Hangi kitapları aldın peki ben ne alsam bilemedim hala Evveliyatları aldım sadece o kadar.slm kızlar bende onlısansım dun calısmaya basladım gıttım kendıme kaynak kıtap soru bankaları vs aldım...
ben yargının konu anlatımı olan setını bırde yıne yargının soru bankası setını aldım cnmHangi kitapları aldın peki ben ne alsam bilemedim hala Evveliyatları aldım sadece o kadar.
Nasıl peki beğendin mi ? Coğrafyası nasıl görseli yani çok sordum ama kusura bakma.ben yargının konu anlatımı olan setını bırde yıne yargının soru bankası setını aldım cnm
yok cnm sor tabı.. mat ve sozel kıtaplarına baktım sadece eve gıdınce otekılerede bakayım... ben begendım gıbı bakalımNasıl peki beğendin mi ? Coğrafyası nasıl görseli yani çok sordum ama kusura bakma.
bir şey sorabilir miyim fiyatları nasıl setlerin ? 2014de dershaneden verdiler fiyatlarını bilmiyorum..2016 çıkmış mı bide ben bulamamıştımben yargının konu anlatımı olan setını bırde yıne yargının soru bankası setını aldım cnm
yenı yenı cıkıyor ben konu anlatım setını ve soru bankası setını 93 tlye aldım.. baska yerlerde cok daha pahalıydıbir şey sorabilir miyim fiyatları nasıl setlerin ? 2014de dershaneden verdiler fiyatlarını bilmiyorum..2016 çıkmış mı bide ben bulamamıştım
İnternette daha ucuz neredeyse tüm yayınlar bilindik olanlar set çıkardı zaten. Ben pegem almayı düşüyorum.yenı yenı cıkıyor ben konu anlatım setını ve soru bankası setını 93 tlye aldım.. baska yerlerde cok daha pahalıydı
bende pegem dusnuyordum da daha gelmemıs kıtapcılara o yuzden yargınınkını aldım netede baktım benım setlerım daha ucuz degıl ...İnternette daha ucuz neredeyse tüm yayınlar bilindik olanlar set çıkardı zaten. Ben pegem almayı düşüyorum.
Kitap seç ten aliyorum ben yargı prestij set 65 lira o yüzden dedim daha ucuz diye.bende pegem dusnuyordum da daha gelmemıs kıtapcılara o yuzden yargınınkını aldım netede baktım benım setlerım daha ucuz degıl ...
tatlım kıtap setı ve soru bankası setını bırlıkte 93 tlye aldım.. pegemı ben 55 tl ye gordum baska bır sıtedeKitap seç ten aliyorum ben yargı prestij set 65 lira o yüzden dedim daha ucuz diye.
Ikisini birdense çok iyiye almışsın o zaman sen. Araştırayım başka siteleri ben o zaman teşekkür ederim canım. Başarılar dilerim.tatlım kıtap setı ve soru bankası setını bırlıkte 93 tlye aldım.. pegemı ben 55 tl ye gordum baska bır sıtede
Hoşgeldin canimm sende şimdiden allah yardimcin olsun bölüm nedir ?slm kızlar bende onlısansım dun calısmaya basladım gıttım kendıme kaynak kıtap soru bankaları vs aldım...
Hoşgeldinn; ) bende gecen sene çok hızlı başladım sonrası malum canım istediğinde çalışır olmuştum bu yüzden denge de tutmak gerçekten çok önemli her fırsatta topige girip ayakta tutmaya çalışıyorum gerilerde kalmasın ilerleyen zamanlarda soru ve bilgi paylaşımı da yapalimHerkese selamlar.
Ben de önümüzdeki yıl önlisans olarak ilk defa sınava gireceğim.
Daha öncesinde, 2012 ve 2014 senelerinde ortaöğretim olarak sınava girmiştim.
Kitap tamamlamaya çalışıyorum ben de, evimizde de tadilat var maalesef.
Sanırım ancak okulumun başlaması ile birlikte (28 eylül) düzen oturtabileceğim.
Neyse ki sınava tam bir sene var, yetişir diye umuyorum.
Yavaş yavaş başlayıp sonlara doğru maksimum seviyeye ulaşma hedefindeyim.
Malum süreç uzun, baştan çok kasınca sonrasına enerji kalmıyor.
Herkese başarılar dilerim, umarım iyi paylaşımların yapıldığı bir topik olur :)
2014 videolarını mı indirdirdin ? Bence 2016 videolarını izlemelisin birçok bilgi değoşikliği olduğunu söylüyor hoca.Bende smdi baslicam geçen sene yazarak çalışmistim o defterim deki notları okuyup sonra soru çözücem .Ramazan yetgin videoları övdükleri kadar var kızlar tavsiye ederim ben 32 tane videosunu indirdim gerçekten çok güzel anlatıyor 2 video izledim daha inşallah faydasını görürüm.
tsk ederım cnm saglık kurumları ısletmecılıgı okudum ben tatlım ıns daım olur azmımızHoşgeldin canimm sende şimdiden allah yardimcin olsun bölüm nedir ?
Hoşgeldinn; ) bende gecen sene çok hızlı başladım sonrası malum canım istediğinde çalışır olmuştum bu yüzden denge de tutmak gerçekten çok önemli her fırsatta topige girip ayakta tutmaya çalışıyorum gerilerde kalmasın ilerleyen zamanlarda soru ve bilgi paylaşımı da yapalim
ne demek cnm bende basarılar dılerımIkisini birdense çok iyiye almışsın o zaman sen. Araştırayım başka siteleri ben o zaman teşekkür ederim canım. Başarılar dilerim.
kızlar bende geldım aranıza ustelık 10 aylık kızımla:)..aöf 3.sınıftaym suan ..Eger kpss de ıstedıgım sonucu alırsam onlısans dıploması alıp kurtulucam ıns bu bılınmezlıktenlutfen bana almam gereken kıtapları soylermısınız dırek onları alayım elımde hıc kaynak yok.. bıde dınleyebılecegım vıdeolu anlatımlar varsa soylersenız cok mennun olurum
amin cnm ins.. hemn arastırıyorum cok tesekkr edermramazan yetgin tarih videolarını dinleyebilirsin evveliyat seti var ben ilk olarak bunları aldım Allah yardımcımız olsun