Onu gördüm.

valla canım kardeşim taktir ettim seni
insansın yani.. kınamak hiçte iyi bişey değil
bende senin gibi kimseyi kınamam
korkarım yani kınayamam ki..
neme gerek yani aksine dua ederim düzelsin
aynısı benımde basıma gelmesin diye..
bak şimdi eski nişanlına bile üzüldüm içimden dua ettim
kardeşi döner inşallah diye
dayanamıyorum yani zor Allah yardımcıları olsun..

Evet Allah yardimcilari olsun. Insallah basina kötü birsey gelmeden evine döner kardesi. Ve insallah artik kimsenin cocuguna laf edip kinamazlar bundan sonra...

Simdi gördüm actigin konudan. Bosanmissin ve kötü günleri geride birakmissin. Büyük gecmis olsun. Allah bundan sonra sana mutlu ve huzurlu günler nasip etsin sevdiklerinle.

Insallah hep böyle güclü durursun zoruluklara karsi :)
Allah razi olsun, insaAllah sen de atlatirsin.. Allah sabrini veriyor merak etme, yeter ki biz yardim isteyecegimiz yeri iyi bilelim ;)

Evet aynen kötü hissetmem de o yasanmisliklardan geliyor. Pismanligim sadece beni sevmeyen saymayan insani sevmis olmam. Elimde degil hatirladika cok kiziyorum hem kendime hem ona.

Bir söze, nisana yada dügüne gitsem gözlerim doluyor. Ama görüyorum hep, insanlar birbirlerine nasil deger veriyorlar. Onlari gördükce tekrardan "iyiki nisani atmisim" diyip sükrediyorum bugünüme..

Ben de yariyolda birakildim, ustelik basima cok da kotu seyler getirdi.

Insallah bundan sonra dam gbi karakterlerli insanlarla karsilasirsiniz.

Ben de yariyolda birakildim, ustelik basima cok da kotu seyler getirdi.

Insallah bundan sonra dam gbi karakterlerli insanlarla karsilasirsiniz.

Amin, insallah hepimiz karakterli insanlarla karsilasiriz (kaldiysa tabi :) )

Allah seninde yardimcin olsun hakkinda hayirlisini versin. Insallah yasadigin kötü günleri unutturacak o dogru insan yakinda cikar karsina ve mutlu olursun.

Insan üzülünce icten ice cok ah ediyor, bende gözyaslari icinde cok ah etmistim. Ama zaten Allah herseyi görüyor biliyor, ona havale etmek en iyisi. Herkes ettigini bir sekilde buluyor, bunu gördüm ben.. Sana yapilanlarda mutlaka onlara geri dönmüstür veya dönecektir eminim.

Cok sevindim simdi mutlu giden bir iliskin olmasina. Insallah bu mutlulugun bir ömür sürer :)
Çok teşekkür ederim amin seninde inşallah :)

Aslinda niye böyle bir konu aciyorum bilmiyorum. Bu mu derdin diyeceksiniz belki, ama hissetiklerimi paylasmak, rahatlamak istiyorum...

7 ay gecti üzerinden. Kendi kararimla ve istegimle nisani attim. Bununla ilgili bir konu acip paylasmistim sizinle yasadigim hayal kirikligini...

Cok sükür iyi ki de yapmisim, o karari almisim diyorum. Asla pisman degilim. Mutsuz bir ömür gecirmektense, mutsuz bir kac ayim gecsin diyordum. Zamanla kendimi daha iyi hissettim, toparladim ve huzuru buldum diyordum ki, onu gördüm...

Evet onu gördüm... Ayrildiktan sonra ilk kez...

Cok dualar ettim onunla karsilasmamak icin. Cok kötü bir ayrilik yasadik cünkü. Düsman olduk. Birbirimize kötü seyler diledik...

Ayni sehirde yasiyoruz. Mutlaka olacakti bu karsilasma, ama kendimi bukadar kötü hissedecegimi düsünmemistim...

