Aslında tek gecelik ilişkiler yaşaması ve bunu normalmiş gibi anlatması bana da iğrenç geliyor ama kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum. Kendisi bana - ben senden hoşlandım ama vicdansız biri değilim ben ,istesem seni aşk sevgiyle kandırıp cinsellik yaşaya bilirdim . Ama ben vicdansız olamam asla dedi .Öyle iğrenç bir adam için bunları hissediyor olmanız...
sizce zamanla geçer mi? ben saplantı gibi kalır hep diye korkuyorum.... Zaten görüşmüyoruz artık , ortak çevremizden de uzaklaştı. Yani uzun zamandır görmesem de yine aynı şeyi his etmem , inanın ona böyle şey his etdiğim için kendimden utanıyorum artık..Zamana ihtyacınız var. Bir insanı sevmek önceden planlanamaz. Zamanı geldiğinde aşkı bulursun, akışına bırak. Bu süreçte de o adamdan uzak dur bence.
Merhaba benim düşüncem şu yönede
Yabancı bir şehirde yaşadığın için kendi milletinden biri ile tanışmak sana sıcaklık vermiş olabilir o an. Yabancılar içindeki yanlızlığını onunla gidermiş olabilirsin. Muhabbetlerinizde çogunlukla memleketinizle ilgilidir. Ortak tek yanınız bu bence ama o yabancı ülkedeki bulunduğu ortama çabuk uyum saglamış gibi yabancılar tek gecelik ilişki yaşar ve o anda biter aşk sevgi sadakat yoktur özlerinde. Bu eski sevgilinin kötü biri olduğunu göstermez. Sadece erkekler kendi nefisleri için bağlanmazlar ta kii hayatlarına evlenecekleri kadını alana kadar. Ama onlarada aşık olmazlar. Sevmezler sadece evlilik beraberliği o kadar. Bence erkek arkadışa ve onlar gibi olanlara üzülmen gerek. Çünkü aşkı ve sevgiyi hiç bilmeyecekler. O dünyaya başka bir göz ile bakıyor olabilir sen çok farklı bakıyorsun aynı yönde değilsiniz. Sen olması gerektiği gibisin oda mağlesef herkes gibi. ANI YAŞIYOR
Çok teşekkür ederim, bu yorum gerçek bir moral oldu bana , doğru söylüyorsunuz , akışına bırakıp kendim gibi biri ile karşılaşana kadar aşk işlerinden uzak durmak en iyisi :)Çünkü kalpten hoşlanmışsın. Şu an aklınla kalbin arasında gidip geliyor olabilirsin. Buna sevinmelisin bence o kadar kalbi boş insanlar arasında sevebilen bir kalbin olduğuna :) kendin gibi önce duygulara önem veren birine bak yoksa bunu hep yaşarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?