Onu istemiyorum ..ama neden yeni insanlardan, ilişkiden kaçıyorum

miss_z

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
5
1
1
32
Merhaba arkadaşlar . Öncellikle yazımda hatalar olursa , özür diliyorum şimdiden . Ben hiç Türkçe eğitim almadım, konuşa biliyorum ama o kadar iyi yazamıyorum , malesef. Ben yurt dışında yaşıyorum , iki yıl önce burda birini tanıdım , türk olduğunu öğrenince daha da kanım ısındı , arkadaşlık başladı , ama ben onu ilk gördüğüm an ondan hoşlanmışdım , onun da benden hoşlandığını anladım. Ama hiç bir zaman bi adım atmadı.
Bu iki yılı kısaca özetlersem , dargınlıklar oldu arada , bi süre konuşmadık , sonra barıştık ve s.Ama hep arkadaş gibi..
Bu yıl ben ondan bir müddet uzak kaldım , yani istemeden de olsa onu artık göremiyordum , ben hep sanırdım ki , onu görmesem unutulup gider basit bir hoşlantı , ama öyle olmadığını anladım . Onunla açık konuşmak bu belirsizliği çözmek istedim. Konuştuk . Bana benden hoşlandığını, beni güzel bulduğunu , ancak bir ilişki düşünmediğini söyledi , çünki biz farklıydık ona göre.
Daha sonra düşününce onun haklı olduğunu gördüm , mesala ben tek gecelik ilişkilerden tiksinen biriyim , yaşadığımız yerde insanlar her türlü ilişkiye açık, tek gecelik ilişkileri ihanet saymıyorlar bile , ani hevesdi özür diledi, ok , problem yok diyen insanlarla dolu burası. O da malesef böyle düşünüyor , tek gecelik ilşkiler tercih eden birisi , ona göre aşk sevgi böyle şeyler çocuklukta kaldı, her şey sadece cinsellikten ibaret.. O yüzden biz ilişki kuramayız kursak bile mutlu olamayız dedi. Ki haklıydı ,ben aşksız cinsellik asla olmaz düşünenlerdenim, bir müddet onunla mutlu bir ilişki yaşasaydık bile , nasıl her gece partner değiştirdi , nasıl yüreği kaldırdı bunu düşünüp ondan ayrılıcaktım biliyorum.
Bunları yazmama sebep yani ben artık onunla bir gelecek hiç bir şey düşünmüyorum , kafamda bu meseleyi tamamen kapatdım ama kendime de yeni bir hayat kuramıyorum. Mesela dışarı çıkıyorum bir erkek arkadaşlık kurmak istiyor ,bakıyorum güzel hoş çocuk , hoşlanmaya başlıyorum , sonra birden numaramı falan isteğince , onun yüzü geliyor aklıma, özür dilerim , erkek arkadaşım var diyorum yalandan . Bu ne zamana kadar böyle devam edecek. Ben de bir ilişki kurmak , sevmek sevilmek istoyorum , ama her kesten böyle kaçarsam olmaz ki. Ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin.Çok çalıştım ama olmuyor..
Okuduğunuz için teşekkürler..

Öyle iğrenç bir adam için bunları hissediyor olmanız...

Zamana ihtyacınız var. Bir insanı sevmek önceden planlanamaz. Zamanı geldiğinde aşkı bulursun, akışına bırak. Bu süreçte de o adamdan uzak dur bence.

Öyle iğrenç bir adam için bunları hissediyor olmanız...
Aslında tek gecelik ilişkiler yaşaması ve bunu normalmiş gibi anlatması bana da iğrenç geliyor ama kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum. Kendisi bana - ben senden hoşlandım ama vicdansız biri değilim ben ,istesem seni aşk sevgiyle kandırıp cinsellik yaşaya bilirdim . Ama ben vicdansız olamam asla dedi .

Merhaba benim düşüncem şu yönede
Yabancı bir şehirde yaşadığın için kendi milletinden biri ile tanışmak sana sıcaklık vermiş olabilir o an. Yabancılar içindeki yanlızlığını onunla gidermiş olabilirsin. Muhabbetlerinizde çogunlukla memleketinizle ilgilidir. Ortak tek yanınız bu bence ama o yabancı ülkedeki bulunduğu ortama çabuk uyum saglamış gibi yabancılar tek gecelik ilişki yaşar ve o anda biter aşk sevgi sadakat yoktur özlerinde. Bu eski sevgilinin kötü biri olduğunu göstermez. Sadece erkekler kendi nefisleri için bağlanmazlar ta kii hayatlarına evlenecekleri kadını alana kadar. Ama onlarada aşık olmazlar. Sevmezler sadece evlilik beraberliği o kadar. Bence erkek arkadışa ve onlar gibi olanlara üzülmen gerek. Çünkü aşkı ve sevgiyi hiç bilmeyecekler. O dünyaya başka bir göz ile bakıyor olabilir sen çok farklı bakıyorsun aynı yönde değilsiniz. Sen olması gerektiği gibisin oda mağlesef herkes gibi. ANI YAŞIYOR

Zamana ihtyacınız var. Bir insanı sevmek önceden planlanamaz. Zamanı geldiğinde aşkı bulursun, akışına bırak. Bu süreçte de o adamdan uzak dur bence.
sizce zamanla geçer mi? ben saplantı gibi kalır hep diye korkuyorum.... Zaten görüşmüyoruz artık , ortak çevremizden de uzaklaştı. Yani uzun zamandır görmesem de yine aynı şeyi his etmem , inanın ona böyle şey his etdiğim için kendimden utanıyorum artık..

Çok üzülme üzüldükçe kendi benliğini içinde azaltırsın. Sakin ve rahat ol durumu kabul et

Enerjini ona harcama kendini dinleme olumlu düşün bu da geçecek de ve inan inamcını kaybetme şu an kalabalık içinde yanlızsın. Yanlızlığını onun yanlızlığı ile doldurma

Yanlızlığını onun yokluğu ile doldurma şu an yabancı bir memlekettesin vatan hasreti çekiyorsun. İlla birileri ile beraber olacaksın die bi şart yok kendini dinle ben bu olaydan ne çıkarttım de

Evet çok doğru dediniz , malesef burda böyle , elbise değişdirir gibi partner değiştiriyorlar . Bi de bana anormalmişim gibi bakıyorlar . Burada işler malesef böyle hadi gel cinsellik yaşayalım önce , güzel geçerse her şey belki seni severim...Hayatları tamamen cinsellikten ibaret. Zaten dediğiniz gibi o bir zaman bana gelse bile, sebep aşk deyil, evlilik olucak . Ben bunu asla kabul edemem. O yüzden onunla gelecek düşünmüyorum, o kadar farklıyız ki, ama neden o zaman hala yüzü aklıma geliyor yeni birini tanıyınca onu anlamıyorum işte..

Çünkü kalpten hoşlanmışsın. Şu an aklınla kalbin arasında gidip geliyor olabilirsin. Buna sevinmelisin bence o kadar kalbi boş insanlar arasında sevebilen bir kalbin olduğuna :) kendin gibi önce duygulara önem veren birine bak yoksa bunu hep yaşarsın canım

Çok teşekkür ederim, bu yorum gerçek bir moral oldu bana , doğru söylüyorsunuz , akışına bırakıp kendim gibi biri ile karşılaşana kadar aşk işlerinden uzak durmak en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…