Onu hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum

edna1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
99
2
96
İzmir
Herkese merhabalar... Öncelikle yazımı okuyup en azından derdime ortak olacağınız için, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Artık kendimi çıkmazlar içinde hissediyorum.Lütfen bana bir çıkış yolu bulun buna gerçekten çok ihtiyacım var... Şöyle ki;
Ben 19 yaşında bir genç kızım. Bu sene üniversite 1.sınıfa başladım. Geçen sene de hazırlık okumuştum. Lise 2'nin ortalarından beri (yani yaklaşık 4 yıl oluyor) platonik olarak birini seviyorum. Lise sona kadar sadece sınıf arkadaşıydık yani öyle aman aman bi muhabbetimiz yoktu. Lise sona geldiğimde ortak müzikleri dinlediğimizi fark edip, gittikçe samimi olmaya başladık. Sonra birçok konuda sohbet etmeye başladık. Üniversiteye hazırlandığımız için, birlikte bazen sorular çözüyor bazen de ders falan çalışıyorduk. Yani lise bittiğinde gerçekten yakın arkadaş konumuna gelmiştik. Daha sonra kadere bakın ki, aynı üniversiteyi kazandık. Aynı fakülte ama, farklı bölümlerdeydik. Hazırlık senesinde ben sabahçıydım o öğleciydi. Denk geldikçe konuşuyorduk. Arada bir lise grubu olarak toplanıyorduk. Ama geçen senenin sonlarına doğru artık gerçekten çok çok yakındık. Mesela şöyle durumlar oluyordu; sadece ikimiz buluşuyorduk ama, hep bir bahanemiz vardı. Mesela okulla ilgili bir şey veya bilet bakalım gibisinden şeyler... Yaz ayında 3 arkadaş olarak istanbul'a konsere bile gittik. Yani çok sıkı fıkı olmuştuk artık. Ben hep özel şeyler hissediyordum ama, o bunu hiç bilmiyordu. Arada bir omzuma yattığında kalbim küt küt çarpardı ama hiç belli etmedim ona bunları. O beni o kadar yakın görüyordu ki, en özel ailevi meselelerini bile anlatıyordu kimseye anlatmadığı.. Benim de hep bu düşünce vardı aklımda; Evet, o benim için farklı şeyler hissetmiyor ama en azından bana arkadaş olarak çok değer veriyor diye düşünürdüm. Fakat artık öyle bir hale geldim ki, sanki sadece onun için yaşıyor gibiyim. Spor saatlerimi onun okul çıkışlarına denk getirirdim ve beraber giderdik. Arada bi olabileceğini tahmin ettiğim yerlere giderdim ve karşılaşmış gibi yapardım. İleride hep bir plan yapacak olduğumda ilk onu katmaya çalışırdım. Bana en yakın arkadaşımsın dedi bir keresinde ama, biliyorum ki aramızda kız-erkek olmanın getirdiği bir mesafe de var. Yani öyle "naber kanka?" şeklinde takılmadık asla :)
Çok uzattım hakkınızı helal edin.. Sonuç olarak şunu diyeceğim. Ben artık ondan kurtulup, hayatıma farklı birini katmak istiyorum. Şu ana kadar kimseyle sevgili olmadım ve çıkmadım. Üniversitede bile hep liseden arkadaşlarımla takıldım ve kendimi çoğu kişiye kapattım. Ama artık mutlu olamıyorum. Hayatımda farklı ve özel birinin olmasını istiyorum. Ama şimdi aynı fakültedeyiz ve ortak arkadaşlarımız var yani mutlaka arada bir yüzünü göreceğim. Fakat, artık gerçekten hayatımdan onu çıkarmak istiyorum. Sizce onu tamamen yasaklamalı ve sürekli kaçmalı mıyım? Yoksa, görsemde bunu zararsız bir şekilde nasıl atlatabilirim? Yardımlarınızı,desteğinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum. Derdimi dinlediğiniz için hepinizden Allah razı olsun... Teşekkürler...

gidip duygularından bahsetmeyi dene sonra vazgec böle daha kolay olur eger hayırsa unutmak evetse ne ala

bencede duygularını anlatmayı dene yada ima etmeyi..
sonucunda neden hayatında yeri olacak insan o olmasın ki..
seninle zaman geçirdiğine göre pek de boş değilmiş gibi geldi bana
ama baktın o öyle şeyler hissetmiyor,o zaman elden gelen birşey yok
bu sayede hayatından çıkarmak için bi sebep aramana da gerek kalmaz

eğer hayatından çıkarmayı göze aldıysan şansını dene git açıl konuş duygularından bahset...belkide oda aynı şekilde seninle aynı duyguları paylaşıyordur bilemezsin.ileride denemedim keşke deneseydim demezsin içinde ukdesi kalmamış olur.Allah yardımcın olsun inşallah sevgine karşılık bulursun..

