• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kendi ellerimle evlendirmek istiyorum

Ah ama ya insanlar seven insanlara neden haksizlik ederler. Simdi bir erkek 4 kadinla görüşürse ne tepki vereceksem size de tavrim aynısıdır. Tabi hiç-bir insana bu hadsizligi yapmadigim icin size de yazmayacagim insanlari yargilamak diger insanlara düşmez inancindayim olan size olmuş dilerim bundan sonraki hayatinizda mutlu olmanin bir yolunu bulup önünüze bakabilirsiniz.
2009 konusunu nereden buldunuz da canlandırdınız yahu, kafamda deli sorular

Bu nedir yaw...Yeşilçam filmlerindeki fondaki anlatıcı gibi...Peşimde pervane olan onlarcası...Vay anasını.

Benim anlamadığım, konu şubat 2009'da açılmış, fakat eylül 2009'da evlenmiş, yani konuyu evlenmeden önce nasıl açmış, son görülmesi de konuyu açtıktan birkaç gün sonra... Moderatör düzenlerken bir karışıklık oldu herhal 😮

Edebi anlatım güzel yalnız ama fake bile olabilir kimseye güven kalmadı bu 12 sene de napalım ...anlatılan adam 30 küsürdür büyük ihtimalle ergenlikte yaptığı hatalara gülüyordur bir tane kız vardı aldatsa bile affediyordum ulan ne salakmışım diyordur :cool:

2009 konusunu nereden buldunuz da canlandırdınız yahu, kafamda deli sorular
Konu okurken altta okunulan konuya benzer 5 konu başlığı oluyor artık.. muhtemelen orda görüp yeni falan sandi. Bu güncelleme işinde böyle bir şey yapmışlar ama bana mantıklı gelmedi eski konular hayalet gibi ortalarda dolaşıyor bu durumda.

Back