- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Canim es destegi cok cok onemli. Keske destek olsa sana.Ne güzel, inşallah hayırlı bir evlat olur. Bizim daha yok yeni evli sayılırız yaklaşık bir sene oldu daha evleneli.
Aöf sınavlarında başarılar sarfansari. Bende kendime baktım sürekli bahane ürettiğimi farkettim. Eşim evde ders çalışmamı istemiyor. Engel oluyor sürekli. Zaten benim de çalışasım olmuyor sürekli erteliyorum günde toplasan bir saat anca çalışıyorum. Sınava da baya az kaldı. Artık benim de her fırsatta çalışmam gerekiyor. İş yerinde de her gün 2 video izlemeye çalışacağım işlerden fırsat buldukça. Bazen eşim işten geç geliyor yarım saat vaktim oluyor ben o süreyi ev işleriyle geçiriyorum. Artık o süreyi de ders çalışarak geçirmeye karar verdim. 5-10 dk bile vaktim olsa evde ders çalışcam o sürede.
Aslında eşim çok iyi bir insan çoğu konuda bana destek olur ama konu ders olunca pek destek olmuyor. Akşama kadar iştesin yüzünü göremiyorum eve gelince de ders çalışıyorsun diye kızıyor. Bana vakit ayırmıyorsun hiç diyor. Çok laf ediyor ben çalışırken o yüzden istesem de o varken çalışamıyorum huzursuz oluyorum çünkü. Ama her gün 1-2 saat evde olmuyor arkadaşlarıyla çıkıyor bende bunu fırsat bilip çalışıyorum işte.Canim es destegi cok cok onemli. Keske destek olsa sana.
Canim unuttum.kusira bakma bolumun neydi ?Aslında eşim çok iyi bir insan çoğu konuda bana destek olur ama konu ders olunca pek destek olmuyor. Akşama kadar iştesin yüzünü göremiyorum eve gelince de ders çalışıyorsun diye kızıyor. Bana vakit ayırmıyorsun hiç diyor. Çok laf ediyor ben çalışırken o yüzden istesem de o varken çalışamıyorum huzursuz oluyorum çünkü. Ama her gün 1-2 saat evde olmuyor arkadaşlarıyla çıkıyor bende bunu fırsat bilip çalışıyorum işte.
Dün islam öncesi Türk tarihini bitirdim kitaplardan. Osmanlı Kültür Uygarlıktan da video izledim. Bugün türk islam tarihine çalışmaya başlayacağım. Elimdeki tüm kitaplardan bitircem bu konudan.
Teşekkür ederim, evliyim sarfansari.
Benim bir arkadaşım ilk arkeye gidiyor çok memnun. İstersen oraya gidip bir görüş beğenirsen yazılırsın ,hocalarının bir kısmını ben videolardan biliyorum. Onlar iyi. Mesela tarihte Kemal Karakaya, Coğrafya da Bekir Oktay ve Vatandaşlıktan Mustafa Dinçdemir var. İhtiyaç akademinin videolarında 3 hoca da vardı ben beğenmiştim ders anlatışlarını. Onların da uzaktan eğitimleri var. Hangisi sana uyarsa hemen karar verme araştır öyle seç. Boşuna zamanını ve paranı harcamamış olursun.
Bende arastirdim iste soylediginiz hocalar kuzey akademi de de derslere giriyormus arkeyle de gorustum ama fiyat biraz yuksek geldi bana daha karar veremedim ihtiyaca gittgimde dersane cok kalabalikti orda nasil ders dinlerim diye dusundum acikcasi;( ama bi an once karar vermem gerekiyor:/
Çok geçmiş olsun pantera. Dikkat et kendine sağlık her şeyden önemli. Bende haftasonu pek çalışamadım dün bir kitaptan islam öncesi testlerini bitirdim. Diğer bir kitaba başladım o da yarıda kaldı. Cuma günü de ramazan yetgin 16. videoyu bitirdim 17nin de yarısını izledim. Bugünkü hedefim de 17 yi ve 18i bitirmek.
Önemli değil, ben 2 yıllık programcılık bölümünü bitirdim. Sonra dikey geçiş yaptım mühendislik fakültesine. mühendisim yani. Ama şu an programcı olarak çalışıyorum. Kpss den iyi puan alırsam mühendislik kadrolarına atanmak istiyorum. Çok maaş farkı oluyor çünkü.Canim unuttum.kusira bakma bolumun neydi ?
Canim onlisantan gireceksin ama degil mi ?Önemli değil, ben 2 yıllık programcılık bölümünü bitirdim. Sonra dikey geçiş yaptım mühendislik fakültesine. mühendisim yani. Ama şu an programcı olarak çalışıyorum. Kpss den iyi puan alırsam mühendislik kadrolarına atanmak istiyorum. Çok maaş farkı oluyor çünkü.