Bence !

Eğer istemiyorsan onunla ilgili bir bekletin yoksa, söyleme duyguları neden söyleyeceksin ki,,,geri dönüşüm istemiyorsan...
Hiç kafa karıstırma bence, çünkü artık onu istemediğini söylüyorsun..Gerek yok..

Kendi içinde nasıl baslattıysan ona olan ne diyeyim ilgi alaka yada hayranlık, o şekilde bitirmeni tavsiye ederim sana...

Üniversiteye yeni başlamışsın, çevren olacak orada..Bir sürü kişi farkına varabilir, istediğin bir ilişkiye nail olursun belki...İstediğin gibi !
Yine söylüyorum, o bahsettiğin erkekten bir beklentin yoksa sevgiye dair SÖYLEME BENCE...Sessizce içinde bitir..Bunu başarabilirsin gibi geliyor..

Bunları sana, artık istemediğini söylediğin için yazdım, yoksa onun aklından cıkaramıyor onunla ilgili hayallerin devam ediyorsa söyle açıl...İçinde kalmasın..Kaybedecek birşeyin yok nasılsa..Dürüst olmak en güzeli..

Sevgiler

Son düzenleme:
anladigim kadariyla bu sure zarfinda onun hayatinda da kimse olmadi.
neden acaba diye hic kendine veya bu cocuga sormadin mi?yada boyle herhangi bir konusma gecmedi mi?
belki senin hissettiklerini o da hissediyor ve acilamiyordur.
gercekten bu insani hayatindan cikarmayi dusunuyorsan once bi acilmayi dene ya da bi sekilde anlat hislerini
belki karsiligini bulursun.

Bence bu çocukta sana karşı boş değil. neden konuşmadan onu hayatından çıkarıyorsun ki? Kesinlikle konuşmalısın. ha eğer istemedi ondan uzaklaşırsın zaten göze almışsın uzaklaşmayı. ama bence söyle. bu iş olacak

ondan neden kurtulmak ıstedığıne anlam veremedım... hem ıcınde baska bırı varken baska bır ınsan cıksa karsına onu nasıl kabulleneceksın.... bence sen hala onu sevıyorsun. ondan sana bır yaklaşım gormedıkçe sen kaçmaya başladın... belkı de sen hep kovaladıkça o kaçtı, sımdı sen uzak dur bak bakalım yanasıyor mu. bence sana bır ılgısı var...eger yanasırsa bır sure sonra acılırsın... baska bırı sana ılaç olamaz bu durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:

benım fıkrım bukadar yakınsınız madem bır yolunu bul ve once ıcının ona karsı kıpırdadıgında bahset sonra konuyu ac konus duygularından bahset bence senın ona karsı dusundugun duyguları oda sana hıssedıyorda olabılır konus sonra olmıcagı varsada ondan vazgecmeye bak belkıde hıc gerek kalmaz sen solerken oda soler ama bırden sole sey sey bole deme hemen agzından dokulsun kelımeler

Bazen gerçekten bana karşı bişeyleri olduğunu hissediyorum. Mesela buluştuğumuz zamanlarda birbirimize temas ettiğimizde hiç uzaklaşmıyoruz birbirimizden.Birlikte buluştuğumuzda işimiz bitiyor ama ikimizde daha ayrılmak istemiyoruz. Sonra biraz utanır gibi bişey içelim mi veya vaktin var mı daha diye soruyor bana bende evet diyorum tabi kendime engel olamayıp Ama yeri geliyor hiç alakası yok diyorum. Açılıp içimden geçenleri anlatma konusunda fikir veren arkadaşlar olmuş ama hala kendimde o cesareti bulamıyorum. Fakat hiç böyle bişey düşünmemiştim. En azından belli etmek benim için bir fikir haline geldi, hepinize çok teşekkür ederim

Canım aramızda böyle konuşmalar çok geçti aslında farklı şekillerde. Mesela dışarıda öpüşüp koklaşan çiftler olduğunda "maç" diye tabir ettiğimiz dalga geçmeler olurdu. Başka bi arkadaşımıza kız arkadaş bulma konusu olmuştu. Konu oraya nasıl geldi hatırlamıyorum ama, ben; "kendin için de bak falan" demiştim. O da bana "her şeyin zamanı var" falan demişti. Onun hayatında da en azından 2 yıldır kimsenin olmadığını biliyorum ama o da benim gibi bu konularda ciddi düşünüyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…