Onu gördüm.

Evet Allah yardimcilari olsun. Insallah basina kötü birsey gelmeden evine döner kardesi. Ve insallah artik kimsenin cocuguna laf edip kinamazlar bundan sonra...

Allah razi olsun, insaAllah sen de atlatirsin.. Allah sabrini veriyor merak etme, yeter ki biz yardim isteyecegimiz yeri iyi bilelim

Ben de yariyolda birakildim, ustelik basima cok da kotu seyler getirdi.

Insallah bundan sonra dam gbi karakterlerli insanlarla karsilasirsiniz.

Ben de yariyolda birakildim, ustelik basima cok da kotu seyler getirdi.

Insallah bundan sonra dam gbi karakterlerli insanlarla karsilasirsiniz.

Amin, insallah hepimiz karakterli insanlarla karsilasiriz (kaldiysa tabi :) )

Allah seninde yardimcin olsun hakkinda hayirlisini versin. Insallah yasadigin kötü günleri unutturacak o dogru insan yakinda cikar karsina ve mutlu olursun.

Çok teşekkür ederim amin seninde inşallah :)

Demekki Allah gercekten cok buyukmus ve kimsenin yanina birakmiyormus canim.. Sukur namazi kil kimse vazgecilmez degil onlari gozumde buyuten meger bizmisiz.. Rabbim hayirlilarla karsilastirsin

Demekki Allah gercekten cok buyukmus ve kimsenin yanina birakmiyormus canim.. Sukur namazi kil kimse vazgecilmez degil onlari gozumde buyuten meger bizmisiz.. Rabbim hayirlilarla karsilastirsin

Amin cnm. Aynen öyle insanin kinadigi ve yadirgadigi hersey basina geliyor. Etrafimda bir sürü örnek var bunun icin.

Bosuna da demiyorlar "yasattigini yasamadan ölmezsin" diye. Cok ahimi aldi. Inaniyorum yasattiklari ona geri dönecek daha. Kac kizin ahini aldi Allah bilir. Allah büyük en güzeli ona havale etmek herseyi.

Cok guzel soyledin canim.. Allah gercekten de kimsenin yanina birakmiyor sabret dua et tevekkul et Allah bizimle..

Bu karşılaşma er-geç olacakmış zaten.
Herkes kötü şeyler yaşar.
Kararınızın doğruluğundan eminsiniz madem çok takılmayın, önünüze bakın...

Bu karşılaşma er-geç olacakmış zaten.
Herkes kötü şeyler yaşar.
Kararınızın doğruluğundan eminsiniz madem çok takılmayın, önünüze bakın...

Aynen. Ayni sehirdeyiz. Nekadar ugrassamda mutlaka biyerde karsilasacaktik. Tuaf oldum sadece onu görünce. Bir zamanlar sevdigim insan artik yabanci sonucta. Ama haklisiniz takilmamak lazim. Olan oldu biten bitti. Pisman degilim, olmamda insallah.

sevdiğin çok sevdiğin zamanları hatırlamışsın gibi geldi bana..

sevdiğin çok sevdiğin zamanları hatırlamışsın gibi geldi bana..

Evet bir zamanlar gercekten cok sevmistim deger vermistim onu görünce ister istemez hatirladim o günleri. Ama hic hak etmiyormus sevgimi bunuda anladim.

Kizkardesi icin uzuldum fakat Allah bir kez daha adaletini gstermis ve basina gelmis iste bu adalete sevindim

Evet bir zamanlar gercekten cok sevmistim deger vermistim onu görünce ister istemez hatirladim o günleri. Ama hic hak etmiyormus sevgimi bunuda anladim.

yinede kötü düşünme yaşanan herşey bir tecrübe oluyor hayatta.
bir zamanlar sevdiğin güvendiğin ve inandığın adam..
ister haketsin ister haketmesin sen sevmek istediğin için sevdin ve yine sen seçtiğin için yollarını ayırdın.

Kizkardesi icin uzuldum fakat Allah bir kez daha adaletini gstermis ve basina gelmis iste bu adalete sevindim

Aynen bende üzüldüm. Nisan sürecinde görmüstüm kizkardesinin nekadar ezildigini ve mutsuz oldugunu ama böyle bir sey beklememistim. Insallah pisman olmaz yaptiklarindan.

Hem eski nisanlim hemde babasi cok konusuyorlardi baska insanlarin hakkinda (onun kizi söyle bunun oglu böyle diye). O kinadiklarinin kat kat fazlasi geldi baslarina. Allahin adaleti iste.

Haklisin. Yasadigim hersey iyi veya kötü tecrübe oldu. Simdi daha farkli bir bakis acim var. O eski saf herseye inanan herseyo affeden ben yokum artik :)

Haklisin. Yasadigim hersey iyi veya kötü tecrübe oldu. Simdi daha farkli bir bakis acim var. O eski saf herseye inanan herseyo affeden ben yokum artik :)

bak işte kötü bir tecrübe değilmiş aslında
sana yeni bir bakış açısı kazandırmış
fazlamı polyanayım neyim

bak işte kötü bir tecrübe değilmiş aslında
sana yeni bir bakış açısı kazandırmış
fazlamı polyanayım neyim

Iyi yönleri de var kötü yönleri de :)
Ama ne olursa olsun nekadar sükretsem de azdir. Iyi ki evlenmemisim. Yoksa suan bosanmak icin ugrasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…