• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önlisans Kpss 2022

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
135
61
303
selam kizlar.. hemen konuya geceyim.

2022 kpss hazirlanmaya basladim. Onlisans mezunuyum.. ayrica meslek lisesi muhasebe mezunuyum.. Onlisans ve lise zaten kpss’de ayni konular..

Sivil havacilik mezunuyum ve atamam yok bu bolumden. Ben soyle dusundum. 3001’den atanabilirsem duz memur olurum...

Ama soylee birsey daha okudum. Meslek lisesi mezunuysaniz atanmaniz daha kolay olur..

muhasebe cikisliyim dedigim gibi liseden.. ben biraz arastirdim ama pek bi sonuc bulamadim.
Bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? 🌸

Kendi kararın tatbiki her şey şansına şahsen lise bilgisayar mezunuyum kpss ortaöğretim de atanabilecek kadar puan almıştım ama kadro açılmadı tercihlerde tek kadro vardı daha yüksek puanlı biri atanmış heralde bana çıkmadı ama aynı puanla 2 yıl filan tercih yapılıyor aklında bulunsun bir sefer açılmazsa diğer sefer açılabilir kadro belirsiz...

Kendi kararın tatbiki her şey şansına şahsen lise bilgisayar mezunuyum kpss ortaöğretim de atanabilecek kadar puan almıştım ama kadro açılmadı tercihlerde tek kadro vardı daha yüksek puanlı biri atanmış heralde bana çıkmadı ama aynı puanla 2 yıl filan tercih yapılıyor aklında bulunsun bir sefer açılmazsa diğer sefer açılabilir kadro belirsiz...
Tesekkur ederim ama ikinci uni. Tibbi sekreterlik okumaya karar verdim oradan deneyecegim sansimi.. :)

Back