleg cassini de denediğim bi model
$IMG0056A.jpg

bu moda evinde çok beğendiğim bi model çok güzel ama alt kısmı çok büzgülü beni kilolu gösterdi :KK43:
$IMG0060A.jpg

başka bi yerde de şuna benzer bi modeli çok beğendim. bu straplez yakanın üstüne dantel modeller bu yıl çok popüler. sizce göğüsleri büyük mü gösterir küçük mü?
aslında yakıştı gibi ama yakanın kapalı olması beni düşündürüyor.
Eki Görüntüle 394424

fikirlerinizi bekliyorum canlarr :KK16:

Son düzenleme:
Merhaba. Büyük göğüslü bayanların straples tercih etmemeleri gerekiyor. En ideal yaka tipi kayık yaka. Oleg Cassinideki güzelmiş bence, etekteki lazer kesimler filan çok moda şu sıralar. Bence, o gelinliğin üstüne, etekteki lazer kesimle süslü şöyle bir yaka düşünseniz, çok tarz ve orijinal olursunuz, hem de vücut tipinize iyi gider:

Fustan_nuserie%20Minerva.a.jpg

minenes zaten straplez düşünmüyorum. peki 3. modelle ilgili ne diyorsun? straplez üstüne kapalı dantel yaka nasıl durur bende? ilk fotoğraftaki benim bu arada :)

3.gelinlik süper...

hatta diyebilirim ki hayatımda gördüğüm en asil gelinlik..

evet çok sade,nostaljik ve asil. o modeli diktirirsem belime pudra rengi veya somon tonlarında bi kuşak tarzı bişey düşündüm. çiçeğimi ve ayakkabımı da renkli yaptırıcam saçıma da aynı renkte minik bi çiçek koydurabilirim

Üçüncü de çok güzel tabi. Daha klasik bir güzellik. Vücut hatlarınıza o da uyar. Bence mesele daha çok ne tarz bir gelin olmak istediğiniz. Modern ve yenilikçi mi yoksa klasik ve asil mi?

evet çok sade,nostaljik ve asil. o modeli diktirirsem belime pudra rengi veya somon tonlarında bi kuşak tarzı bişey düşündüm. çiçeğimi ve ayakkabımı da renkli yaptırıcam saçıma da aynı renkte minik bi çiçek koydurabilirim

yaşın kaç ayıptır sorması:))))

gelinlik seçerken yaşın da önemi var aslında..

mesela 18 yaşındaysan 3.gelinlik (çok çok beğenmeme rağmen) uygun olmayabilir.

o zaman 3.gelinliği düşün bence:)))

o kadar asil ve güzel ki... yaşına da çok uygun...

hatta mümkünse resimlerini de paylaş bizimle.:)

o zaman 3.gelinliği düşün bence:)))

o kadar asil ve güzel ki... yaşına da çok uygun...

hatta mümkünse resimlerini de paylaş bizimle.:)

üzerime giydirdikleri dü kalıbın üstüne dantel koyarak nasıl durabileceğine bakmaya çalıştık. şöyle bişey ortaya çıktı :44: buna ne dersin hala aynı fikirde misin :) tabi yaka kısmı böyle değil kapalı yaka olacak

$IMG0057A.jpg

Hımmm, bu üzerinize tuttukları kumaş ne kadar da uygun öyle modele. Brode değil dantel kullanmışlar eğer doğru görüyorsam, bu da modelinize çok benzer bir görüntü yakalayabileceğiniz anlamına geliyor. Hangi modaevi bu?

3 3 3 3
üçüncü gelinlik muhteşem

ne kadar güzelmiş ya ben ilk defa görüyorum bu modeli gerçi bana gitmez zaten :/ çok güzelmiş çok ♥

Hımmm, bu üzerinize tuttukları kumaş ne kadar da uygun öyle modele. Brode değil dantel kullanmışlar eğer doğru görüyorsam, bu da modelinize çok benzer bir görüntü yakalayabileceğiniz anlamına geliyor. Hangi modaevi bu?

mine kumaşlardan pek anlamıyorum ama kordone dantel demişlerdi. ben bu modeli tarif ederken kalın, taşsız, pulsuz dantel dedim onlar da bunu çıkardılar ama 2. provada dantelin desenine ben karar vericem. tabi nasıl seçicem bilmiyorum tabi :) glamour moda evine diktiriyorum

Back