Yok lisanstan gireceğim. Pek umudum yok ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum sınava kadar.Canim onlisantan gireceksin ama degil mi ?
İnsallah canimBende 2015 Ekim ayından itibaren çalışmaya başladım. Öyle harıl harıl ders çalışmadım tabi yavaş yavaş :)
Vatandaşlıktan idare hukuku konusunda sıkıntılıyım, Coğrafya ve Türkçe halloldu sayılır (Sadece test çözüyorum, yanlışlarım çok çok az)
Tarih dersinde geriye dönük çalıştığım çok oluyor, çok çalışmam lazım
Matematiğe gelince, temelim var ama üstüne düşmüyorum fazla net çıkaramam diye.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, inşallah atanırız :)
pantera hayırlı olsun yeni işin. Gerçekten işle kpssyi yürütmek çok zor. Akşama kadar çalışınca eve gelince uyukluyorsun kitabın kapağını açınca. Ama yine de insan isteyince her şey oluyor. Ben akşamları 1-2 saat çalışıyorum. Zorluyorum kendimi. Haftasonu da olabildiğince çalışmaya çalışıyorum. Zaman daraldığından ben de bir an önce dersleri bitirmek istiyorum o yüzden artık çok soru çözmeden ilerliyorum. Tarihten 3 kitap seçtim 2 konu anlatım 1 soru bankası. Hedefim bu hafta 3 kitapla birlikte tarihi bitirmek olacak. Baya da uzun oku oku bitmiyor sanki :)Merhabalar neler yapıyosunuz bayadır giremedim buraya bi kaçgün oldu Tükçe den sonra Coğrafyayı da bitirdim şükür test çözüyorum bol bol yanlışlarımı kontrol edip o konuya bida göz atıyorum ama işe başladım salı günü o yüzden güzdüz çalışamıyorum ders baya bi yavaş ilerlicem artık malesef işten sonra çok zor oluyor ama gerçekten evde ne güzel sabahtan kalkıp çalışmaya başlıyordum hayırlısı artık bakalım ....
İnsallah canim
Bolum.nedir ?
Evet zor oluyor ama Rabbim yardım etsin napalım hayırlısı artık haftasonları yüklenmeye çalışıcam bendepantera hayırlı olsun yeni işin. Gerçekten işle kpssyi yürütmek çok zor. Akşama kadar çalışınca eve gelince uyukluyorsun kitabın kapağını açınca. Ama yine de insan isteyince her şey oluyor. Ben akşamları 1-2 saat çalışıyorum. Zorluyorum kendimi. Haftasonu da olabildiğince çalışmaya çalışıyorum. Zaman daraldığından ben de bir an önce dersleri bitirmek istiyorum o yüzden artık çok soru çözmeden ilerliyorum. Tarihten 3 kitap seçtim 2 konu anlatım 1 soru bankası. Hedefim bu hafta 3 kitapla birlikte tarihi bitirmek olacak. Baya da uzun oku oku bitmiyor sanki :)
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşalllah senin çook az kaldı bence direk soru üzerinden çalışmaya devam et hergün bir deneme çöz benim tavsiyem Allah yardımcın olsunÇarşamba günü halamı kaybettik psikolojim bozuldu çok üzüldüm o yüzden derse ara verdim. Şimdi toparladım. Tekrar başlayacağım çalışmaya bir aydan az kaldı ama zaten sınav son bir ayda kazanıldığı için elimden geleni yapcam. Tüm dersleri birlikte yürütmeye çalışcam. Sürekli tarih çalışmak çok sıktı beni.
pantera tavsiyen için teşekkür ederim ama konu eksiği varken test çözerek konuyu öğrenemem ki. O yüzden önce konu çalışıp sonrasında soru çözüyorum. Deneme de çözüyorum. Tarih coğrafya vat. denemeleri aldım. Bir ünite çalıştıkça deneme çözüyorum bakıyorum netlerde artış var mı diye.Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşalllah senin çook az kaldı bence direk soru üzerinden çalışmaya devam et hergün bir deneme çöz benim tavsiyem Allah yardımcın olsun
Benim senden daha az vaktim kaldı. Matematik bitti sadece ama artık stres yapmıyorum. Stres yapmak sadece performansımı düşürüyor. Sınava kaç gün var napcam diye düşünmüyorum sadece çalışıyorum. Senin daha çok vaktin var yetişir hepsi merak etme.Herkes nerelerde bende eskisi gibi sık gelemiyorum 6 ayımız kaldı ister istemez ben bile strese giriyorum okadar çok eksik var ki daha
Türkçe bitti
coğrafya bitti
tarih -milli mücadeledeyim
vatandaşlık çalıştım bu hafta nerdeyse yasama ya kadar geldim vatandaşlık hepsinden zor gerçekten beni zorluyo en azından
matematik artık en sona bırakıyorum
sayısal ve sözel mantıkları hiççç bilmiyorum geometri zaten yapmıcam