Bir zamanlar gördügümde kosup sarildigim insan bir yabanciydi artik... Cok tuaf bir duyguymus...
Görmeyince anlamiyor insan, ama karsilasipta görmemis gibi yapmak zormus...

Hakkimda cok konustular, cok dedikodu yaptilar. Nisanin bozulmasinin sebeplerini farkli anlatip insanlara beni kötülediler. Zaten yaptiklari en iyi sey baskalarini kötülemekti...

Cok yakin bir arkadasimin sorunlari vardi, daha bizim yeni nisanli oldugumuz zamanlar. Ve arkadasim bir hata edip birine kacmisti. Zar zor konusa konusa ikna ettim ve evine geri döndü. Cok sükür hatasini anladi arkadasim. Ne olursa olsun hic vazgecmedim hersekilde yaninda oldum. Hem kendisine hem ailesine. Bir sekilde aralarini yapmaya calistim. Bu olaylar oluncada "bir daha o kizla görüsmeyeksin, nebicim kiz bu onun bunun altina yatiyor" demisti. Tabi bunun üzerine o zamanlar cok kavga etmistik.

Neyse ki ben arkadasimdan vazgecmedim karistirtmadim. Ve ona en son söyle söylemistim:

"Kendini cok yükseklerde görüyorsun, yanlis yapan insanlari kiniyorsun. Hepimiz insaniz sasariz, hatalar yapariz. Seninde kizkardeslerin var. Ilerde belki kizlarinda olacak. Onlarin ne yapacaklarinin garantisi varmi? O kinadiklarini yapmayacaginin garantisini verebilirmisin? Dikkat et kinadigini yasarsin.."

Aynen böyle söylemistim ona. O hala bana kiziyordu. Alakami kesmemi istiyordu. Arkadasim kactiginda annesi hastanelik olmustu. Bende tabi yanliz birakmadim annesini. Bir anneye destek olmama bile kizip söyleniyordu, sanane sen karisma diye...

Ve öyle birsey duydum ki. Kinadiklari hepsi basina gelmis...

Benim arkadasimi kinayan o insanin kendi kardesi kacmis. Nerde, nasil oldugunu bilmiyorlar. Bu 4. kacisiymis evden. Her defasinda gidip biyerlerden toplamis. Ama simdi haftalardir yok. Haber yok. Polise bile gitmemisler. Ve ben arkadasimin annesine destek oluyorum diye bana kizan insanin annesi de yataklara düsmüs. Ayakta duramiyormus...

Bugün onu ilk kez gördüm bir dügünde ve bu olanlari ögrendim. Cok üzüldüm. Her nekadar insanlar kinadigini yasiyorsa da, cok üzüldüm... Bana ailecek yaptiklarina ragmen üzüldüm..

Bana ne oluyor ben niye böyle kötü hissediyorum anlamadim... Duygularim öyle bir karisik ki anlatamiyorum... Böyle hissetmem onu ilk kez gördügüm ve yasanilanlari hatirladigim icin mi yoksa onun yasadiklarina üzüldügüm icin mi cözemedim... Ama onu görmek bana hic iyi gelmedi...

Anladigim birsey varsa oda gercekten insan kinadigini yasiyormus. Bosuna demiyorlarmis kinadigini yasamadan ölmezsin diye...
Demekki Allah gercekten cok buyukmus ve kimsenin yanina birakmiyormus canim.. Sukur namazi kil kimse vazgecilmez degil onlari gozumde buyuten meger bizmisiz.. Rabbim hayirlilarla karsilastirsin

Demekki Allah gercekten cok buyukmus ve kimsenin yanina birakmiyormus canim.. Sukur namazi kil kimse vazgecilmez degil onlari gozumde buyuten meger bizmisiz.. Rabbim hayirlilarla karsilastirsin

Amin cnm. Aynen öyle insanin kinadigi ve yadirgadigi hersey basina geliyor. Etrafimda bir sürü örnek var bunun icin.

Bosuna da demiyorlar "yasattigini yasamadan ölmezsin" diye. Cok ahimi aldi. Inaniyorum yasattiklari ona geri dönecek daha. Kac kizin ahini aldi Allah bilir. Allah büyük en güzeli ona havale etmek herseyi.

Amin cnm. Aynen öyle insanin kinadigi ve yadirgadigi hersey basina geliyor. Etrafimda bir sürü örnek var bunun icin.

Bosuna da demiyorlar "yasattigini yasamadan ölmezsin" diye. Cok ahimi aldi. Inaniyorum yasattiklari ona geri dönecek daha. Kac kizin ahini aldi Allah bilir. Allah büyük en güzeli ona havale etmek herseyi.
Cok guzel soyledin canim.. Allah gercekten de kimsenin yanina birakmiyor sabret dua et tevekkul et Allah bizimle.. ;)

Bu karşılaşma er-geç olacakmış zaten.
Herkes kötü şeyler yaşar.
Kararınızın doğruluğundan eminsiniz madem çok takılmayın, önünüze bakın...

Bu karşılaşma er-geç olacakmış zaten.
Herkes kötü şeyler yaşar.
Kararınızın doğruluğundan eminsiniz madem çok takılmayın, önünüze bakın...

Aynen. Ayni sehirdeyiz. Nekadar ugrassamda mutlaka biyerde karsilasacaktik. Tuaf oldum sadece onu görünce. Bir zamanlar sevdigim insan artik yabanci sonucta. Ama haklisiniz takilmamak lazim. Olan oldu biten bitti. Pisman degilim, olmamda insallah.

sevdiğin çok sevdiğin zamanları hatırlamışsın gibi geldi bana..

Kizkardesi icin uzuldum fakat Allah bir kez daha adaletini gstermis ve basina gelmis iste bu adalete sevindim

Evet bir zamanlar gercekten cok sevmistim deger vermistim onu görünce ister istemez hatirladim o günleri. Ama hic hak etmiyormus sevgimi bunuda anladim.

yinede kötü düşünme yaşanan herşey bir tecrübe oluyor hayatta.
bir zamanlar sevdiğin güvendiğin ve inandığın adam..
ister haketsin ister haketmesin sen sevmek istediğin için sevdin ve yine sen seçtiğin için yollarını ayırdın.

Kizkardesi icin uzuldum fakat Allah bir kez daha adaletini gstermis ve basina gelmis iste bu adalete sevindim

Aynen bende üzüldüm. Nisan sürecinde görmüstüm kizkardesinin nekadar ezildigini ve mutsuz oldugunu ama böyle bir sey beklememistim. Insallah pisman olmaz yaptiklarindan.

Hem eski nisanlim hemde babasi cok konusuyorlardi baska insanlarin hakkinda (onun kizi söyle bunun oglu böyle diye). O kinadiklarinin kat kat fazlasi geldi baslarina. Allahin adaleti iste.

yinede kötü düşünme yaşanan herşey bir tecrübe oluyor hayatta.
bir zamanlar sevdiğin güvendiğin ve inandığın adam..
ister haketsin ister haketmesin sen sevmek istediğin için sevdin ve yine sen seçtiğin için yollarını ayırdın.

Haklisin. Yasadigim hersey iyi veya kötü tecrübe oldu. Simdi daha farkli bir bakis acim var. O eski saf herseye inanan herseyo affeden ben yokum artik :)

Haklisin. Yasadigim hersey iyi veya kötü tecrübe oldu. Simdi daha farkli bir bakis acim var. O eski saf herseye inanan herseyo affeden ben yokum artik :)

bak işte kötü bir tecrübe değilmiş aslında
sana yeni bir bakış açısı kazandırmış
fazlamı polyanayım neyim :oops::oops:

bak işte kötü bir tecrübe değilmiş aslında
sana yeni bir bakış açısı kazandırmış
fazlamı polyanayım neyim :oops::oops:

Iyi yönleri de var kötü yönleri de :)
Ama ne olursa olsun nekadar sükretsem de azdir. Iyi ki evlenmemisim. Yoksa suan bosanmak icin ugrasirdim.

Back